Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is meglepődtem, de 100+k-t nem akartam lejátszóra költeni és azok sem lennének jobbak. Így vettem 2 db ilyen Venz cuccot összesen 60k-ért és nagyon kellemesen csalódtam. Mindkettőre került dual boot-os firmware libreelec-el és kodival és láss csodát, még nem találtam olyat a virágboltban amit ne vittek volna feliratostul, bármilyen hangostul.
Most meg olednél kifejezetten jól jönnek, hogy hdr-t is, akár 130 Mbites átvitellel is simán visznek. Ennyi volt az adatátvitele legkomolyabb videónak, amit próbáltam és meg sem kottyant nekik. DV-t nem tudnak, de azt az oledjeim sem, tehát tök mindegy. De ha a tv-k tudnák, akkor azok lejátszójával játszanám le DV tartalmakat. Ezeket a kínai dobozkákat semmiért nem adnám el. Még 2017-ben lettek véve. Nem tesztelik sehol őket, de a 100k-s cuccokat igen? Az ő bajuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor