Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Nekem ugyan Gigabyte monitorom volt, annál be lehetett állíítani, hogy stand by-ban mikor kezdjen neki a pixel refresh-nek: 0-15-30-45.... perc után (a 0 azaz azonnali kezdéssel voltak gondok, ezért 15-re volt beállítva). De manuálisan is el lehetett indítani, én ezt a monitor egyik gombjára beállítottam a monitor menüjében. Nem tudom, hogy a tiédnél van-e erre mód?
Ha a manuális módszert használod, akkor fontos, hogy a windowsban a képernyővédő (alvás) funkció több mint 7-8 perc után aktiválódjon, mert ha ennél rövidebb, akkor megszakítja a pixel refresht, és a monitor nem tekinti elvégzettnek (van egy üzemóra számláló, és egy elvégzett pixel refresh számláló a Gigabyte monitor menüjében)
A widows monitor alvást én kikapcsoltam, és inkább (lehet túl para) beállítottam egy fekete háttérképet, valamint felugró tálcát, sötét módokat, vagy ha nem felejtettem el, akkor kikapcsoltam a monitort, ha ott hagytam pár percre a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258