Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megvettem egy 65B9-et!
Nem kevés türelem, kitartás kellett hozzá de megvan és nem is akár hogyan.
Délelőtt elmentem a budaörsi mm-be hátha van valami akció de semmi. Teljesen el voltam kenődve. Aztán úgy gondoltam, hogy megnézem a mammut-ot is hátha ott van c9 akcióban. Nem volt. 640 volt az ára. Ellenben volt egy kiállított B9 550-ért.
Nézegetem, nézegetem összehasonlítottam a a c9-el, hát nagyon sok különbség nincs 2m-ről meg konkrétan semmi. Látja rajtam az LG-s gyerek, hogy kéne egy ki motiváció. Odajön és mondja, hogy ha elviszem adnak hozzá 2 év silver garit azaz 4 évet összesen. Na mondom mi ez piac, hogy lehet alkudni. De még mindig nem az igazi. Aztán kis idő múlva megint jön, hogy ha megveszem akkor a jövő héten házhoz visz az LG egy új panel-t ergo 0km-es tv-m lesz. Na mondom haladunk.
Aztán ki idő múlva megint jön, hogy ok adnak még 15 000 kedvezmény vagy 552-ért vihetem a tv-t és 5 év gold garit. Végül ez utóbbit választottam. Így lett egy kvázi új B9-em 5 év gold-al. Szerintem nem rossz deal
Holnap hozom haza csak nem fért be az autóba. Igazából c9-et akartam de amikor szemügyre vettem mind a kettőt tényleg nem sok különbséget láttam és mivel nekem már a mostani SDR FHD modell is tökéletes úgy a B9 pláne az lesz. Ebben is van HDMI 2.1 meg minden jóság szóval a 3gb ram meg a kicsit nagyobb fényerő nem ért meg több mint 100 felárat.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Szép délutánt!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Arc Raiders
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Apple MacBook
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Bundle topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor