Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
redst4r
tag
válasz
fenergie84
üzenetére
Ja, és utána az elsődleges nyelvet és feliratot ne felejtsd el magyarra állítani, különben azoknál a nemzetközi csatornáknál (AXN, gyerekcsatornák, ilyesmi) ahol van cseh nyelv is, csehül beszélnek majd.
-
redst4r
tag
válasz
fenergie84
üzenetére
Nekem több Lg tévém is van CI kártyával, mindegyiknél Csehországot kellett beállítani régiónak, a nyelv lehet magyar, úgy lesznek helyesek a karakterek. Én sem értem miért van ez így, de így működik.
-
redst4r
tag
Csak egy gondolat az LG tévék méltán legendás szervizéről. 5 éve vettem egy B7 típust, akkor éppen volt hozzá 5 éves LG garancia. 2 év után a korhatár karika beégése miatt kicserélték a panelt. Utána visszavettem az OLED fényt 40-re a tévéadásoknál. Most, hogy pár nap volt hátra a garanciából, gondoltam ránézek mi a helyzet a beégéssel, mert használat közben nem volt látható. Kizárólag piros és sárga háttér előtt tudtam előhozni, hogy látható legyen nagyon halványan. Csak kíváncsiságból lefényképeztem, beküldtem nekik mit szólnak hozzá. Azonnal felhívtak, elnézést kértek a kellemetlenségért és küldték az új panelt. És persze a panelhez tartozó újabb két év garanciát.

-
redst4r
tag
Sziasztok! Lg B7-hez nemrég érkezett a 06.00.05 firmware frissítés. Azóta szerverről nem látja a külső feliratot. Másnál is jelentkezett ez? Van erre megoldás?
-
redst4r
tag
Nekem ugyanez volt, de a frissítés után. Ráadásul bármilyen forrással (Netflix, TV adás, NAS).
30 másodperc után totál feketeség, de a felirat, illetve a menü látszik. Csatornaváltásnál vagy Netflix esetén beletekerésnél visszajött újabb 30 másodpercre.10 perc áramtalanítás megoldotta. -
redst4r
tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ez érdekes
Visszafele nem működik. Be bekapcsolja, de a többi gombra nem reagál. A gyerekek miatt vettem 2db régi távirányítót a tévékhez, de az egyiket befogtam a B7-hez mert azon vannak média gombok a beépített lejátszóhoz. Nem is értem az eredetin miért nincsenek. -
redst4r
tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Régebbi távirányítóval működik. Nekem 55b7 van és a régebbi 50UH635V illetve a 49UB850V távirányítójával is tökéletesen megy minden funkció.
-
redst4r
tag
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani az Lg OLED 55B7V dobozméretét? Csak a TV méretét találtam. Főleg a magasság számítana, hogy beférne-e a kocsiba állítva. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Jelenleg szinkronnal 14, de felirattal több mint 300 film vagy sorozat évad van magyarul a Netflixen.
Visszafele nem működik. Be bekapcsolja, de a többi gombra nem reagál. A gyerekek miatt vettem 2db régi távirányítót a tévékhez, de az egyiket befogtam a B7-hez mert azon vannak média gombok a beépített lejátszóhoz. Nem is értem az eredetin miért nincsenek.
Vhiktor