Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is meglepődtem, de 100+k-t nem akartam lejátszóra költeni és azok sem lennének jobbak. Így vettem 2 db ilyen Venz cuccot összesen 60k-ért és nagyon kellemesen csalódtam. Mindkettőre került dual boot-os firmware libreelec-el és kodival és láss csodát, még nem találtam olyat a virágboltban amit ne vittek volna feliratostul, bármilyen hangostul.
Most meg olednél kifejezetten jól jönnek, hogy hdr-t is, akár 130 Mbites átvitellel is simán visznek. Ennyi volt az adatátvitele legkomolyabb videónak, amit próbáltam és meg sem kottyant nekik. DV-t nem tudnak, de azt az oledjeim sem, tehát tök mindegy. De ha a tv-k tudnák, akkor azok lejátszójával játszanám le DV tartalmakat. Ezeket a kínai dobozkákat semmiért nem adnám el. Még 2017-ben lettek véve. Nem tesztelik sehol őket, de a 100k-s cuccokat igen? Az ő bajuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor