- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frorika1972
csendes tag
Üdv!
Remélem jó topicban vagyok. Egy Samsung Odyssey OLED G6 S27DG600SUXEN boldog tulajdonosa lettem, és tanácsokat ill segítséget szeretnék kérni a monitorral kapcsolatosan, mert ilyen jellegű monitorom még nem volt, mint pl HDR.
Egy dolog nem tetszik benne, az meg a joystick kapcsolója, mert hátul olyan magason helyezkedik el, hogy az én rövid ujjaim miatt annak használata közben zsibbad a kezem. Ezért arra gondoltam, hogy legalább a ki-be kapcsolására egy univerzális távirányítót vennék.
Működik egyáltalán távirányítóval? Ha igen egy linket megköszönnék a javasolt távirányítóról.
99%-ban játékra van használva, de reggeltől késő estig egész nap (nem egyedül használom). Természetesen DisplayPort-al van összekötve és gsync-el nyomatom, de eddig egyáltalán nem jelentkezet a VRR flickering jelenség. MSI Afterburnert használom, a monitor bal felső sarkában van ki monitorozva fps, hőmérsékletek, stb.
Az MSI Afterburner használata okozhat e gondot, beégést tud e okozni a panelben?
A monitor menüében karbantartásnak csak a pixelfrissítést találtan, ezt mennyi időközönként futtassam le, ill mit tanácsoltok a karbantartással kapcsolatosan?
Ha valakinek van ilyen monitorja, és lenne egy jófajta szín, és egyéb beállításai profilja és elküldené nekem privátba, az megköszönném. Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest