Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
És itt (services) melyik a tűzfal? Letiltom de rögtön...
Csak a tisztánlátás végett... másnak, elvileg ugye úgy kéne mennie, h volt egy szépen működö rendszere, meg egy ADSL netkapcsolata. DSL modem > cross > gép
Ebbe beiktatja a routert (DSL modem > cross > router > sima UTP > gép) és az IEbe beírja, h 192.168.0.1... konfig, és már megy is. Ugye? -
boygo
aktív tag
Amikor engem lemeszeltek itt a városban gyorshajtásért akkor a rendőr megkérdezte, hogy feljelentés vagy helyszíni bírság legyen./50-nes táblánál 68 volt/
Mondtam legyen helyszíni erre ő kitőltötte a csekket 10000ft-ról.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a csekkes befizetést hívják a helyszíni bírságnak.
:)) -
Panther
HÁZIGAZDA
Már miért lenne jogsielvétel? Ahhoz 50%-kal kell túllépni a határt tudtommal... amúgy is, direkt olyan a Wartburgok kijelzője, hogy ami a 120 rajta az igazából csak 110 (be vannak jelölve a valódi sebességek is rajta, csak egy kis baromi vékony fehér csíkkal), szóval az a 110 kb 100 volt és 90 a megengedett. Nem értem hol itt a jogsielvétel. Apró szabálysértés. Kb fele akkora mint városban 60-nal menni.
-
-
Cathfaern
nagyúr
Most épp Colin3, de gyakorlatilag az összesre igaz. Duron1300+R9000Pro. Mondjuk az kicsit furcsa, hogy kb 500 pontot eset a 3DMark2001 értékem. Hogy pontosan mikor, azt nem tudom, ugyanis kb. tavasszal mértem utoljára, akkor volt ~5600 pont, most felraktam a 3.8-as Cat-ot, akkor lett 4600 (!), aztán felraktam a 3.6-ot, akkor lett 5000. Hozzáteszem, tavasszal még azt hiszem a 3.2-es volt fenn. Lehet, hogy megérett a lassan egy éves XP-m egy újraintsallra? :U
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest