Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatura
aktív tag
válasz
paatrick
üzenetére
Ebayen vadásztam és most nézem még csak nem is kék csatlakozós, 2.0?

megpróbálok egy ilyet [link]
LG G4 olyan mint egy kép, nincs hely mögötte.Tyrone89 nekem nincs szerencsém.
Celtis nem...PC már rég nincs, Laptop is csak akkor van előszedve ha kell valami film, dehogy kell egy új lom 🙃
-
Szatura
aktív tag
Futottam néhány felesleges kört, valaki megmutathatná a helyes utat

Szóval....tévé a falon, van egy ssd amiről kapja az anyagot viszont ez nem mutat jól lógatva a tv oldalán. Kitaláltam, hogy egy 2m. hosszú kábelt használok ami láthatatlan marad, azzal csatlakoztatom.
Az itthon talált kábellel befagyott a 60 gigás film, rendeltem extra gyors kábelt azzal is döcög...tudja valaki a tutit? -
Szatura
aktív tag
Srácok
Egy LG G4 média lejátszója mennyire számít jónak/rossznak?
Hajtom 4K HDR tartalmakkal, érdemesebb külső lejátszót választani? ha igen a minŏség miatt vagy csak azért, hogy ne terheljem ezzel is a tévét? -
Szatura
aktív tag
alaves köszi, megviszgálom
LG OLED G4 77 hangbeállításból nekem hiányzik az előző LG tévén megszokott "beszéd" lehetőség, ez egy ingerszegény beállítás volt. Szimpa tévézés mellett zavar az akciójelenetek alatt a tv hangszórókból erősödő csinny/bumm, nincs bekapcsolva a Dolby, próbáltam mindent, valakinek ötlet?
-
Szatura
aktív tag
Srácok
Ott középen az std.,mi ez? jelenleg inaktív, nem állítható -
Szatura
aktív tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Szerintem engedd el.
A soundbarok azoknak tuti akiknek nem volt még rendes házimozi rendszerük, neked bármit veszel visszalépés lesz.
Nekem is öreg 5.1 van, mikor akciós volt a bose legdrágább soundbárja rendeltem egyet, gondoltam felszámolom a régiséget, kicsomagoltam bekötöttem meghallgattam...ment is gyorsan vissza,nagyot nőtt a szememben a régi cucc. -
Szatura
aktív tag
válasz
nemgyurka
üzenetére
...középen is egy picit, a széleken meg mint a fodrozódó balaton, nekem ez jobban szemet szúrt
Falon lóg a gyári konzolon, még várok néhány kábelra így nincs betolva koppanásig.Miből van ez a panel amúgy?
Ami engem inkább kiidegelt az a hdmi e-arc.
Kezdem úgy, hogy az AV erősítőt nem akarom minden tv bekapcsolásnál használni, kikapcsolom az e-arcot a tv kikapcsolás előtt így nem kapcsol erősítőt a következő tv bekapcsolásnál, PS is a tévén van ez így ok.
Ami nem ok, hogy az erősítőhöz csatlakoztattam e-arc média lejátszót, ez megbolondította az egészet csak onnan van hang, a tv-ből nem megy át a hang, látja az erősítőt/kezeli csak saját hangszórón szólal meg.
Kapcsoltam ki/be, menüt bújtam/állítottam, nem sikerült úgy ahogy elterveztem, a vége az lett, hogy a médialejátszót inaktiváltam....de!!! A tv továbbra sem akarta (előzőleg működött napokig) az adott hdmi porton keresztül megszólaltatni az erősítőt, átdugva egy másik portba viszon állítgatás nélkül azonnal működik.
Szóval egy port be van akadva, erre van ötlet?
Esetleg az egész történetre megoldás? -
Szatura
aktív tag
válasz
Tyrone89
üzenetére
Egy gondolat még mindenkihez.
Az előző tévém amihez 2019ben megvásároltam 5 év garanciát erősen hozzájárult (pixel hibák), hogy most egy új tv lóghat a falon.
Olvastam itt tőletek, hogy G4 esetében egy kevésbé problémás panelról beszélhetünk, ennek ellenére vennétek + garanciát 350 euróért? -
Szatura
aktív tag
Srácok
A panel szélén lévő fekete sáv a bal oldalon vastagabb, ez hiba?
Suri84
A tévébe dugod be, a működése nekem is ismeretlen
-
Szatura
aktív tag
Sziasztok
Konzol a helyén épp várom a segítséget, hogy felkerüljön az új tv a falra.
LG OLED77 G4, van egy számomra új dolog az IR Blaster, csatlakoztatása nélkül nem fog működni a táv? vagy? -
Szatura
aktív tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Az ok, viszont a kérdés még mindig nyitott, mennyi az annyi? (a 65 G4 konzol méretét ismerem, de gondolom a 77es nagyobb).
Ice
Igen ezért is tettem fel a kérdést kell e a nagyobb fényerő ha felét használom, illetve csak ennyi a különbség a két modell között amit kb 4 méterről láthatok? viszont a 77 marad, C4 vs G4 esetében jelentős az árkülönbség inkább akkor maradjon a zsebben. -
Szatura
aktív tag
Sziasztok
1 - 1.3 millió körül melyik 77es oled tévé közkedvelt?
Illetve még egy kérdés ami motoszkál bennem, tetőtéri kis ablakos (sötétebb) nappaliban ahol elég visszafogott fényerő mellett tévézek/mozizok/játszok, kb 3,5 - 4 méterről látom azt a különbséget ami egy 77 LG C4 és G4 (ez lenne eddig a cél) között van? -
Szatura
aktív tag
Persze, tudom igazatok van, nem is kockáztattam, illetve nem is lett 77 csak 65, az meg elfér a kombiban.
Azt meg tudjátok mondani, hogy milyen aztali talp kompatibilis LG Oled 65 G4 tévéhez?
-
Szatura
aktív tag
Srácok.
Nagy merészség/balekság egy 77es oled tévét tetőcsomagtartón szállítani?
Túl van valaki ezen? -
Szatura
aktív tag
válasz
Szatura
üzenetére
Sziasztok
Kaptam ma egy levelet amiben a biztosító a szerviz véleménye alapján lezárta az ügyem. Azt írják a tv javíthatatlan illetve gazdaságilag nem éri meg a javítás, azt írják a M.Marktnak jelezték ahonnan majd felveszik velem a kapcsolatot és kapok egy új tévét
Kérdésem azokhoz szólna akik jártak már ilyen cipőben vagy csak ismerik a procedúrát, mire számíthatok? egy 5 éve 2500€ -ért vásárolt tv esetében mi az amit ma felajánlhatnak? Egy akkori E szériás tv szintje ma egy B? esetleg lehet opció, hogy ráfizetéssel egy nagyobbat kapjak? a jelenlegi tv-t bedarálják ilyenkor? -
Szatura
aktív tag
válasz
patrikcoc
üzenetére
Köszi az eszmecserét

Mindenkihez szólna, ajánlott napjainkban a következő 7-8-10 évre (jó lenne ennyivel tervezni) egy C4 esetleg G4? vagy használjam még teljes elhalálozásig a jelenlegi lassan 5 éves E65-öst? Bajom nincs vele csak jó lenne egy nagyobb.
A 77 G4 1milliós ára egész jó, nálunk 3150€ körül van szóval kikerekedett a szemem (mondjuk nem tudom hogy kivitelezném a szállítást)77 G4-hez jár talp vagy fali konzol?
-
Szatura
aktív tag
válasz
ricsip
üzenetére
Köszi a lelkesitést megtettem az első lépést, jelentettem a hibát.
Amit nem írtam, hogy anno plusz 3 év garanciát vettem így az még él. Megfordult a fejemben, hogy lecserélem egy nagyobbra csak azért kezdtem vizsgálgatni 10 centiről, amúgy nem vettem volna észre.
Várom a választ mit szólnak hozzá.
Ez van végig körben, ezt nevezik rohadásnak?

-
Szatura
aktív tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Frissebbekre nem jellemző (más technológia) vagy későbbiekben ugyanez várható?
-
Szatura
aktív tag
Sziasztok
LG OLED65E79LA több mint 4 évesen (az üzemórát nem tudtam kideriteni) a videóban is mutatott képernyő szélén lévő halott pixelekkel ékeskedik, ez általánosan normális?
[link] -
Szatura
aktív tag
válasz
Celtis
üzenetére
Ügyeskedem...
Ez már kiderült új korában, de csak azért mert itt a forumon olvasgattam, akkor a többség azt írta a fèl gèppark foltos ami azt a szürkèt nèzegetve derül ki igazán, az meg ugye a hètköznapokban ritkán jön szembe így sokan nem veszik észre, mondjuk úgy most vettem észre....vagy fogom észre venni.
Egyértelmű lesem a hasznot, úgyanúgy mint a kereskedő akinél a felárat fizettem, persze, hogy élek vele. -
Szatura
aktív tag
Üdv
Van egy jól működő de már korábban észlelt foltos panelú LG E65 oled amire + garanciát vettem nèmetországban, ebből van mèg hátra 2év.
Olvasok ezt/azt, meddig húzzam, hogy a lehető legjobban jöjjek ki a dologból illetve mi lehet a lehetőség? -
Szatura
aktív tag
Sziasztok
LG E9 tévén a digi online tv appját élő tudom valahogy varázsolni?
Következő körön tudtok olyan online tv előfizetést ami minőségi, nem akad/fagy? -
Szatura
aktív tag
Legyen mind a kettő 🙃
-
Szatura
aktív tag
Legyen kedves valaki szürke teszt mellett fényképezze le a jónak mondott bandigos panelét.
Köszönöm -
-
Szatura
aktív tag
Üdv ismét
LG65E9
Szürke háttér mellett 1 felfedezhető függőleges vonal jelen van fél év elteltével is, mintha nem változott volna és olyan mint új korában.
Foglalkozzak ezzel, vagy lutri, hogy csere után jobb vagy még rosszabbat kapok? -
Szatura
aktív tag
Szürkénél a függőleges valami azt írtátok idővel halványodik, ez az idő napi kb 5órával számolva hónapok vagy évek?
Kellett nekem meglesni, már mindig látom
Vagy hívjam a szervizt? -
Szatura
aktív tag
válasz
blakey
üzenetére
Köszönöm nektek!
Igazad van a kábeleim olcsó vackok, ezek a legolcsóbb részletek amiket beáldozhatok a jobb érdekében.
Celtis amit írt ott a fő gond, nem a kábelek közelsége (próbáltam minden eshetőséget) rendelek földhurok leválasztót rca-ra és az antennára.....de persze jobb kábeleket is
Annyit áruljatok el, nektek is földelt tápdugós az aktív ládátok?
-
Szatura
aktív tag
válasz
blakey
üzenetére
Német kisvárosban élek, ez az UPC (Unitymedia) már ugye Vodafone kincs volt mikor ide költöztem, ritka volt a stabilitás, most teszi a dolgát....de ugye az új tv kívánt egy új erősítőt, már kábeleket is, mint a dominó, dől be minden meglévő/elavult technika
Nem foglalkoztam eddig ezekkel, iptv-t használom így az analóg antenna kábelt ki is húzhatnám, viszont az internet nélkülözhetetlen.
Ebben az esetben is megoldhatja a problémát az antenna a földhurok leválasztó? -
Szatura
aktív tag
válasz
blakey
üzenetére
Megtörtént, megvan a búgás kútja!
Az antenna a ludas.
Illetve az antenna....de....a router is itt van, és ha az antenna vezetéket ki is húzom, a routeren keresztül a lan kábelen ugyanúgy beszökik a tévébe aminek nem kellene, onnan még megy tovább HDMI-n az erősítőbe, Y kábelen meg az aktív mélynyomóba.
Mindkettőt (antenna és routerbe menő kábelt) kihúzoma a fali aljzatból nincs búgás.
Földhurok leválasztó az antenna vezetékére az ok, de a routerbe csatlakozó kábelre???
Vagy az RCA kábelre kellene ami a ládába megy?
-
Szatura
aktív tag
-
Szatura
aktív tag
LG E9
Erősítő earcon keresztül csatlakoztatva.... a mélyláda búg, még ha az erősítő kikapcsolt állapotban van akkor is.
Búgás megszűnik ha a tévéből a HDMI kábelt kihúzom.
Bármely másik aljzatba dugom búg a láda.
Tápkábeleket próbáltam egymástól távolabb bedugni, semmi.
Ez mi? -
Szatura
aktív tag
Sziasztok
Tv vásárlása húzza maga után a többi összetevőt, lecseréltem a régi erősítőt, amin még HDMI csatlakozó sem volt.
Kissé elakadtam, szó volt róla de nem emlékszem a végére, virágboltos atmos tartalmakat tv lejátszóján keresztül továbbít az erősítő felé? Tv sokszor (de lehet mindig) azt írja ismeretlen hang formátum de van hang, viszont az erősítő DD-t vagy DS-t ír, atmos nincs.
Szükséges egy külső média lejátszó?
YouTubeos dolby atmos tartalmaknál sem ír atmost...
Másik.
Ugye az erősítőnek illene lennie a központnak....így is tettem, PS4 pro azon keresztül megy, viszont egyik játéknál ami eddig nem volt most kidobott egy üzenetet, amiben az áll, hogy a PS 4K HDR -ben is képes jelet adni de csak 2K HDR áll rendelkezésre a tv beállításai miatt.
Amíg direkt a tévébe volt dugva a PS, ilyen üzenet nem volt.
A tv ide kapcsolódó beállításai automata módban vannak, mi kerülte el a figyelmem?
A tv LGE9
Köszönöm -
Szatura
aktív tag
válasz
rothfb
üzenetére
Selejtet írtam de aláhùzta a telefon, majd átírtam....telepítek délután óta, fáradok
Nem tudom mi rossz, illetve 7éves a laptop épp csak döcög, 3napig maraton volt, mikor bírkózott az 50gigás izékkel valszeg megdöccent.
Már ùjra raktam, sok élet így sem lett benne, várja ùj gazdát.
Külső ùj vinyóra ment, nem hiszem, hogy ott lenne a gond, fele jó, másik fele kuka, -
Szatura
aktív tag
Aki azt írta a virágboltos tartalmak hibásak igaza volt, döglött a laptopom.
A régi média player és az erősítő után ezt is selelytezhetem....és ez mind az ùj tv miatt, amùgy kutya nem foglalkozott volna ezekkel
-
Szatura
aktív tag
Több film esetében ez a helyzet.
Ezek közt volt ami elindult majd széthullott, most arra is azt írja ismeretlen formátum...vagy csak próbálja betölteni.
Sajna a laptopom öreg, nem tudom vinné e, semmi program nincs rajta amivel lejátszhatnám. -
Szatura
aktív tag
válasz
bendeguz76
üzenetére
USB...
Megyek az ajánlott topicba okosodni.
Köszi -
Szatura
aktív tag
Sziasztok
E9 média lejátszója a virágboltos UHD HDR többnyire remux megnevezésű (nem tudom mit jelent) tartalmaknál lefagy.
Ajánlanátok mindenevő lejátszót/kat
Köszönöm -
Szatura
aktív tag
válasz
rothfb
üzenetére
Köszönöm
A szakik azt írták felhùzva kell vizsgálódni, nem így használom.
Igen E9
Nem volt még időm élvezni, csak csipegettem részleteket, menüt bùjtam, be kell szerezni soksok 4k HDR tartalmat.
C9et akartam de pont elfogyott, idegállapotba kerültem és ez lett. 2500euro inkluzív 5év garanciával németországi Saturn.
Tegnap jött MM ùjság, 2000 a 65C9 inkluzív 5év garanciával
-
Szatura
aktív tag
válasz
nitro16
üzenetére
Itt most megy a költés, nem is ez lenne a probléma.
Nem használtam a cuccot, de most a csúcstévével ismét lázba jöttem, csak ugye a hangtechnika elavult.
Dobozban állnak a center és háttérhangszórók, úgy gondoltam nincs többé kábel huzogatás, veszek egy komolyabb soundbart és ennyi.....de olvastam a sokszázezres bose sem lesz a méretes fa dobozos Jamo szettemnek az ellenfele, így max erősítő cserét fontolgatok és kebelezek 😵[link] Ez így 400euro körül elfogadható?
Tudja amit napjainkban tudni kell? -
Szatura
aktív tag
Világosítsatok
Ha a tv média lejátszóját használom, illetve ugye a konzol is a tvre csatlakozik, le kell nekem a régi HDMI nélküli 5.1 erősítőm cserélni? tud mit kezdeni egy régi erősítő egy újabb kódolással vagy egyszerűen nem játsza le?
Amúgy jobb ha az erősítő a központ egy média rendszerben? -
Szatura
aktív tag
Egyszerű ide tévedt földi halandó vagyok akinek a QLED is megfordult a fejében.
Philips led Ambilight volt eddig, jó lett volna továbbra is Ambilight ez egy nagyon jó dolog de döcögős (idegesítően) az Android rajta, sokszor elfelejti a beállításokat, fagy, újra indul, illetve kb 2mp késéssel reagál.
Nyomkodtam kettő oled philipset, szint úgy döcögtek, pedig voltak akciók, és húzott is a szívem de elvetettem.
Sony jelenleg is akciós( KD-65AG8 ) de teszteken jobbnak írták a C9 LG-t ami szinte egy árban van vele így elnéztem az LG sorra.....ott ragadtam....c9-re mikor rábólintottam pont elfogyott, kedvezménnyel kicsit többért kaptam egy e9-et, elhoztam.
Sok helyen azt olvastam, hogy több márka LG panellel szerelt, gondoltam magamban akkor ha nem LG-t veszek is LG lesz...
Olvastam az itteni irományokat is, az jutott eszembe mikor tizenéve megvettem a nagy samsung plazmát sok olvasgatás után, ugyanez ment, beégés, pixel gyíkok, stb......PS sokat ment rajta,mai napig működik, hétköznapi használat mellett nem látok rajta hibát de lehet vannak már foltok, ma már édesanyám lesi rajta a sorozatait, még nem kritizálta.
Én ha holnap vennék is LG-t választanám, csecsa, gyors, tuti a távegér... -
Szatura
aktív tag
Nem akartam, de annyira nyomjátok a foltokat, hogy meg kellett néznem......semmit nem látok, megkönnyebbültem
65E97LA -
Szatura
aktív tag
Srácok
E9 esetébenezt írja : található itt két USB 2.0, illetve egy-egy USB 3.0....de melyik a 3.0? nem látok jelölést -
Szatura
aktív tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Egy valamit nem értek.
Visszavettem az oled fényt a leírtak szerint,de azt írja: mi után HDR tartalmakat kezd játszani automatikusan megváltoztat beállításokat,pl az oled fényt 100ra húzza, de ezt hagyjuk alapértelmezett beállításban.
Alapértelmezett 100, ebben az esetben nem gond?
Mi kerülte el a figyelmem? vagy? -
Szatura
aktív tag
Nehéz vasdarab az a talp, abszolút függőleges a panel az tuti.
Viszont lehet venni új tévé szekrényt vagy komplett bútort, az ajtók egy nap után szorulnak, illetve túl kicsi lett minden, nem jó az összkép.
Azt a szürkét meg az mellett, hogy nem tudom hogyan nézhetném, így azt sem tudom miért említed, friss hal vagyok az oled pályán
De ha már belekezdtél írd, okosodjak. -
Szatura
aktív tag
65 a méret
Köszönöm és köszönöm a segítséget mindenkinek.
Eco kép mód és energiatakarékos üzemmód mellett fokozottan hajtva van a gép? (nem épp világos lakás)
Konzol ment néha, de a mostani látvány mellett többet fog, az jobban ad neki mint az EZO TV, de mit tehetnék...vettem 5év garanciát. -
-
Szatura
aktív tag
Hosszas örlődés után elengedném a philips kötődésem, illetve egy része ami nagyon hiányozna az ambilight, erre olvastam született már megoldás, tudtok ajánlani egyszerűen összedugom/felragasztom verziót?
-
Szatura
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Először is köszi aki válaszolt!
Miért szopacs a C8 LLA ?
-
Szatura
aktív tag
Sziasztok
Hétköznapi halandónak LG 65 oled esetében C8 tud annyival többet a B8-al szemben mint amennyivel drágább? esetleg E ? -
Szatura
aktív tag
Tiszteletem
Philips (ambilight) rajongó vagyok, jelenlegi led tévém cserélném oled technikára, viszont amint látom itt LG a népszerű.
Tehát ha oled akkor LG? mi a helyzet a philips oled8xx vagy 9xx szériákkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Srácok

Vhiktor