Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
válasz
Frorika1972
üzenetére
Az Afterburner OSD-t úgyis csak addig kapcsolod be normál esetben, amíg monitorozod a dolgokat, azalatt meg beégni nem fog. Én mondjuk nem szeretem az alap kinézetet, a múltkor találtam egy tök jó videót és meg is csináltam, így nekem jobban tetszik.

-
Grampy
aktív tag
válasz
Frorika1972
üzenetére
A manuális pixelfrissítőt csak panel egyenletlenség során érdemes alkalmazni, egyébként az elektronika számolja az üzemórákat, így 4 összegyűjtött üzemóra után automatikus pixel frissítést csinál, de csak ha standby mode-ban van, ez pár perc szokott lenni. Ha a monitor használatban van, nem kezdi el, max figyelmeztet, hogy itt az ideje lefuttatni. Írtad, hogy egész nap megy a monitor, így néha majd kapcsold ki, hogy lefusson az automata pixelfrissítő.
-
válasz
Frorika1972
üzenetére
Az Afterburner-ben beállíthatsz hotkey-t az osd be-kikapcsolására.
Nálam a bill. jobb felső sarkára (vakon is eltalálom) van állítva az ON/OFF, néha rácsapsz, megnézed mi az ábra, majd kinyomod.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Futárcégek
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Spórolós topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258