Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
senior tag
-
Gulyopapa
addikt
Én rendelek egy C4 65-öt, 530.000-ért, szerintem az jó ár!
-
NoOne1976
őstag
válasz
verti1
üzenetére
Én 2024. januárjában vettem az Emagon 15%-al a 65C3-at, akkor az 510-re jött ki, később se ment nagyon ez alá az ár alá. (Akkor már 1-2 hónapja folyamatosan néztem mindenhol, de a saját webshop se volt jobb.)
Ha most van egy elfogadható akcióban, akkor jó eséllyel tavasszal se lesz már sokkal jobb. Illetve lehet, hogy 10-20ezerrel igen, de én úgy voltam, hogy azért nem várok hónapokat (mert el is fogyhat). -
verti1
tag
válasz
bdominik98
üzenetére
Én karácsony előtt vettem Alzában 65B4-et. Akkor volt rajta 10%. Úgy 430e volt. 55C4 és 65B4 között variáltam, de végül a nagyobbat vettem, 2,8-3 méterről nézzük. Szerintem ezek az akciók lesznek kb. nagyon nem lesznek már olcsóbbak. Esetleg ha marad pár db itt-ott. Az LG oldalát nézegettem én is karácsony előtt. Nincs benne mindegyik az aktuális akcióban vagy feljebb viszik kicsit az árát mint most is.
-
válasz
bdominik98
üzenetére
Majd írd meg légyszíves a tapasztalataidat, főleg a Philips érdekelne.Köszi előre is!

-
bdominik98
kezdő
Latszik hidegben villamoshoz sietve irtam sry
Szoval:
-uton van a a TCL 65c765 panaszkodnak sokan akadasra de le akarom tesztelni es ha nalam is szar visszakuldom
-ezutan a Philips oled 769 jon a listamon aminel a TitanOS-t szidjak, viszont arra ott van az Amazon FireStick vagy Xiaominak az okositoja (ezeknel olvastam olyat, hogy a HDR fenyereje csokken a TV-nek)
-ha minden szarul alakul eddig akkor megbaszom magam es veszek egy 65os LG B4-et
(ezzel indult volna a sor de szopatnak es csak a C4 kapta meg a hetvegi15 kupont
) Remelem igy mar olvashatobb/ertelmezhetobb.
-
válasz
bdominik98
üzenetére
Én eskü ráküldtem a Google fordítót,de nem megy.

-
bdominik98
kezdő
Engem is erdekel a b4, ha a hetvegi akcioban kapott volna 15% ot mar rendelnem is, de igy lepcsosen tesztelodik a tcl 65c765 eloszor ha problemazik akad vagy bari koor jon a philips oled 769 annak elvileg csak a rendszere rossz azt firestick xiaomi vagy valami megoldja es LG panelos ha az se tetszik marad dragan a b4
-
Tyrone89
senior tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
érdekli a C4, de normális áron.. mi neki a normális ár? most ezzel az akcióval nagyon is normális áron van, az más kérdés hogy ha nincs rá pénze az embernek akkor az nem a piac hibája akármennyire is magát védi ezzel, hogy ha árat emelnek vagy nem lesz már az nem az ő sara úgymond. A piac nem fog senkihez sem alkalmazkodni.
-
Quadgame94
őstag
válasz
makoss
üzenetére
Wow ki gondolta volna rólad hogy félsz az online vásárlástól, mert egyismerősődnek így nullázták le. Nem akarlak megsérteni, de aki anekdótákra alapozva állít valamit tényszerűen az khm... mondjuk szépen nem rendelkezik valami magas IQ-val. Persze az ismerősődnek meg Pali bácsinak lenyulták a pénzét = mindenkinek lenyulják. Aha.
A másik: Nem igazán értem milyen tanácsra van még szükséged. Itt senki sem tudja mikor minek mennyi lesz az ára. Én azt gondolom minden releváns kérdésre kaptál már valamilyen választ. Az EUR is emelkedik... mitől lenne hírtelen a 77C4 650K? Zárjuk le ezt a témát.
-
eL Geri
őstag
válasz
nickjames
üzenetére
Netes vásárlásnál szerintem is megvannak már a védekezési lehetőségek. Reméljük az LG webshop se most dog bedőlni. Ugyan ez igaz a futárra is… de olyan nemrég már hallottunk, hogy futár / felvevőpont cég úgy dőlt be, hogy hetekre / hónapokra beragadt az árú a raktárában.
De persze én is simán megvenném és kifizetném neten. Csak eszembe jutott.
-
nickjames
tag
válasz
Tyrone89
üzenetére
Off: Teljesen igazad van, de egy utolsó cyber securiy gondolat lefekvés előtt. Valaki "elfogja" a megrendelést a neten, telerak egy TV dobozt a megfelelő tömeggel, egy járgánnyal kiviszi a címre, terminállal lecsippantja a kártyát, aztán lehet nézni a téglákat. Ha már összeesküvés elméleleteket gyártott(unk) ma." ON. Befejeztem.
-
Tyrone89
senior tag
No de ne szemeteljük szét most már ezzel a topicot. Ha egyszer lesz neki valamikor biztos örülni fog, ha nem lesz, akkor sem fog összedőlni a világ. A jó szándék megvolt mindenkiben, az ő döntése az egész, de annak valóban nem sok értelme ha pár naponta ír valamit a semmiről úgymond.
-
nickjames
tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Ahh, nem komolyan gondoltam, csak mostanra nálam is elgurult a bogyó....
-
Tyrone89
senior tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Én is így tudtam.
-
WhiteWalker
nagyúr
Láttam itt a hardverapro oldalon , hogy árulnak refurbish-d TV-t. Ezekről lehet tudni valamit?
Vagy valaki vett már ilyet TV-t? -
nickjames
tag
válasz
makoss
üzenetére
OMG! Kártya limit, virtuális kártya, kétfaktoros azonosítás, stb. Ne győzz már meg mindenkit, hogy egy odafigyelős vásárlással lenulláznak, egy man in the middle támadással, vagy más okossággal. Te tényleg ennyire parázol a világ rezdüléseitől? Ugye nem kp-val fizetnél ki legszívesebben párszázezer forintot? Azért figyelj már oda, kikre mosolyogsz lenézően a kései posztodban. Nyilván mindenki hülye, csak te vagy helikopter....
-
Tyrone89
senior tag
válasz
makoss
üzenetére
ott a paypal opció is.. annál nem kell féltened az adataid. de már kezdek kételkedni én is abban hogy valóban akarnál Te tv-t venni. Ne haragudj hogy ezt írom de ez már csak szenvedésnek tűnik a részedről. Először az volt a baj mennyit fogyaszt stb..nagy nehezen eljutottál oda hogy rámenj valamelyikre mert kezdesz kifutni az időből..most meg a fizetési lehetőségekkel van gondod. Szerintem belül Te is érzed hogy ezek már csak kifogások. Aki szeretne az vásárol tv-t.
-
makoss
veterán
Lesz ami lesz, ha elfogy a C4, nem tudok mit csinálni, nem az én saram, ha elfogy vagy felviszik az árát ez sem az én döntésem.
Ha valaki azt hiszi, hogy passzióból töltöm itt az időm az nagyon téved! Van jobb dolgom is, hogy a billentyűzetet nyomogassam, érdekel a C4, de normális áron!
Ha meg nem lesz, így jártam. Az RTX 4080-as, korábban a laptop topikban is idegesítően körülményes voltam, de meglett eddig ami kellett, sok türelem, pénz, és persze legyen is készlet...ennyi
Köszönöm mindenkinek az eddigi fáradozást, de még várok...
-
makoss
veterán
#107670 Tyrone89 Azt mond majd azoknak akiknek lenullázták a bankszámlájukat!
Nézd. 2006 óta netezek, rengeteg mindent rendeltem a netről, de vannak akik azt gondolják biztonságos venni, nagyon nem.
Nem az oldalal van a gond, hanem ami közte van! Nem tudhatod mikor nullázák le neked is a bankszámlád, Én biztosra megyek!
#107672 Celtis Sokan vannak akik meg nem. Most nem akarok belemenni ebbe de vannak jópáran akik még mindig a futárnál fizetnek!
#107674 Celtis Itt a lényeg, hogy megadod a bankkártya adataid, ennyi erővel kiírhatnád apróhirdetésben is!
Nem tudhatod ki látja! Van egy PC guru ismerősöm és naplózza ki akar feszt betörni a gépére.
-
Tyrone89
senior tag
válasz
makoss
üzenetére
nézd, a világért sem akarlak megbántani, és van valóságalapja a "félelmednek" de ez az LG webáruháza nem valami noname hirdető. ez tényleg kezd már kínos lenni. Én úgyérzem már csak magadnak generálsz valami kifogást hogy miért nem akarod vagy miért nem tudod megvenni éppen. A futárnál is kártyával tudnál csak fizetni..
-
válasz
makoss
üzenetére
Ember ez az LG webshopja, nem a jófogás apróhírdetési oldala. Hol élsz?Komolyan már elfáradok ettől amit művelsz.
Mindíg benézek ide, de lassan kitörlöm a kedvencekből a topikot( pedig sajnálom) mert ez makoss TV vételi fóruma lesz lassan 1 éve és még további pár hónapig, napi x hozzászólásban... kezd egy kicsit elegem lenni ebből, minden jószándékom ellenére is. -
Szatura
aktív tag
alaves köszi, megviszgálom
LG OLED G4 77 hangbeállításból nekem hiányzik az előző LG tévén megszokott "beszéd" lehetőség, ez egy ingerszegény beállítás volt. Szimpa tévézés mellett zavar az akciójelenetek alatt a tv hangszórókból erősödő csinny/bumm, nincs bekapcsolva a Dolby, próbáltam mindent, valakinek ötlet?
-
makoss
veterán
Az LG webshopon csak ezek vannak mint fizetési lehetőség?
mert ez harmatgyenge... -
makoss
veterán
válasz
Tyrone89
üzenetére
Ez a tipikus ez sem jó, az sem jó
#107648 Quadgame94 Decembert sosem írtam, Január volt a 65"-ra, a 77" meg március, utána jött február, de lejjebb nem tudok menni sehogy a 77"-ra
#107649 eL Geri Itt is ez a gond, ha egyszerre sokat költök balhé van
#107651 Vhiktor Használt sosem jó semmiben, nem tudhatod hogyan használta a gazdi, ez a tipikus nyomkodós história, nem tudni az előző gazdi nem-e mókolt valamit a szervízmenüben
Te oké, hogy belenézel mert értel hozzá! -
hyppo!
aktív tag
Sziasztok!
Pár szót ejtenék a 48"S90D- ről:
-Fényerő szuper, nem is kell nagyobb 8m2 szobába, abból is lejebb kellett vennem.
- képfeldolgozás hozza amit elvárok tőle
Jelenleg negatív tapasztalatom nincs és bízom benne, hogy a Lg betegségei nem jönnek ki rajta.Lányom baromira élvezi, fiam meg irigykedik (neki qled van)
-
Vhiktor
Topikgazda
Ebben az esetben érdemes megnezni a használt piacot, garanciával együtt nincs rizikó.
-
Celtis
veterán
válasz
Szatura
üzenetére
Ma nem tudom hogyan, de előhoztam egy segédmenüt az LG tv-men. Ehhez háromszor kell megnyomni a némítás gombot. Itt van egy olyan opció, hogy "Automatikus tápszinkronizálás" Ezt kikapcsolva nem kapcsolja a tv be és ki az erősítőt.
Bocs, ha közismert, de nekem új és szerintem pont ezt kerested.
-
eL Geri
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Én már február óta ezt csinálom

Lecsúsztam már egy 900e Ft-os G3 77-ről és egy 1 milliós G4 77-ről.De feleségem őszinte beleegyezése / támogatása nélkül nem veszem meg… csak bosszankodok.
Sokáig fogom még nézni a 42-es Pana plazmámat

-
Tyrone89
senior tag
válasz
makoss
üzenetére
Itt Neked kell tudnod mennyire akarod a tv-t(igen nyilvánvaló hogy a pénztárca szabja meg) de tényleg valid az a helyzet, hogy bár 77est szeretnél de lehet hogy mire össze tudod rakni rá a pénzt addigra vagy nem lesz, vagy lesz, de akkor meg esetleg már magasabb áron ami miatt megint lecsúszol róla, hiszen említetted hogy ez a 800 amit max rááldoznál. Ugyanez a 65 esetében is..és ha megnézed a grafikont a 77c3 és a 65c3 is kb a mostani 77 és 65 c4 árakon futott ki. Szóval a mostani áraknál olcsóbb már nem lesz igazán egyik sem..de drágább még lehet..az idő pedig fogy, ahogy jönnek az új modellek azok megint magas áron fognak nyitni és kezdődik előröl a mókuskerék effektus.
-
makoss
veterán
válasz
nickjames
üzenetére
Ha azt nézzük mindegyikből van drágább, nem is kicsivel, nem tudom az Office Depotnak hol éri meg 1.099.999-ért adni a 77"C4-et???
Csodálnám ha vennék tőlük! -
-
makoss
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ha jól néztem a C4 2024 áprilisban indult be ha lehet hinni az árúkeresőnek
A C3 is ottkörül a G4-et már nem figyelem
#107641 nickjames Pont ma délután néztem
De én sem tudom mi hogy van pontosan...
Nem akarok finnyáskodni csak itt a pénzem ami határt szab, így biztos a Tyrone89-nak lesz igaza, hogy semmi nem lesz
-
nickjames
tag
válasz
makoss
üzenetére
A 43 csak a 41 legolcsóbb áránál drágább, a 41-et is adják jóval drágábban. A "gyári oldalak" (márpedig a 43-at csak az LG árulja, és az árgörbe alapján ez korábban sem volt máshogy) általában drágábbak, mint az online műszaki boltok. Cserébe ők bátrabban akcióznak 10-15 5-os kuponokkal.
-
nickjames
tag
válasz
makoss
üzenetére
Nézd meg pár "árfigyelős" oldalt, hogyan alakult a C3 ára. Nem garancia az sem semmire, hogy a C4 esetében mi lesz a helyzet, de esetleg adhat támpontot.
LG OLED77C31LA TV - Árak, olcsó OLED 77 C 31 LA TV vásárlás - TV boltok, tévé akciók
LG OLED65C31LA TV - Árak, olcsó OLED 65 C 31 LA TV vásárlás - TV boltok, tévé akciókDe ha csak az MM oldalát nézed, akkor a 77C4-ről ezt mondja:
Ez a termék webáruházunkban elfogyott, kérjük, válasszon egy áruházat! Azaz ami készleten van, viheted a boltból, de új neki vélhetően nem lesz. Bár ez csak tipp, nem ismerem a nagy műszaki áruházak üzletpolitikáját. -
nickjames
tag
válasz
makoss
üzenetére
Szerintem is van kockázata, hogy nem lesz 77C4, vagy ha lesz is, drágábban. Én még decemberben rendeltem a "43-as végű" típust az LG-től, nem tudom miben más, mint a 41, de ezt csak náluk lehet kapni. Lehet, hogy tényleg a hátlap színe a difi, de az kit érdekel. Pár napja (a 15%-os akció előtt) 840 e volt az ára, és úgy lehetett 15%-ot elérni, hogy két akciós terméket rendeltél. Én akkor még egy 27-es Smart monitort rendeltem a lányomnak karácsonyra (60e a listaára, ehhez képest igen jó termék), így akkor 714 e Ft-ra jött ki. Elképzelhető, hogy a hétvégi akció után "visszahozzák" a régi akciót, mert az még elvileg még január 13-ig él. Alternatíva lett volna még egy Samsung "kuponozós" oled, de az nem volt 77-es méretben. Ha valahogy belefér a budgetbe, most ez nem rossz vétel. Nagyon klassz képe van, és a hangja is meglepően jó, bár azért egy SB dukál hozzá.
-
Szatura
aktív tag
Srácok
Ott középen az std.,mi ez? jelenleg inaktív, nem állítható -
Szatura
aktív tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Szerintem engedd el.
A soundbarok azoknak tuti akiknek nem volt még rendes házimozi rendszerük, neked bármit veszel visszalépés lesz.
Nekem is öreg 5.1 van, mikor akciós volt a bose legdrágább soundbárja rendeltem egyet, gondoltam felszámolom a régiséget, kicsomagoltam bekötöttem meghallgattam...ment is gyorsan vissza,nagyot nőtt a szememben a régi cucc. -
makoss
veterán
-
Tyrone89
senior tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Lehet, bár meg kellene kérdezni az LG-t erről. Mondjuk én el tudom azt képzelni hogy valós ez, de csak más más régióban forgalmazott készüléknél lehet szerintem ilyen különbség. Mit tudom én pl 46 vagy 49 (most írtam valamit) jelzésű modelleknél amik mások lehetnek mint a magyar piacra szánt készülékek.
-
makoss
veterán
válasz
Tyrone89
üzenetére
Jó, csak az az érdekes, hogy az egyik közeli bolt (Expert) azt mondta, hogy az LG raktárban nincs, de nem tudom milyen raktár az, ha még a webshop meg akciózik?

Érdekes
Nem tudok mit csinálni, minél jobban előrébb vagyok időben, anál közelebb vagyok a vásárláshoz
530ért a 65C4
Pont annyim van most... -
Tyrone89
senior tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Egy szimpla soundbarhoz képest, mivel itt vannak hátsó sugárzók is, így biztos hogy sokkal jobb. Egy normális 5.1 rendszerhez viszont valószínű hogy nem ér fel. Ha már így kérdezted..elfogadhatónak biztos hogy elfogadható, sőt ettől a szinttől még lehet jobb is, de mindenképp helyén kell kezelni azért.
-
Gulyopapa
addikt
Ez ugyan nem tv de nem ismeri valaki az S80TR soundbar-t? Milyen lehet a hangja? Elfogadható egy vérbeli 5.1-es rendszerhez képest?
-
Tyrone89
senior tag
válasz
nickjames
üzenetére
Virágboltból ufo971 által feltöltött Dolby Vision anyagokat javasolnék. Ő már a torrentek nevében feltűnteti hogy az adott anyag P5 vagy P8 e. Ezek mp4 formában vannak. A P5-nek gond nélkül kell mennie úgy ahogy van. Ez a webos24 frissítés a P8-at cseszte el. Szóval ha találsz P8 Dolby Vision anyagot mp4-ben azok már nem fognak menni. Ezeket TS formára át kell muxolni tsmuxer segítségével ha mindenképp Dolby Vision-ban akarod nézni)
Mkv-ból nincs Dolby Vision az LG-n. Ott ha P5 akkor is muxolni kell ts-be és ha P8 akkor is. Mkv REMUXOKNÁL van P7..azokat felesleges bárhová muxolni..nem fog működni. Hagyd mkv-ban, úgy normál HDR-ben menni fog
-
nickjames
tag
-
nickjames
tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Hát oda én már a 77-est venném. Ahogy néztem, az alacsonyabb felbontású tartalmakat a B4 rosszabbul kezeli, ha sok ilyet nézel, akkor talán jobb a C4. Nem tudod valahol megnézni mindkettőt élőben? Hasznosak a tesztek, de azért jobb látni. Ha meg tudod nézni többféle tartalommal a B4-et, és tetszik, akkor vedd azt. talán kicsit sötétebb lesz a képe, ez lehet "zavaró", ha világos szobában tévézel, de azért besötétíteni egy jobb élmény érdekében nem akkora dolog...
-
Gulyopapa
addikt
Üdv
C4 65 vagy B4 77 picivel drágábban?
Mi számít jobban, a méret vagy a képminőség?
Kezd leszűkülni a választás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(ezzel indult volna a sor de szopatnak es csak a C4 kapta meg a hetvegi15 kupont
) 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csodálnám ha vennék tőlük!
De én sem tudom mi hogy van pontosan...
Srácok