Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi0805
senior tag
válasz
syIex
üzenetére
Okés köszönöm!
Igazából hétfő délután akarom megrendelni mert kedden dolgozom,utána 3 nap otthon leszek és akkor úgy pont jó lenne.
Meg a másik tv-et akkor el is tudnák vinni amit eladtam,akkor mindent el tudnék rendezni azalatt a három nap alatt.Köszönöm mégegyszer!

Egy 55-ös LG C4 a kiszemelt.
Most van rá jó kupon meg amennyiért eladtam a másik tv-et az is belemegy így elég jó áron tudom cserélni.
Első komolyabb tv-ém lesz nagyon kíváncsi vagyok rá.
Van Xbox,Ps5 meg természetesen szoktam nézni tv adásokat is bár azt nem sokat inkább focit,Nascart,Forma 1-et ilyesmit.Köszönöm neked is Niky_92 a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazából hétfő délután akarom megrendelni mert kedden dolgozom,utána 3 nap otthon leszek és akkor úgy pont jó lenne.
Vhiktor