- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- talmida: Változások 2. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scout500
csendes újonc
Mestereket kérdezném

Mondanátok valamit erről a TV ről? hétfőn kapom meg és már be vagyok sózva mert a katódcsövest váltja...
Samsung S90D QDOLED 65" [link]
jól értem hogy ez a kb mid high range jelenleg és a samsung ezt küldi harcba a c4 ellen?
Azért választottam ezt mert külföldi fórumon látványosan a samsung mellet voksoltak ebben a szegmensben pedig én még mindig abban a hitben voltam hogy ha oled akkor lg és majd a c4 et veszem de kiröhögtek és aztmondták hogy az LG is csúcs de a samsung most már jobb és az s90d jobb mint a c4 (azt mondjuk hatérozottan láttam én is hogy a procija / rendszere sokkal fürgébb) a betekintési szöge meg nevetséges a c4 nek borzasztóan zöldül míg a samu tökéletes.
Mit kell tudni majd ha megjön? kell valami finom hangolást csinálni rajta ami nehezebb?
Kalibrálást 100+ óraután csináltassak valami profival?
Ezek az oledek 2024(esetemben a mid range) mennyit bírnak ha üzemórát nézünk?
Meccseket nézek ami tv de az esetek 90% ban játék és 4k remux filmek van esély valamilyen beégésre? Erre van valamilyen Oled kímélő program amit érdemes lefutattni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Samsung OLED QE55S90C ( 2026 okotóberig Garanciás )
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor