Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szasanyi

félisten

válasz 4264adam #2988 üzenetére

Én is azért vettem, mert amik vannak azok már régiek és a mostól már nem olyan puhák. És igen, a QD réteg nagyon sokat javít a színeken és az összképen, ráadásul ez egy kifogástalan háttérvilágítású darab.
    Azóta mindenkinek azt tanácsolom, hogy QD típust keressen bármely kategóriában (vannak olcsók is már, ez még 215k volt 4,5 évvel ezelőtt ami akkor elég sok volt).
    De egy OLED panel QuantomDot réteggel kombinálva, plusz a képélesség és a válaszidő együtt már kimagasó képminőséget kell nyújtani. Nyilván ez sem lesz tökéletes minden szempontból, de összességében több plusz mint a mínusz. És amit képet betetteél valamint amiket írtál (úgy, hogy ez már a második OLED-ed) úgy gondoltam fölösleges tovább várnom, mert úgysem a legújabb ls legjobb típust keresem. Így sokat hezitáltam a választáson, valamint igaz a mondás: ha túl sokat gondolkodunk két lépés között, akkor a fél életünket egy lábon töltjük. :o
    És tényleg nagyon remélem, hogy hibátlan lesz mert sajnos tudjuk, hogy a minőségellerőzés nem áll a helyzet magaslatán szinte semmilyen hw tekintetében.

Új hozzászólás Aktív témák