Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
senior tag
válasz
nickjames
üzenetére
Az európai modellekben nincs ilyen opció, esetleg a szervizmenüben saját felelősségre, de ez is csak tipp.
Egy ilyen trükköt még láttam, hátha. -
eL Geri
őstag
válasz
nickjames
üzenetére
Netes vásárlásnál szerintem is megvannak már a védekezési lehetőségek. Reméljük az LG webshop se most dog bedőlni. Ugyan ez igaz a futárra is… de olyan nemrég már hallottunk, hogy futár / felvevőpont cég úgy dőlt be, hogy hetekre / hónapokra beragadt az árú a raktárában.
De persze én is simán megvenném és kifizetném neten. Csak eszembe jutott.
-
makoss
veterán
válasz
nickjames
üzenetére
Ha azt nézzük mindegyikből van drágább, nem is kicsivel, nem tudom az Office Depotnak hol éri meg 1.099.999-ért adni a 77"C4-et???
Csodálnám ha vennék tőlük! -
Tyrone89
senior tag
válasz
nickjames
üzenetére
Virágboltból ufo971 által feltöltött Dolby Vision anyagokat javasolnék. Ő már a torrentek nevében feltűnteti hogy az adott anyag P5 vagy P8 e. Ezek mp4 formában vannak. A P5-nek gond nélkül kell mennie úgy ahogy van. Ez a webos24 frissítés a P8-at cseszte el. Szóval ha találsz P8 Dolby Vision anyagot mp4-ben azok már nem fognak menni. Ezeket TS formára át kell muxolni tsmuxer segítségével ha mindenképp Dolby Vision-ban akarod nézni)
Mkv-ból nincs Dolby Vision az LG-n. Ott ha P5 akkor is muxolni kell ts-be és ha P8 akkor is. Mkv REMUXOKNÁL van P7..azokat felesleges bárhová muxolni..nem fog működni. Hagyd mkv-ban, úgy normál HDR-ben menni fog
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csodálnám ha vennék tőlük!

Vhiktor