Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Ez a csillár fémrészeiben megjelenik a fázis nagyon nem biztató. Nekem ne jelenjen meg a fázis a villanykörtén kívül.
-
lesaux
veterán
És mennyiben változik a helyzet, ha a zöld-sárga igazából piros? Merthogy az utolsó pár centi be van tekerve pirossal. Lehet, hogy ezzel azt akarták jelezni, hogy ő a piros madzag.
-
lesaux
veterán
Én így hozzá nem nyúlok... :U
-
faster
nagyúr
Nem, ha a plafonból jövő vezetéknél is a kék a nulla.
Két eset lehetséges:
1 A zöld-sárga tényleg a védőföld, akkor nem fog történni semmi, ugyanúgy csak 2 izzó fog világítani
2 A zöld-sárga a többi 3 izzónak a fázisa, akkor is csak 2izzó fog világítani, ergo semmi nem derül ki.
Ha viszont a feketére (fázisra) kötöd a zöld-sárgát:
1. ha védőföld, akkor a csillár fémrészeiben megjelenik a fázis, de csak 2izzó fog világítani, esetleg lecsapja a biztosítékot (elméletileg nem fogja).
2. ha nem védőföld, mind az 5 izzó világítani fog, mindenki hepi, éljenek a magyar termékek! :) -
neduddki
nagyúr
-
-
tildy
nagyúr
na benéztem itk honlapra:
Szóbeli vizsga ('A')
Bizottság előtti vizsga 38
Hallás utáni értés vizsga (labor) -
Összesen 38 (63%)
Írásbeli vizsga ('B') -
hihijj.Most örülök, mint majom salamon ékességének. -
lesaux
veterán
Ért valaki a csillárokhoz? A plafonból jön 2 vezeték: 1 barna, egy kék. A csillárból 1 kék, 1 fekete meg 1 zöld-sárga.
A kéket összekötöttem a kékkel, a barnát a feketével, viszont így az 5 égőből 2 nem ég. Nem merem bekötni a zöld-sárgát. Hova kössem? -
neduddki
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
HI!
Nem a 110-an a baj, hogy kod, meg hogy mivel... mert egeszen mas egy aktiv bisztonsagi elemekkel jol felszerelt joszaggal tiszta idoben szaraz uton, es mas szetszakadt autoval etc. etc. a tobbit tudod...
Ne felejcs el, hogy van abszolut es relativ gyorshajtas... es az nem mindegy...
udv
neduddki -
twollah
nagyúr
Na lassan el dolgozoba.
-
Den
veterán
''A másodikkal meg az, hogy nagyon érdekes, de gyakorlatilag matematikusképzés folyik.''
Hát én erre sajnos akkor jöttem rá mikor már meg is kaptam a jegyzeteket. Mikor választottam azt hittem jó kis robot vezérlés, végre egy kis mechanika, igazi gépek. Aztán mikor belenéztem a jegyzetekbe, az élettől is elment a kedvem. Irdatlan táblázatok, oldalas egyenletek, százemeletes törtek, ehh... nem erre számítottam. Annyira utálom a matematikát... -
tildy
nagyúr
Basszus reggel óta fáj a kezem.Mindkettő.Pedig nem is boxoltam le senkit:)
Olyan , mintha az ereim fájnának, elég rossz érzés:( -
twollah
nagyúr
Kijott a matva, es osszedugta jol a kabeleket.
Ez volt a bibi az ADSLunknel. -
tildy
nagyúr
Hozzá kell tennem, hogy enyit még életemben nem ittam.(egy 1/1-es boros kola, + min. fel liter feherbor)
Hogy milyen érzés?
Fura:)Dalolásztam:)Szobatársam is dalolászott, egy ismerősünk meg gitározott.Apárom meg full berúgott.:)
De azért nem csinálnám túl gyakran..Szerencsére -nálam legalábbis -nem röpködtek gólyák. -
twollah
nagyúr
Az USA ujra bombaz Irakban.
-
Szalma
őstag
(Mindegy mire jelentkezel. Ami érdekel, azt javaslom. Ha dolgozni kell (és nem visznek, mint a cukrot), hidd el nem nagyon fogsz válogatni... Ismerek egy tavaly végzett építőmérmököt, aki az Akzo-Nobel-nél manager asszisztens (lóti-futi). Ott ugyanis többet kap, mint a szakmájában...)
Szeretettel:
Szalma -
Panther
HÁZIGAZDA
Már bebasztál? Hmm... :)
-
tildy
nagyúr
Srácok így még nem láttatok...bebasztam mnt állat...
csak ünnepeltünk. -
Warlock_42
senior tag
Tegnap hozzám került egy Kossuth-fejes százforintos. Még nem láttam ilyet, először azt gondoltam hamis, de aztán nővérem mondta, hogy nem. Pedig már majdnem topic-ot indítottam róla. -
GeorgeTerror
senior tag
Újra online vagyok kicsit matávval modemmel
Aki még emléxik rám írjon emilt :)) -
Két napig lehet még szakirányokra jelentkezni; jól megzavarodtam. :O
Vagy elmegyek híradástechnikára (digitális jelfeldolgozás, video, audio, rádiós kommunikáció), vagy robotikára. Az elsővel az a gond, hogy érdekel, de nem tudom, nem-e telített a szakma. A másodikkal meg az, hogy nagyon érdekes, de gyakorlatilag matematikusképzés folyik. -
tildy
nagyúr
Jahm, Kovácsúr , hugomat kérdőjelesre írd be.:D
-
KovacsUr
addikt
tildy, a PH!-tali topicban véglegesíthetem a nevedet? Biztosan jössz? (Merthogy most csak kérdőjelesen vagy a listán)
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest