- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
Köszi mindenkinek a támogatást, megrendeltem az MSI-t meg az egy év +garit 15k ért. Talán a váltásnál jól fog jönni az a plusz egy év ha esetleg eladnám. Bár ez itt valamilyen fura biztosítás címen megy, gondolom ez egy Konzolvilágos általános bizti.
-
Hanok
senior tag
válasz
4264adam #2139 üzenetére
Köszi, itt ebben az esetben az LG-re is van 3 év Oázisba értéktől függetlenül, illetve megkérdeztem és a beégésre is él elvileg a gariancia. Egyébként nyilván 25 ezret ez a felállás megér amit írtál.
#2140deathcrow42: Hmm..felkeltette az érdeklődésem
Sok mindent azért nem találok róla de még kutakodom. Viszont árban nagyon megnyerő ha hozza ugyanazt mint a drágább társai.
-
Hanok
senior tag
Sziasztok!
Tudom hogy nem feltétlen ajánlós a topic igazából csak az érdekelne hogy 250k környékén van-e jobb deal most. Tervezek egy 27" es 1440p-s OLED monitort venni. 32 colos monitor nekem nagyon nagy 50-60 centiről, a 27" 4k meg már túl van a pénzügyi kereten meg nem is tudom mennyire jó ötlet ha vegyes a felhasználás nem csak játék hanem munka is. A választásom ami belefér a büdzsébe és szimpatikus az a LG27GS95QE. Van sejtésem arról hogy ti valószínűleg nem ajánlanátok ezt ezért is dobtam be hátha van valami kihagyhatatlan ajánlat olyan 250-ig..
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest