Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Kiratheonly
üzenetére
Akkor ilyen szempontból a MediaMarkt ajánlott?
-
torma1981
veterán
válasz
Kiratheonly
üzenetére
Jaa az jogos akkor. Régebben nem volt bent az Alza a honlapon. Akkor nem is akartam ott venni, mert nem gyári garis. De így már azt hittem az.
-
torma1981
veterán
válasz
Kiratheonly
üzenetére
De nem értem az Alza is hivatalos LG partner. Fent van az LG honlapján is. Akkor miért nem él a méltányosság?
-
alaves
addikt
válasz
Kiratheonly
üzenetére
Sajnos. Ha jól értem LG webshop vásárlás esetén esélyes lenne egy méltányossági csere gyári garancián túl, partnernél pedig a kieg.gar. játszik ha van.
-
alaves
addikt
válasz
Kiratheonly
üzenetére
Gyártási, szigetelési hiba. Én azt tenném, hogy az LG weboldal hibabej.-nél kérnék méltányossági térítésmentes kijelzőcserét, csatolva a saját TV fotókal, valamint jó pár fórumról gyűjtött azonos hibák képeit. Ezek alapján egyértelműen megállapítható, hogy kijelző típushiba. Megjegyezném, hogy e miatt erősen megrendült a bizalmam a termékben. Egy próbát megér, hátha...
-
hunspikey
őstag
válasz
Kiratheonly
üzenetére
Már ott nem értem a műsort, hogy miért neked kellett bejuttatni a készüléket amikor 10 kilónál nehezebb magyarul jönniük kellett volna és a drága technikusnak ott élőben nálad kellett volna megnéznie és cserére kiírnia a cuccot.
-
alaves
addikt
válasz
Kiratheonly
üzenetére
Gyári garanciaidőn kívüli beégés az már valószínűleg nem játszik, viszont a kijelzőszéli csoportos pixelelhalás gyártási hiba (valószínűleg szigetelés). Próbáld meg érvényesíteni a kiegészítő garanciát vagy méltányossági kijelzőcsere az LG-nél. Álláspontom szerint a méltányossági kijelzőcsere egy jó kompromisszum mind a vásárlónak, mind a gyártónak (olcsóbb mintha csereutalványt adna, illetve gyártói presztizs megtartása, stb.)
-
renatto
őstag
válasz
Kiratheonly
üzenetére
Értem, köszi és grat!
-
renatto
őstag
válasz
Kiratheonly
üzenetére
EzMegMiEz hogy "csak"?!
Pont ugyanolyan jó mint a többi!
Grat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jövedelem
- Apple asztali gépek
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pont ugyanolyan jó mint a többi!
Grat!
Vhiktor