Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tutitibi

senior tag

válasz dgyuri0123 #19266 üzenetére

HBO ?

Pl, cseheknél lengyeleknél mindhárom HBO HD, itt meg 1 HD a másik kettő SD,. Sok értelme van a 4K-s Tv-knek.....

Ha van IPTV HD esetleg IPTV 4K adás akkor talán lesz. Magyar 4K-s adás szerintem nem lesz belátható időn belül.

• daneel_hu

addikt

válasz dgyuri0123 #19266 üzenetére

Nagyon szar itthon az árképzés.
    HBO Go-t és a Netflixet nem ismerem bevallom töredelmesen, de az UPC-t, Telekomot és a DIGI-t igen.

Egyszerűen nincs olyan árképzésük mint 18-20 éve s Premiére-nek, Palco-nak vagy a SKY-nak.
    Ezeknél már akkoriban tudtál pl csak sportcsomagot vásárolni. Pl sport + hírműsorok, és akkor kaptál a 150 csatornából mondjuk 30-at mert téged csak ez a kettő érdekel és csak ezekért fizetsz.

Itthon mi megy? Cigány árképzés és "csomagolás".
    Van 3 csomag amely közül választhatsz. Amennyiben a jobb csatornákat is kéred, akkor kénytelen vagy a gyémánt vagy gold csomagokat megvenni, természetesen a legdrágább ár mellett.

Pedig a technológia biztosan adott ahhoz, hogy mindenkinél jobban szegmentálni lehessen a csatornákat és egyedileg lehessen mondjuk csak sportcsomagot venni. Szinte minden szolgáltatónál van már pay/view lehetőség.
    Azt sem értem, hogy pl az UPC-nél a visszanézhető dolgok között miért csak olyat találok ami nem érdekel, ami pedig igen az nincs felvéve - tehát nem visszanézhető. Ha mégis akkor 100x szarabb minőségben mintha "élőben" megnéztem volna a műsort. :(((

A Palco-n 20 éve(!!!!) volt olyan F1 amely itthon még most sincs. 4-5 kameraállásból nézhetted a futamot.

A Netflix szerintem jó irány, de azokban az országokban ahol jelen vannak legalább az elérhető tartalmakat feliratozni, honosítani kellene. Ha nem a premier napján, de legalább pár nappal később.

Új hozzászólás Aktív témák