- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
papi77
addikt
válasz
Juhaszatti #111738 üzenetére
Sajnos...viszont elég gerinctelen dolog 10 ezer óra használattal eladni egy tv-t,amiről nem tájékoztatják a vevőt!
-
warren29
aktív tag
válasz
Juhaszatti #110029 üzenetére
Talán ez volt az egyik legmegnyugtatóbb hsz.
KöszönömAz az igazság ennyit még sosem adtam egy tv-ért és messze messze túlszaladtam a lélektani határomon de abban reménykedek, hogy beválik és elégedett leszek.
Akkor nem azt fogom érezni milyen rohadt sok lóvé volt hanem, hogy de jó, hogy a drágábbat vettem mert minden forintját megérte.
( hacsak, nem mondom vissza ) -
Tyrone89
aktív tag
válasz
Juhaszatti #108682 üzenetére
Igaz, elsiklottam felette. Viszont érdekes..
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Juhaszatti #108644 üzenetére
A játék módban nincsen bal oldalon gyors menü értsétek már meg.
Ha a játék optimalizáló be van kapcsolva akkor ez a kép fogad ha megnyomod a beállítások gombot:De honnan is tudhatná az aki nem játszik.
Ez is érdekes mert 1440p-be van a Windóz még is 4K-t ír szóval még ezt sem találja el.Gyorselérésbe csak app-okat lehet felvenni és pár TV funkciót, de Képernyő kikapcsolást NEM asszed nem próbáltam meg?
Bármely mikrofonos utasításra a TV elkezd keresni az app-okban műsorokat vagy hol full nem azt csinálja amit mondok neki.
Alexa nem elérhető az országomban (
mi érhető itt el az infláción kívül) pedig, de jó lenne ha tudnám csatlakoztatni a TV-t az Alexa home-omhoz. (Samsung-al működött)De itt még nem állunk meg mert olyan hibába futottam bele hogy majdnem kettétörtem ezt az egész OLED-es hóbelebancot.
HA egy bizonyos ideig tartózkodok a TV App-jaiban pl YT app vagy Médialejátszó akkor nemes egyszerűséggel nem tud visszatérni a TV a HDMI-hez (amire a PC van kötve) vagy is vissza tud csak full fekete a képernyő és ennyi.
Ezt sem a PC sem a TV restart nem oldja meg csak az ha full áramtalanítom a TV-t. Ha ezt nem csinálom meg akkor nincs többé HDMI-n kép csak a szép feketeséget nézhetem.Komolyan ennyit még életemben nem szoptam az összes TV-mmel együttvéve mint ezzel az egyel 2 nap alatt.
Hát ha ez a technológiai fejlődés, hogy a TV eldobja a HDMI jelet akkor köszönöm nem kérek belőle és olyan okoskodásból sem hogy "utána nézhettél volna előre".
Hogyan nézzek utána olyan dolognak amivel akkor találkozok először amikor már használom?
Te miért nem nézel utána a jövő heti lottó nyerőszámoknak?Elég is volt ebből a fórumból megint egy időre.
Jó hétvégét.
-
hunspikey
őstag
válasz
Juhaszatti #108633 üzenetére
Mindenhol aktív kivéve YouTube esetén.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Juhaszatti #108633 üzenetére
Amúgy van arra a távirányítón valami gyors gomb hogy kikapcsoljam a kijelzőt ha nem vagyok a TV előtt?
Mert oké a menüben van Képernyő ki de oda mindig belemászni... -
NvidiaRTX
őstag
válasz
Juhaszatti #108631 üzenetére
Nem nézek se TV-t, se gyenge minőségű 720/1080p cuccokat szóval tőlem lehet benne bármilyen CPU.
Sőt az összes AI és képjavító xarságot kikapcsoltam rajta ahogyan ez a magyar videó mutatja.
Én is láttam az RTINGS tesztet (sőt az volt az első amit néztem még vétel előtt) de nekem a B4 még mindig jobban tetszik.
Ha a teljes tesztet megnézted akkor azt is láthatod, hogy valamiben viszont a B4 jobb még ha csak 0.1 ponttal is.
Amúgy a fő probléma ebben a videóban van elmondva szintén RTINGS által. -
Tyrone89
aktív tag
válasz
Juhaszatti #108450 üzenetére
elképzelhető, hogy lenne értelme megpróbálni
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Juhaszatti #107723 üzenetére
55 colban szerintem egyértelműen C4. Mindegyik WOLED, de LG -nél jobb a garancia.
-
nickjames
tag
válasz
Juhaszatti #107682 üzenetére
Ahh, nem komolyan gondoltam, csak mostanra nálam is elgurult a bogyó....
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
Juhaszatti #107682 üzenetére
Én is így tudtam.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
Juhaszatti #107244 üzenetére
Januárban, Februárban előfordulhat simán hogy 390-400.000 környéke lehet. Szerintem ekkor, de én azt mondom alapból is a C felé húzzon a döntésed, mert fényerőben és processzorban is jobb mint a B. Ha már kiadsz ennyi pénzt, és LG-t szeretnél akkor szerintem az elérhető legjobbat vásárold meg ebben az ársávban az LG oledek közül
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Juhaszatti #107066 üzenetére
Csak nem mindegy, hogy ezt jelzik -e vagy sem. Ezzel van a legnagyobb probléma. Egyébként nem mindenhol megy ez. Visszaküldik a gyártónak, aztán valószínű, hogy valamelyik refurbished pertnerhez kerül (vagy egyben, vagy részben). Megállapodás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged