Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
-
(rögzített hozzászólás)
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Mehetne a rögzített hozzászólásba, ha jár erre egy modi.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d4d
aktív tag
válasz
tibbike01
üzenetére
Nem tudom ki mire veszi, de én azért tartottam meg (véletlen jött szembe), mert szeretem a nyugalmat.
Nyugtalanító dolgokra néhány példa
turbó, kettőstömegű lendkerék, részecskeszűrő, EGR, közvetlen befecskendezés, nagynyomású rendszer, start-stop, bonyolult elektronika, kokszosodás, adblue rendszer, változó szelepvezérlés, elektromos kézifek, elektromos termosztát, hibaüzeneteket fosó szenzorok tömkelege, szoftverfrissítésért síró rendszerek stb
Van két elektromos ablak, két légzsák, fordulatszámmérő, elektromos tükrök, négy jó gumi (nem king kong és társai), kókánymentes karosszéria. Mindenhova elvisz ahova kell.
Ha nem rohad ki alólam és mégis eladósorba kerülne, akkor meg talán lesz majd aki értékeli ezt az előéletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest