Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Cane
őstag
Biztos volt már 20 csilliószor téma, de mennyivel szakít kb. a valóságban az 512kb/s adsl? Jobban megéri ezt választani a 384-essel szemben?
-
anaqer
veterán
Chippola: mi ez az állandó vasrudazás? Valami olyasmi mint a vazelin?
Nekem meg minden második (elcsökevényesedett) izomkötegem fáj, tegnap két év után először merészkedtem testedzésközelbe... :( -
twollah
nagyúr
Na ehhez csak az lenne a hozzáfűzni valóm, hogy rossz az ki rosszra gondol.
-
twollah
nagyúr
Na, hogy én se maradjak ki a bibis társaságból, akkor következzék az én bibim.
Nagy valószínűség szerint edzés közben meghúztam a jobb csuklóm, emiatt bizonyos mozdulatoknál fáj. -
Panther
HÁZIGAZDA
PeliScan, itt vagy? Nem mész véletlen most PSzF gólyabálra? Esetleg vki más? :) Vagy nem tudjátok jó-e az? Van sok jó csaj? :)
-
Bash
őstag
Megyek megpróbálok aludni egy kicsit, mert kezd fájni a fejem.
-
Bash
őstag
Most jövök a fogorvostól, kihúzták az egyik fogam. :O
A fél arcom még most sem érzem. -
TheVeryGuest
senior tag
Én se tudok más, mint amit rog javasolt. Vagy nem küld ki jelet a videjód vmiért, vagy a kábelben nincs elég tű (gondolom erre utalt nedudki az ''egyirányúsított''-tal). Hogy a TV mint küldene ennek a millenium falcon képmagnónak azt nem tom, mert gondolom NexTView sincs rajta :)).
Nekem volt egy olyan magnóm, amin még SCART se volt, jó ki Seltron (Orion). -
lesaux
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
> Mijjen video a lelkem????
Nem tudom, de elég régi. Nagypapámtól örököltük.
> Es a kabel nem egyirasnyusitott????
Ezt nem tudom. Dugjam bele fordítva?
> A tv-bol avideora tucc jelet kuldeni????
Azt se tudom, hogy kell. Szerintem nem.
Ez állati jó, mert 3 kérdésre 3 nem tudom a válasz. :)
(ti se lássatok szmájlikat!) :(( -
Lunatic
aktív tag
Interrail: 3 zónás 26 alatt 70ezer.
Kempingeztünk, 2 személy, kissátor, melegvíz: átlag 8-10 euró naponta.
Mi 3 hetet voltunk Portugáliában, mert átugrottunk Marokkóba is, + egy kis Frao azúrpart.
Elég sokat mentünk, északról délre, nekem nagyon bejött Porto, Figueira da Foz, Coimbra, Faro, Olhao (alatta kis szigetek fantasztikusak), Sintra stb. Nemtom mi érdekel elsősorban, van minden, strand, hegyek, hangulatos városok, jó vendéglátóhelyek...stb.
Kaja annyi mint nálunk átlagban. Van ami drágább (árnyalatnyival), van ami olcsóbb, ki kell tapasztalni. Ott kell enni, ahol a helyiek, ez aranyszabály. :)
Nagyon jó specialitásaik vannak, a nyelvük nehéz, érthetetlen, de azért jellemzően beszélnek angolul. Mondjuk a bnőm portugál szakos, nem volt gond a kommunikáció.
Közbiztonság: kiváló!!! A kempingnek ott egészen más kulturája van, mint ezen a vidéken. Az emberek barátságosak, nyitottak, vidámak, eszméletlen jó zenék mennek a rádiókban, nekem legalábbis nagyon bejött. -
w9033626
aktív tag
whaaaaaaa! Most fejeztem be egy 4 órás fizkém labort, elég volt, erre még holnap is lesz egy !!!eléééééééééééég!!!
-
nilrem
aktív tag
Lunatic akkor ide nyomass valamit az utadrol!
Inter rail 26 alatt vagy folotti volt szallas mibe fajt? Mennyi ideig, mit erdemes megnezni? Kaja tobb kevesebb mint nalunk? Kozbiztonsag? -
lesaux
veterán
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
TheVeryGuest és Den:
Köszi, tényleg volt egy csavar a videó hátulján, ezzel elcsavargattam a videojelet, és most már nem ütközik semmivel. :)
Már csak egy dolog nem fér a fejembe. Scart-kábellel van összekötve a tévé meg a videó, mégsem jön be a tévén, ami a videóban lejátszódik. Sem az AV1, AV2, EXT, GAM, DVD, VCD, VCR, LD, mindenhol csak nagy feketeség jelenik meg. Már az is kipróbáltam, hogy kihúzom az antennakábelt, hátha az ''mondja meg'' a tévének, hogy ne a Scartot figyelje. De nem jött be. Mindegy, végül is így működik, csak nem értem... -
w9033626
aktív tag
ha valakinek megvan és meg tudná velem osztani az ufomant, megköszönném
-
twollah
nagyúr
A kedvesemnel szombaton (2003 11. 22.) jonnek bekotni az ADSLt.
Eredetileg ma (2003 11.19.) kotottek volna be, de olyan elvetemult idopontott adtak, hogy egyszeruen lehetetlen lett volna hazaerni akkora.
Ja 2003 11. 11.-en rendelte meg az eletem ertelme az ADSLt a Datanetnel. -
neduddki
nagyúr
HI!
Decoderen nincs ket scart??? Mert akor egyik a videoba a masik a tvbe... es ha meg a videon is akad masik akkor meg a video is tv-be pl egyik felallas...
Egyik ismerosnek szereltek a upc szereloi a decoderuket es aszntak nem lehet megcsinalni a kozvetlen veltelet a dekoderbol videora... erdekes modon a decoderen is van 2 scart a vdeon is 2 a tv meg 3.... szoval akkor mit nem lehet... Mar eppen vissza kartak mondani, hog ez semmit nem er mire hihetelen nehezsegek aran,de ragyuttem erre...:-))) kozben kiderult hogy e miatt a kornyeekn mar 2-3 csalad vissza is monda az upc:-)))) hat hiaba a hozza ertes....
udv
neduddki
p.s. esetleg a sarzsi hianya.............:-((((( -
lesaux
veterán
Most kezd csak izgalmas lenni a dolog, mert azt javasolták, vegyek egy SCART-kábelt.
Hazatelefonáltam, hogy van-e SCART-csatlakozó a videón meg a tévén, és kiderült, hogy van
bizony, sôt azzal van összekötve a két eszköz. Viszont sem az AV1-en, sem az AV2-n nem jön
be, hanem a 0-son lehet behangolni, mint bármelyik másik csatornát.
Ezt a csavarhúzós dolgot megpróbálom, valószín?leg tényleg túl közel van az HBO a videóhoz. -
-
tildy
nagyúr
Nem sokkal azután, hogy megnyerte az egyik dél-orosz város boltja által rendezett vodkaivó versenyt, a győztes belehalt a másfél liter elfogyasztott szesz okozta alkoholmérgezésbe. A versengés tétje tíz liter vodka volt.
forrás:index... -
lesaux
veterán
A nagy érdeklődésre való tekintettel leírom a gondomat. :DDD
Bekötötték az HBO-t, innentől nem tudok videózni. Úgy vannak sorba kötve a dolgok, hogy HBO-dekóder, videó, tévé. De most a videocsatorna helyén olyan szarul jön a videojel, hogy alig felismerhető. És nem hangolódott el, mert már vagy 5-ször végigtekertem a tévét, miközben a videóban gyári kazetta ment, és nem jön be jobban. Ami érdekes: ha kihúzom a videóból az antennakábelt, egyből tökéletes a videó képe.
Ennyire számítana, hogy a videótól visszafelé vagy 10 méterre van egy dekóder?
És mit lehetne tenni? -
lesaux
veterán
Újra van PH! :D
Ért itt valaki az antennákhoz meg ilyenekhez? Lenne egy kérdésem, ami lehet, hogy csak nekem bonyolult. -
c*
aktív tag
van PH! ;]
-
lesaux
veterán
Mindjárt dönt a Sanyi. Nem nézi senki? :DDD
-
rog
addikt
nem tudom. szerinted kéne?
szerintem a hírek rovat, mindig is a külföldi hardveroldalakon megjelent cikkek fordításaiból állt. kentaurral is és nelküle is.
nincs ebbensemmi piszkálás. sőt szreintem direkt jó, hogy nem kell körbemászni 5-6 híroldalon. a lényegesebb dolgok úgyis felbukkanak itt is. -
Emberek, valahol a ti szegénységi bizonyítványotok, ha nem ismeritek kentaur nevét :(. De komolyan :(. Az ő helyét Erasmus vette át, az pedig a minimum, hogy aki bő fél éven keresztül kvázi egyedül vitte a vállán a híreket, moderátor legyen. Nem vágom a kritika okát...
-
Bash
őstag
Szia kentaur!
Ne haragudj, ezek szerint félreértettél. Egyáltalán nem zavaró, hogy MODERÁTOR lettél, csak pont néhány nappal előtte gondolkoztam el azon, hogy te miért vagy újonc, s miért nem HÁZIGAZDA. Legalábbis én úgy vettem észre, hogy akik a cikkeket írják, mind HÁZIGAZDA-k. S akkor tegnap reggel hirtelen megláttalak az egyik topic-ban, mint MODERÁTOR 6 hsz-al. Nálam a MODERÁTOR szó többezer hsz-al rendelkező, helyesírásra igényes, felelősségteljes és nagyon hasznos fórumozó kollégát takar. Ebből az ideából te egy kicsit kilógsz, de ez legyen a legnagyobb baj. Sajnálom, hogy a te szemszögedből ilyen rosszul alakult a dolog, de reméljük, hogy ezt a feladatot is megkedveled majd idővel. Sok sikert kívánok! -
engusz
veterán
Nemsokára itt a karácsony! ;]

-
Ne versenyezzetek már.. majd szépen kiderül, hogy a jegyek nem számítanak túl sokat; az egyéniség a lényeg. :D
-
Som@
őstag
Ingyenesen letölthető terminal fontkészlet kellene nekem. :U
-
WolfByte
tag
Kgt a legjobb, ha jó az előadó. Nálunk először egy közgázról frissen kikerült szőke hölgyemény volt. Konzultációkon persze sokan ''beszélgettek'' el vele zh után a jobb jegy érdekében, volt aki 2-esből 4-est csinált, ki tudja hogyan ;]
A mostani előadó meg humorral tölti meg az egészet, így érdekes módon mindenki odafigyel rá :P -
PeliScan
addikt
Veszett jó, 3as lett az első ZHm. Virul a fejem. :)
Már csak ezt a *! -
w9033626
aktív tag
a képeken én is vagyok: [L]http://delfin.klte.hu/~bl0023/kepek/index4/153big.jpg[/L] (a fotós gyerek sapkában :C )
Aktív témák
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest