- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frorika1972
csendes tag
Üdv!
Remélem jó topicban vagyok. Egy Samsung Odyssey OLED G6 S27DG600SUXEN boldog tulajdonosa lettem, és tanácsokat ill segítséget szeretnék kérni a monitorral kapcsolatosan, mert ilyen jellegű monitorom még nem volt, mint pl HDR.
Egy dolog nem tetszik benne, az meg a joystick kapcsolója, mert hátul olyan magason helyezkedik el, hogy az én rövid ujjaim miatt annak használata közben zsibbad a kezem. Ezért arra gondoltam, hogy legalább a ki-be kapcsolására egy univerzális távirányítót vennék.
Működik egyáltalán távirányítóval? Ha igen egy linket megköszönnék a javasolt távirányítóról.
99%-ban játékra van használva, de reggeltől késő estig egész nap (nem egyedül használom). Természetesen DisplayPort-al van összekötve és gsync-el nyomatom, de eddig egyáltalán nem jelentkezet a VRR flickering jelenség. MSI Afterburnert használom, a monitor bal felső sarkában van ki monitorozva fps, hőmérsékletek, stb.
Az MSI Afterburner használata okozhat e gondot, beégést tud e okozni a panelben?
A monitor menüében karbantartásnak csak a pixelfrissítést találtan, ezt mennyi időközönként futtassam le, ill mit tanácsoltok a karbantartással kapcsolatosan?
Ha valakinek van ilyen monitorja, és lenne egy jófajta szín, és egyéb beállításai profilja és elküldené nekem privátba, az megköszönném. Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync! BeszámítOK
- Elkelt, értékelésre vár! Samsung Odyssey G40B 27" 240Hz 1ms IPS GSync full HD HDR10 gamer monitor
- ASUS ROG Strix OLED XG27ACDNG
- LG UltraGear 32GP850-B Monitor! 2560x1440 / 1ms / 165Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest