Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
őstag
5090-el hasznalom a gyari Asus hdmi kabellel a XG27UCDMG-t 4k 240hz-en, hibatlan minden nalam.
-
dom1n0
őstag
Szerintem nagyon elszigetelt eseteket nem szamitva nem.
En eddig VR-ban tudtam kinoni a 16gb vramot, semmi massal pedig ugye az 5090-nel jatszik a 4k + minden ultrara haleg.
VR-ba viszont boven keves tud lenni, viszont ahogy Garsza os irja, ott az ereje is keves lenne mar szerintem is, elvezhetetlen lenne az fps.
-
dom1n0
őstag
En 4080-rol jottem 5090-re, nagyon eros kompromisszumokkal a 4k 4080 is jatszhato volt, Cyberpunk se futott veszesen rosszul DLSS-el, homalyosabb volt meg persze kevesebb fps, sok minden medium.
Stalker is elfutott egesz szepen, de nyilvan mas foci volt.
Modern UnrealEngines gamek ala kellhet szerintem mar az 5080-5090. -
dom1n0
őstag
Én elég sokat PUBG-tam régen (3200 óra ment bele..
), de most 240fps/hz-en 4k-an újra kedvet kaptam és megyek napi pár kört szabadidőmben. 
De nyilván egy Oblivion Remaster 4k-ban ultrán úgy néz ki, hogy ledobom a hajam tőle, pedig kb. 30+ éve játszok , már láttam elég sok mindent azért
-
dom1n0
őstag
Lenne egy kerdesem meg urak, Nvidiaban lehet allitani 8,10,12 bitet. Ennek van jelentosege, vagy a jatekok ezt ha tudjak, felulbiraljak?
-
dom1n0
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
+huby80:
Első gondolat, élmény, hogy már az előző monitorom is elvileg egy komoly széria volt IPS-ből (LG 27GN95R-B), de itt még 2 lépcsővel durvább a kép, pixelt keresve se találni már Windowsban sem, játék alatt meg főleg... Ezen tényleg letettem a hajam.
Játszani 20 percet tudtam Oblivionnal este, még a lányom is mikor meglátta aztmondta hogy aztak..va de szép. Egészen (jó értelemben) máshogy néz ki, főleg a színátmenetek, összkép homogenítása.
Hirtelen ennyi, pár nap múlva írok extrákat.Ja és adtak hozzá ajándékba egy ilyen csoda Light Bart, szerintem eladó lesz.

-
dom1n0
őstag
Urak, Alienware aw2725q monitorrol mik a szemelyes tapasztalatok eddig? Veheto batran?
-
dom1n0
őstag
válasz
Swaggering78
üzenetére
AG326UD-t vettél?
-
dom1n0
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Por nem lett takaritas kozbe esetleg veletlen belesoporve a lukakon/reseken at? Annak szokott ilyen budos “amper” szaga lenni.
-
dom1n0
őstag
Urak, kis segítséget kérnék.
Egy ilyen monitor beszerzését tervezem a téli hósszú hónapokra
:
AOC AGON PRO AG326UD , viszont ha jól olvastam volt, hogy fagytak gépek tőle tényleg?
5090 vga-val szeretném használni majd, ha jól olvastam pont ezekkel (is) volt probléma?!
Van erről esetleg bővebb info, tapasztalat a topikban?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Philips Evnia 49M2C8900L/00 Gaming Oled Monitor
- Wacom DTH-2452 - Digitalizáló tábla 24"- Új ára 944.000Ft
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- EIZO ColorEdge CS2730 3527 üzemóra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Skynet258