Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Meggyi001: A kérdés...
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
4264adam
üzenetére
Értem, köszi. Azzal én is egyetértek, hogy 270k-ért nincs jobb 32" 4K OLED monitor ezért meg is rendeltem. Reméelm annak hibátlan lesz a kijelzője, mert a kedvező ár ellenére sem tudok elfogadni semmilyen hibát (mert az én szemem tudatalatti módon azt fogja fiyelmi). Egyébként azt az egy nem működő, piros subpixelt a fólia alattt vagy annak levétele után fedezted fel?
Az MSI-vel szemben (ami amúgy szimpatikusabb gyártó számomra) azzal nyert, hogy..
- VESA ClearMR 13000 vs 10000
- 240Hz vs 165Hz
- USB portok
- mindez kedvezőbb áron24HZ videólejátszás nekem fontos, és ezért kérdeztem mert a gyártó nem részletezi viszont ezt találtam:
Yes, the Philips 32M2N8900 monitor supports 24Hz video playback, along with its native 240Hz refresh rate, making it capable of handling both high-frequency gaming and standard video content. It can display videos at a standard 24Hz refresh rate because its refresh rate is much higher than 24Hz, ensuring smooth and clear visuals for all types of content. High refresh rate capability: The monitor's primary feature is its high refresh rate of 240Hz, which is ideal for gaming.Video playback: Since 24Hz is a standard video playback rate, the monitor will easily handle it. It redraws the screen image at a much faster rate than necessary for 24Hz video, resulting in a smoother experience than standard 60Hz displays.Visual quality: The monitor is designed for high-quality visuals with a 4K UHD QD-OLED panel, which provides excellent color, contrast, and detail for both gaming and video.Content compatibility: The monitor's high refresh rate is not limited to gaming. Its advanced panel technology ensures that it can reproduce standard videos, including those at 24Hz, with high fidelity and clarity.
Megerősíteni viszont senki sem tudta, ezért kérdeztelek mint tujat hátha...de majd kirül.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Arc Raiders
- Mini PC
- További aktív témák...
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . DP 2.1 . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- 27% számlával! Samsung Odyssey OLED G8 S32DG802 OLED Monitor! 3840x2160 / 0.03ms /240Hz / FreeSync
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258