Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
"Nézd, interpolációt túlzott mértékben nem ajánlatos használni. Ugye Panán a fullos beállítás még nem okoz képhibákat, de azt se tudjuk hogy gyárilag milyen mértékű a 100% mondjuk LG vagy Sony 100%-hoz képest. Mert ugye írtam nektek, hogy simán be tudok állítani egy olyan értéket amit a Panások, de sokkal messzebb is lehet menni, csak akkor már képhibák lesznek. Most a PEII gidás jelenetre gondolok. Ha valakinek nem tűnik fel a képhiba, akkor az használja úgy. De ahogy nézem, szinte minden gyártónak van egy arany középútja az interpolációra, szerintem az Alpha 7-nek is. Nem kell ezzel foglalkozni."
Annyiban mindenképp igazad van, hogy a csúszkás értékek nem egyezhetnek meg egymással. De mivel itt 100% interpolációról beszélsz, ott nagyjából meg kell egyezniük. Legalábbis ha a forrásanyag ugyanannyi fps.

Ha hipotetikusan 24p-ben gondolkodunk akkor az LG és a Pana (és a Sony is) maxi interpoláció mellett szerintem a 24 képkocka mellé generál neked 96 (valójában nem felvett) képkockát. Ez a fullos szappanopera hatás, amikor gyakorlatilag 120 fps-t imitálnak a cuccok.
(nem vagyok biztos a 120-ban, de mivel ennyit tud a panel, gondolom ez ki is van használva)A nullás interpoláció = nincs bekapcsolva.
Szerintem a Pana és a Sony csúszkán is tudnotok kell egy 20%-os mozgásjavítást kapcsolni.
Nyilván nem fog egyezni az LG-vel pontosan, de a tesztünkben nagyon nem ez volt a lényeg.A B-szérián bárhova kapcsolhatod a DeJuddert, szerintem ennél a jelenetnél (és sok másnál is), brutál szemetelést fogsz látni. Nem fogod tudni úgy beállítani az Alpha 7-es cuccot, hogy az megegyezzen egy C vagy attól felfelé pozícionált LG-modellel.
Mégegy megjegyzés: A Pana sem tud 100%-on képhibamentes interpolációt előállítani. Ilyen nincs, ezt szerintem felejtsük el. Maximum a tűréshatáron belül van, ahogy sok más is.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor