Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
-
(rögzített hozzászólás)
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Mehetne a rögzített hozzászólásba, ha jár erre egy modi.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Pár gondolat az üvegablakos szerviz "korrektségéhez"...
Régebben már írtam a tapasztalatomat, de most is megosztom. Első éves szerviznél..volt. Olajcsere leeresztése, még szerintem folyt volna ki fáradt olaj, amikor a szerelő már tekerte is vissza a leeresztő csavart. (az is egy érdekes, hogy felszámoltak új leeresztő csavart és tömítést 5600Ft-os áron, számlán ott volt)
Új olaj ele, de azt nem tudhattam milyen márka volt valójában mert elment a műhely másik végébe ahol az olajos hordók álltak és egy műanyag csőrös kiöntőjű kannában hozta onnan a "friss" olajat.
Na mind egy is, ez volt az utolsó, hogy én ott szervizeltettem. Utána már vittem a független szervizbe, és ott végig ott állhattam az autóm mellett és beszélgettem az egyébként tök jó fej szerelővel. Visszatérve az olajra...szerviz mellett van kábé 200 méterre a benzinkút. Utána oda álltam be tankolni, na mondok ránézek az olajra, mennyit töltöttek bele. Hát az olajszint az a max-on volt, de korom fekete az olaj színe. Dízel autó. Az nem lehet, hogy 200 méter után már ennyire fekete legyen az olaj. Vissza a szervizbe, de nem írom le mert két órás vitatkozás majd jegyzőkönyv lett a vége.
Más: a szervizkönyvben a szerviz történetek vezetése? Azoknak a bebélyegzése? Ismerek olyan neppert, aki vezetett szervizkönyvet adott a Nissan Note-hoz, közben meg szépen csak vissza lett dátumozva minden több évre. Csodás üléshuzattal, alatta meg redvás, rongyos gyári üléshuzattal..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Vicces képek
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest