- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
rothfb
üzenetére
Én nem szomorkodom, max te szomorkodhatsz a DV hiánya miatt. Nagyon sok film DV-s, de mivel nem tudnak stabil lejátszható releaset készíteni mp4-ben, ezért kevés van. Az 1:1-es DV ripeket meg nagyon kevés lejátszó viszi, konkrétan az a hármas amit minap felsoroltam. Ha megnézed a Blu-ray-com oldalt, a legtöbb film DV-s, inkább a HDR10+-ból van kevés.
(#40715) djnice való igaz hogy az utóbbi évekbe nem követtem az Amlogic vonalat, a lényeg viszont az, hogy DV-s ripet nem visz egyetlen egy médialejátszó sem. Vagyis HDR10-ben megy.
"Ha DV is kell, arra is van jobb választás mint az Apple TV 4K."
Kíváncsivá tettél, csupa fül vagyok.
Gondolom az LG belső lejátszójára gondolsz, csakhogy az ISO-t nem kezeli igaz az mp4-es releaseket nagyjából igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gondolom az LG belső lejátszójára gondolsz, csakhogy az ISO-t nem kezeli igaz az mp4-es releaseket nagyjából igen.
Vhiktor