Új hozzászólás Aktív témák

• Frorika1972

csendes tag

Üdv!
    Remélem jó topicban vagyok. Egy Samsung Odyssey OLED G6 S27DG600SUXEN boldog tulajdonosa lettem, és tanácsokat ill segítséget szeretnék kérni a monitorral kapcsolatosan, mert ilyen jellegű monitorom még nem volt, mint pl HDR.
    Egy dolog nem tetszik benne, az meg a joystick kapcsolója, mert hátul olyan magason helyezkedik el, hogy az én rövid ujjaim miatt annak használata közben zsibbad a kezem. Ezért arra gondoltam, hogy legalább a ki-be kapcsolására egy univerzális távirányítót vennék.

Működik egyáltalán távirányítóval? Ha igen egy linket megköszönnék a javasolt távirányítóról.

99%-ban játékra van használva, de reggeltől késő estig egész nap (nem egyedül használom). Természetesen DisplayPort-al van összekötve és gsync-el nyomatom, de eddig egyáltalán nem jelentkezet a VRR flickering jelenség. MSI Afterburnert használom, a monitor bal felső sarkában van ki monitorozva fps, hőmérsékletek, stb.

Az MSI Afterburner használata okozhat e gondot, beégést tud e okozni a panelben?
    A monitor menüében karbantartásnak csak a pixelfrissítést találtan, ezt mennyi időközönként futtassam le, ill mit tanácsoltok a karbantartással kapcsolatosan?

Ha valakinek van ilyen monitorja, és lenne egy jófajta szín, és egyéb beállításai profilja és elküldené nekem privátba, az megköszönném. Köszönöm a segítséget. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés