Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
4264adam
üzenetére
Én is azért vettem, mert amik vannak azok már régiek és a mostól már nem olyan puhák. És igen, a QD réteg nagyon sokat javít a színeken és az összképen, ráadásul ez egy kifogástalan háttérvilágítású darab.
Azóta mindenkinek azt tanácsolom, hogy QD típust keressen bármely kategóriában (vannak olcsók is már, ez még 215k volt 4,5 évvel ezelőtt ami akkor elég sok volt).
De egy OLED panel QuantomDot réteggel kombinálva, plusz a képélesség és a válaszidő együtt már kimagasó képminőséget kell nyújtani. Nyilván ez sem lesz tökéletes minden szempontból, de összességében több plusz mint a mínusz. És amit képet betetteél valamint amiket írtál (úgy, hogy ez már a második OLED-ed) úgy gondoltam fölösleges tovább várnom, mert úgysem a legújabb ls legjobb típust keresem. Így sokat hezitáltam a választáson, valamint igaz a mondás: ha túl sokat gondolkodunk két lépés között, akkor a fél életünket egy lábon töltjük.
És tényleg nagyon remélem, hogy hibátlan lesz mert sajnos tudjuk, hogy a minőségellerőzés nem áll a helyzet magaslatán szinte semmilyen hw tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Escape from Tarkov
- Kuponkunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
- Lg Ultragear 32' 180hz nano ips
- WaveShare 4.3inch Capacitive Touch Screen LCD, 800 480, HDMI, IPS, Various Devices & Systems Support
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Skynet258