Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
rothfb
üzenetére
Én nem szomorkodom, max te szomorkodhatsz a DV hiánya miatt. Nagyon sok film DV-s, de mivel nem tudnak stabil lejátszható releaset készíteni mp4-ben, ezért kevés van. Az 1:1-es DV ripeket meg nagyon kevés lejátszó viszi, konkrétan az a hármas amit minap felsoroltam. Ha megnézed a Blu-ray-com oldalt, a legtöbb film DV-s, inkább a HDR10+-ból van kevés.
(#40715) djnice való igaz hogy az utóbbi évekbe nem követtem az Amlogic vonalat, a lényeg viszont az, hogy DV-s ripet nem visz egyetlen egy médialejátszó sem. Vagyis HDR10-ben megy.
"Ha DV is kell, arra is van jobb választás mint az Apple TV 4K."
Kíváncsivá tettél, csupa fül vagyok.
Gondolom az LG belső lejátszójára gondolsz, csakhogy az ISO-t nem kezeli igaz az mp4-es releaseket nagyjából igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG OLED 48C1 (OLED48C11LB) 4K 120Hz, G-sync
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondolom az LG belső lejátszójára gondolsz, csakhogy az ISO-t nem kezeli igaz az mp4-es releaseket nagyjából igen.
Vhiktor