- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 7
- (téma lezárva)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- lezso6: Szekunder szarkazmus
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Nem is az a baj, hanem h a SEx meg úgy egyéltalán aszámtech áruk hiánycikknak minősülenk a legtöbb helyen... és annyira jó érzés, h mondtam ezt a szülőknek novemebr elején, de persze csak elhalogatták. Ehh mind1. :(
A SEx vádárláshoz tényleg az adó-visszaigénylő aláírás és személyes jelenléte kell..?!! -
PeliScan
addikt
Mostmár mind1 asszem, sehol nem kapni semmit, durván hiánygazdaság van. :(
Tehát már egészen mind1, h mi az én elképzelésem, asszem az lesz belőle, h végigjárom a várost, oszt megsoppingolom ami kifér a SEx keretből. -
PeliScan
addikt
Látod ennyire járatlan vagyok a nyomtató témában. :) Akkor mind1, utántöltő, patron, whatever; az üzemeltetése melyiknek olcsóbb..? Meg van vni effél para is nem h lehet-e külön cserélni a patronokat szín szerint vagy mittomén..?
Nekem is az Epson a szimpatikusabb, már csak azért is, mert a HPban van vagy 4-5 féle memóriaolvasó, de minek, az Epsonban a mem.olvasó kölségét biztos a mégprfibb nyomtatóra költötték. Mivel minjettő 30k.
Amúgy a két típus; EPSON STYLUS PHOTO 830 vs. Photosmart 7260 -
PeliScan
addikt
Kb ugyanazt tudják, és ugyanannyiba is kerülnek; melyiket vegyem meg nyomtatóból; HP vagy Epson? (melyikbe olcsóbb pl a patron?)
Thx! :) -
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
[L]http://www.dvdfutar.hu/dvd/html/dvd_1x1t.html#13[/L]
''..és elektronikus kapcsolat modemen keresztül a Divx díjbeszedõ központjával...''
''A filmet az elsõ indítástól számított 48 órán belül lehet negnézni.''
''A Divx központba a lejátszó a modem segítségével elektronikus úton küldi a befizetésrõl szóló információt.''
Hehehe, nekem vmi spéci kodekem lehet ezexerint. :U -
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Som@, tőlem is kapsz egy gratulációt. :)
-
PeliScan
addikt
Gratula! Akksidhoz meg Som@ DVD-jéhez lövésem nem volt, ezért nem kommenteltem.
Hogy jutottam ide? Hát az úgy volt... felültem a repülőre és otthagytam mindent. Az én helyzetemben 100 emberből 110 nem jött volna. Ha a részletek is érdekelnek, akkor mail-ben megbeszélhetjük. Jut eszembe, ígértél egy mail-t egyébként is. :)Nem mondtad, h érdekel a mail, szittem visszariadtál a mondat második részétől. :)
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Van két, teljesen ugyanolyan gáyri SL45 akkumulátor. Egyik müxik, a másik nem. Mi lehet az oka? De szóvan nem csak úgy, gyorsabban lemerül az egyik minta másik, vagy efféle, hanem egyáltalán nem ismeri fel a telefon, se nem tölti, de még csak megsem villan vele!
Pedig az akkumulátor meghajt LEDet, égőt, bármit... nincs ötlet? Érintkezési hiba kilőve, mert rákötöttem vezetékkel, és úgyse. :FTeljes tanácstalanság..? :(
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Ők voltak a gólyabálunkon... nem voltak rosszak, bár én másfajta zenét kedvelek, ez olyan tinglitangli kissé... amire még táncikálni csak lehet, de így, h el sem jön az ember barátnője, egyedül táncikálni efféle számokra nem túl jó, nah. :) PH-tali helyett. :(
-
PeliScan
addikt
Van két, teljesen ugyanolyan gáyri SL45 akkumulátor. Egyik müxik, a másik nem. Mi lehet az oka? De szóvan nem csak úgy, gyorsabban lemerül az egyik minta másik, vagy efféle, hanem egyáltalán nem ismeri fel a telefon, se nem tölti, de még csak megsem villan vele!
Pedig az akkumulátor meghajt LEDet, égőt, bármit... nincs ötlet? Érintkezési hiba kilőve, mert rákötöttem vezetékkel, és úgyse. :F -
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Köszönöm az XPs segítségeket, délutánfelé, amikor lesz időm, kipróbálom.
Nem emléxik vki, volt egy memóriákártya-adatmentős topic, merre lehet? Elfelejtettem a címét, és elég fontos/dürgős lenne!
Melyik programmal álljak neki? Rémlik vmi GetDataBack meg vmi recovery-nevű...
A legjobb a topicot lenne megtalálni, de tippek is jöhetnek (MMC kártya, minden olvasó szerint hibás lett, formattáltam, mostmár jó, vissza lehet ''kapni'' a hiba előtti adatokat? még nem írtam rá semmit azóta)
Ismétcsak thx előre is! :B -
PeliScan
addikt
Hááát... én egy TweakUI nevezetű kis freeware ketyerével szoktam lekapcsolni ( amúgy is nagyon hasznos a program ), abban a ''Taskbar and Start Menu'' résznél van a megfelelő checkbox. Rémlik valami, hogy mostanában láttam valahol másutt is a funkciót, de csak nem akar eszembe jutni... :(
Köszi, utánalesek a proginak. :)
-
PeliScan
addikt
Merre lehet kikapcsolni az XPben h ne sikítozzon, ha egy 6.4GBos hdd-n már csak 1mb szabad hely van? Kissé idegesítő tud lenni. :(
Thx előre is! :B -
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Hát ezt nem hiszem el! Elromlott egy MMC kártyám! :(((
-
PeliScan
addikt
Mekkora állat vagyok! :)
A routerbe beírtam a portot, a DC++ba meg nem. Már megy. :D -
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
FW: 3.0
(nagy kár, h elvből nem használsz DC++-t... most tudnál segíteni könnyen. :) ) -
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Nagyon köszi! :)
Amúgy a többiek csak ne akarjanak letöltögetni, mert illegális ám! :D (....másrészt meg foglalják a sávszélt. ;])
A DC++re én is rákerestem, ki is próbálom. -
PeliScan
addikt
A DC++-hoz lehet hogy virtual-szervert kell állítanod a routerben. Nem tudom biztosan, én még soha nem használtam semmi ilyesmit és nem is szándékozom. De valszeg ehhez a DC++ által használt portokat be kell engedned vagy az összes belső IP-re, vagy áttérni fix belső IP-re és csak arra engedélyezni. Azt tudod, hogy melyik portot használja a DC++ és milyen protokollt (UDP vagy TCP) ?
Utánajárok. :D
-
PeliScan
addikt
Akkor elkezdek próbálkozni... pl a DC++ még nem szeresse a jövevényt... ,eg majd jó lenne a két gépet berakni hálóba' a routeren keresztül... de legalább megy! :D
-
PeliScan
addikt
Hm-hm, gondolom nem is sejtitek, h min keresztül PH!zok. :))
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Mindjárt próbálom a tanácsokat (1000 hála értük nektek, thx! :(
Kipróbálom gyorsan, amiket írtatok. :o Nagyon jó lenne, ha menne! -
PeliScan
addikt
Most, a régi rendszeren (mert a szűz XPt egy másik vinyóra nyomtam, még szerencse, mert úgy sem müxik, és megőröltem volna, azh fölöslehgesen gyakom le az előzőt) ilyen kapcsolatok vannak, router nélkül.

Ha bekötöm a routert, változtassak vmit? -
PeliScan
addikt
És itt (services) melyik a tűzfal? Letiltom de rögtön...
Csak a tisztánlátás végett... másnak, elvileg ugye úgy kéne mennie, h volt egy szépen működö rendszere, meg egy ADSL netkapcsolata. DSL modem > cross > gép
Ebbe beiktatja a routert (DSL modem > cross > router > sima UTP > gép) és az IEbe beírja, h 192.168.0.1... konfig, és már megy is. Ugye? -
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Reset is volt már párszor, nem számít. ''Csökkentett mód, hálozattal''ban tudok netezni, és csak így tudom elérni a routert.
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Hát ez az. :(
Di604, ugye. DSL modemből crosskábel a WANban, az 1es csatiből sima UTP a gépbe. Beír 198.162.0.1 nem történik semmi, de semmi! :( Pedig itt kéne kiírni ugye, h user/pass h beléphess a router menüjébe. De abszolút semmi nincs.
Ha egyanez a bekötés, és csökkentett módban indítom az XPt, akkor be tudok jutni a router menüjébe, be is állítom, de a netet már nem tudom elérni. :(
Csak ezért újrainstalláltam az XPt, de ugyanez a helyzet. :(
Egyszerűen nem tudom elképzelni, mi a gáz, mit nem csinálok jól. :(Tehát még abszolút szűz az XP, nincs rajta fönt semmi, csak az NF7S saját ethernet drivere, de anélkül nem megy még ennyire se.
-
PeliScan
addikt
Hát ez az. :(
Di604, ugye. DSL modemből crosskábel a WANban, az 1es csatiből sima UTP a gépbe. Beír 198.162.0.1 nem történik semmi, de semmi! :( Pedig itt kéne kiírni ugye, h user/pass h beléphess a router menüjébe. De abszolút semmi nincs.
Ha egyanez a bekötés, és csökkentett módban indítom az XPt, akkor be tudok jutni a router menüjébe, be is állítom, de a netet már nem tudom elérni. :(
Csak ezért újrainstalláltam az XPt, de ugyanez a helyzet. :(
Egyszerűen nem tudom elképzelni, mi a gáz, mit nem csinálok jól. :( -
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Hol leht kikapcsolni az XP ''belső'' tűzfalát? :(( Vagy inkább a routert. ;]
Tehát, XP, belső tűzfal kikapcs merre? -
PeliScan
addikt
Hát jó neked hogy ezt értékes tapasztalatnak fogod fel, és örülök neki hogy nem poénnak, mert csalódtam volna ha te azon szórakoznál hogy más összeszarja magát az ilyedtségtől.
Én spec mikor először látam baromi ideges lettem tőle a fél szlengszótárat felhasználtam az alkotó ''méltatására'' :)Most őszintén, így utólag. Te kihagytad volna? Én biztos nem. Nem is értem teljesen, az intenzív ingereket szeretik az emberek... miért néznek horrorfilmet pl?
-
PeliScan
addikt
Den kedvéért: Csak az nézze meg, aki nem szed szívgyógyszert... mondjuk így pont az érdekes része, a meglepetés lövődik le, de hát mit lehet tenni... :)
(Vmi hangszóró legyen bekapcsolva, mert ha nem megy, majd lesz segítség is.)
[L]http://www.localbandfinder.us/flash/whatswrong.swf[/L] -
PeliScan
addikt
hi!
Szerintetek lehetséges e az, hogy egy 50db os CD kiszerelésben csak 8db legyen jó?
Nálam bejött ez.. sajna.
Persze elsőnek a Cd íróra gondoltam.. de minden más CD megírt ami nem ebben a csomagban volt.. aztán szomszédhoz is átvittem.. nála se ment. utána elkeztem nézegetni a CD k sorozatszámát.. és azt vettem észre, hogy az első 8CD sorozat szám más mint a többi é..
na most úgye bár blokkot én marha nem hoztam el, mert láma arcommal nem gondoltam, hogy ilyet tesz egy kereskedő.
de szerintetek van értelme 30percet utaznom azért, hogy legalább megkérdezzem a tisztet tulajdonostól, hogy köthetnénk e számomra is eredményes üzletet..
vagy mivel nincs számlám.. csak a szavam, meg a szar CDk ezért ne is próbáljam meg.
köszi a válaszokat előre is
amargoAttól függ... ha kis bolt, én már arcról ismernek, van esélyed. Vmi MMarktszerűségben vagy vmi középnagy bótban számla nélkül egyszerűen esélytelen. :(
-
PeliScan
addikt
Köszi! :B
Den: nem tudom, mi a bajod a linkkel. Először én is megijedtem rajta, de érdekes és értékes tapasztalat volt, nem hagytam volna ki így utólag. -
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Mindenki nekem akar válaszolni, vááá, túl jó vagyok! :D
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Tudod, mit csináltam legutóbb az egy nap alatt? Tök jó volt, annyi időm elszabadult, mit állat; rendetraktam, sütöttem, naplót írtam, és csináltam egy tök jó kis fát a barátnőmnek. Meg is mutatom, mert durvára büszke vagyok magamra, tök jól sikerült. :)
Szóval, vettem nyers fahéjat, kettévágtam, középen belecsiszoltam, majd szépen X alapkban egymásra tettem őket, összeragaszt.
:) Majd ezeket szépen össze tekertem egymással, majd rá a fahéj alapra...
:)
:) majd ezt is leírom, h mi lett belőle. -
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
6-tól 10-ig szünetelt az adsl-szoglgáltatás.
ez.. ez. borzasztó volt.
''gondoltam nagyon rossz lesz. de még én sem tudtam hogy milyen''.
Case Neuromancer-ből érezhetett valami ilyesmit. amikor megtudta, hogy szétroncsolták az idegrendszerét, és többé nem tud becsatlakozni a mátrixba.
Az APEH-nál voltam, és ahogy jöttem hazafelé, csak álltam a 80-as troli hátuljában és bámultam az utcát. Ahogy az emberek mászkálnak össze-vissza, a sok autó, a kopasz fák. Minden szürke volt. És már mást nem is láttam, csak a browserem adressbar-ját, ahogy villog benne a cursor. Szinte éreztem a billentyűzet érdes müanyag-hűvösét az ujjaim végén. Na az volt egy ''flash''. Egy tökéletes pillanat. Annyira vágytam a virtuális világ után, mint még soha. És csak felerősítette, hogy a valódiba száműztek, annak is egy olyan távoli, idegen részére ahol még sose voltam. Úgy is éreztem, hogy már sose jutok vissza. Mint egy száműzött :)
De aztán eszembe jutott hogy nálam van a telefonom, úgyhogy gyorsan becsatlakoztam a freemail-ra, meg elolvastam valami közlekedési híreket a teletexten. (vödör víz a partravetett hal nyakába)
poén az nincs. csak gondoltam megosztom veletek ezt a kis ''élményt''. hiszen ha valahol, hát itt biztos más is érzett már ilyesmit, és ezért megért.Mármint 6.ától 10.éig? :) Vagy 4 óra volt mindössze? :D
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
(Háthát... elvileg most pénteken találkoznánk, de összevesztünk jól, szóval nem tom mi lesz így. :( De mostmár mind1, ha törik ha szakad megkérdezem tőle akár telefonon. :o)
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Monnya meg már vki, h miért olyan jó a DVI egy TFTn? Miért jobb, mint az analóg csati?
-
PeliScan
addikt
Mitől hal meg egy memóriakártya? :) Elfárad. :)
Titok, de én pl a rendesen működő SIMemet is ki szertném cseréltetni, h a mostni 15 sms és 100 név helyett tudjon tárolni 40et és 600at. :D Majd besomfordálok, és aszondom ártatlan bociszemekkel, h ''néha nem működik... most igen, ezért is hoztam meg most, h át tudjákl másolni :D Tesómnak -bár ő Pannonos és ott lágyszívűbbek a szervízesek mint a vodánál állítólag- már bejött. -
PeliScan
addikt
A SIM tartalma a legtöbb esetben menthető, sőt, ha télleg meghalt a SIM, és nem kapartad szét kötzővel v vmi, akkor tökmind1 h garanciális-e, ingyen kicserélik, marad az egyenleg, szám is, minden, sőt, még jobb SIMet is kap6sz. :) Próba cseresznye. :)
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
lesaux:
Semmi különös.
A (most már ex) barátnőm számítógépének volt egy hardverproblémája. Gondoltam itt meglelem a választ. Leültünk a gép elé és elkezdtem regisztrálni. (Amikor még csak forum olvasgató voltam) Mutogattam neki, hogy kell választani egy nick-et és adjon ő valamit ... De mi legyen? ... mindegy, mondtam, egy bármilyen szó (mutogattam mások nevét). Akármit mondasz, az leszek! ... Akkor viszont legyél kiskegyed, mutatot rá az újságra. Részben szemétségből meg, hogy vállalom-e amit ígértem. (Megjegyzem nem ezért szakítottam vele :) )
A face meg természetesen magától jött :)
Az aláírást meg nem olyan régen találtam ki. Ha jól tudom már meg is szünt a lap.Hát, nem szép dolog itten offolni (az offtopicban, ugye) amikor van ennek saját topicja is... :D >> [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=17495&start=0[/L]
-
PeliScan
addikt
Nem tudom, de leszedtem őket. Az XnView egyikre azt mondja, hogy sérült fájl s meg sem nyitja, másikat megnyutja, de alul ott lesz egy szürke csík, a harmadiknak meg fele szürke. Az indexképek nálam is ott vigyorognak teljes pompájukban...
Photoshop mindegyikre azt mondja, hogy sérült, de mindegyiket hajlandó megnyitni, legalább a fele hiányzik mindnek.
A Windows kép és faxmegjelenítő sem tud vele túl sokat kezdeni (ugyanaz, mint az XnView-nál).
Szóval a Windows csodát művelt, de kép menthetetlen :( Vagy a memóriakártyával van gond, vagy a gép csinál írás közben furcsa dolgokat. Friss elemmel próbáltad már?Köszi h megpróbáltad... :) szerencsére nem olyan fontosak a képek, csak nagyon érdekel, h ha nincs ott a képinformáció másik fele, akkor honnan tudja a vajon windows..? :F
-
PeliScan
addikt
Írtam már ide ([L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=16204&start=#msg204[/L]) de sajna elég kevesen olvassák -talán a kissé elrugaszkodott topiccím miatt- így ide is leírom, hátha. :) (Jah, a topic #204 hozzászólása a lényeg jelen esetben.)
Van egy digitális fényképezőm, ez még nem probléma. Alsó-középkategóriás, önmagában még ez sem gáz. Ám! :)Hm, és arra 5letek, h miért lehet az, h indexkép pedig sikerült..? :F
-
PeliScan
addikt
Öszintén szóval nem nem emléxem, h ezek vakusan vagy nem... volt ilyen is, olyan is, az biztos. Kipróbálom másik mmc vel is, szerencsére van másik is. Nektek sem sikerül őket megnyitni? Mi arra amagarázat, h az indexképek jó?! Hisz akkor megvan vhol az az infó!! :F
-
PeliScan
addikt
Írtam már ide ([L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=16204&start=#msg204[/L]) de sajna elég kevesen olvassák -talán a kissé elrugaszkodott topiccím miatt- így ide is leírom, hátha. :) (Jah, a topic #204 hozzászólása a lényeg jelen esetben.)
Van egy digitális fényképezőm, ez még nem probléma. Alsó-középkategóriás, önmagában még ez sem gáz. Ám! :) -
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
A Start menü ''Futtatás'' parancsát el lehet érni vhonnan máshonnan is? Mert mindig hide-olom, mert alig használom, de most kéne... mivel a Nortonba' nem lehet ''*.smi''-t írni, mert kijelöl mindent. :P De ha vki megmondja a * ASCII kódját, az is jó... :U
-
PeliScan
addikt
Hátnemigazmiezanagypangás..?! :)
-
PeliScan
addikt
Te végül voltál? Jó volt?
Mi többségünkben nem mentünk öltönyben, leginkább mert szépen megmondtam a levlistán, h én fekete nadrág+ingben megyek, tehát aki így jön az nem lesz egyedül... tehát a fiúk lazábban voltak, a leánykák pedig estélyiben, de jól állt a legtöbbjének... ;])
Amúgy sajnáltam, h nem volt igazi bál... partyzni mindig lehet, de vmi klasszikus zenére táncikálni csak ritkán... ezért is vagyok nagyon rácuppanva a szalagavatókra, idén lesz a 3. :P
Télleg, a partnerlánykáddal mi a helyzet? Tartjátok a kapcsolatot? -
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Nah igen, de neked is van 3as, és én sem járok be társ-stat.ból órákra egyáltalán, szóval egész. (És még könyv sincs. Bár ha lett volna sem vettem volna elő. :P)
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
De szegény nem tudja soha végighallgatni (sic!) mert a villámkezű dj az 500. hozzászólás átkeveri az Intel vs AMD topicra... :)
-
PeliScan
addikt
Veszett jó, 3as lett az első ZHm. Virul a fejem. :)
Már csak ezt a *! -
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Alig tudott vmit magyarul és amúgy is kissé zavarodott volt, és pl megkérdezte, h mi az a ''75/c'' amikor mondtam a címet? -A házszám. -De mi a /c? -Miondegym írja / nálkül. -De mi a C? -A tömb jelölése. -Mi az a tömb? -Hát tudja van többféle ház is a 75ös cím alatt... a, b ,majd c... nah ez a miénk... :)
Itt egy kép a csomagról, durván nézett ki... :o elég hiheteltlen volt.
Jah igen, a beszélgetés így 19 és fél percet vett igénybe. És ez csak a cím lediktálása volt! :)
-
PeliScan
addikt
Alig tudott vmit magyarul és amúgy is kissé zavarodott volt, és pl megkérdezte, h mi az a ''75/c'' amikor mondtam a címet? -A házszám. -De mi a /c? -Miondegym írja / nálkül. -De mi a C? -A tömb jelölése. -Mi az a tömb? -Hát tudja van többféle ház is a 75ös cím alatt... a, b ,majd c... nah ez a miénk... :)
Itt egy kép a csomagról, durván nézett ki... :o elég hiheteltlen volt.
-
PeliScan
addikt
Tesóm egyszer elveszette a telefonját a Balcsin. 2 hónapra rá felhívott vki, pont, amikor Bécsben voltam stoppal, h hová küldje a SIM-kártyát... mint később kiderült, Kanadából hívot... és végül rábeszéltem, h küldje el az egész telcsit... de hogy hogy került Kanadába..? :D
-
PeliScan
addikt
Ne is mondd. Péntek este hazajöttem éjfél után. Leülök gép elé, PH!. Eredmény semmi. Kezdtem morcos lenni. Fél egykor még mindig semmi. Kénytelen voltam lefeküdni aludni, pedig 3 előtt nem nagyon szoktam az ágyamat látni. Szombat reggel felkelek, semmi. Haraptam valamit és gyorsan el is húztam a beach-re, mert PH! nélkül nem sok értelme van itthon ülni. Délután Görög Fesztiválon voltam, majd este moziban. Hazajöttem 1 előtt 10 perccel, még midig nincs PH! Már majdnem írtam egy levelet Parci-nak, de inkább megint lefeküdtem. Szerencsére ma reggel már újra a régi volt minden. Ha ma sem lett volna, akkor most már közveszélyes lennék. Szerencsére nem kellett szétrombolnom semmit.
Hát, azért PH! helyett a beach... heti 1x-2x azért cserélnék. :D)
-
PeliScan
addikt
A Resident Evil rendezője jegyzi, ami nekem tetszik, ebben az egyben bizakodom. Amúgy amennyi kiderül abból a beszámolóból (''AvP featurette'') nem lesz vmi izgaélmas, csak egy sarkkutatócsoport felfalásának története... :(
-
PeliScan
addikt
A megoldáshoz kell pár dolog:
- egy kád meleg víz, igény szerint habfürdővel
- zsilett penge
Feküdj a vízbe, és szépen vágd fel a karodon az ereket párhuzamosan a karoddal.
A meleg víz azért kell, mert amikor kezdesz kivérezni akkor elkezdesz fázni, és meg a végén meggondolod magad.
Az ereid azért kell hosszában vágni, hogy még esély se legyen arra, hogy a megmentőid elállítsák a vérzést.
Szóval hajrá.
Várjuk a gyászjelentést.Nemnem, ha már erre vetemednék, akkor biztos h látványosan csinálnám... tízemeletes tetejéről tüzijátékrakétákat magara kötve, v hasonló. :)
-
PeliScan
addikt
Gondoltam, h sütök vmit, de lent mászkálnak a konyhában a szüleim/tesóim, ami máskor kifejezetten jó lenne, de most vhogy nem szeretnék interakciókba bonyolódni... AvP előzetesét én is láttam, sőt, egy werk-film szerűséget is, de szeritnem nem lesz olyan jó... bár remélem tévedek. -
PeliScan
addikt
Nem olyan vészes... csak néha elkap az antiszociális fíling, és még magammal sem szocializálódom különösebben. Jóféle NIN zene még erre is rátesz egy lapáttal.
Wasárnap dolgozni..? Mit/hol? -
PeliScan
addikt
Vmi front lehet, v mi? olyan dURVA szar kedvem van, h csak na... epgi különösebb okom nincs is rá... de eccerűen azon golndolkodom, h mi a francra jó egyáltalán ez az élet... lehet, h nem kellett volna megnézni egyhuzamban az Alien 1-2-3-4et..? télleg; ''Miért Alien az Alien? Mert a Földön nem élilyen.'' hehe.
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 7
- (téma lezárva)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 6K-s és 5K-s gaming monitorok a Samsung védjegyével
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 MAX 32/1TB 32 GPU Astro (2) (39 ciklus 97% akku)
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5211
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5462
- 27% - Kingston FURY Renegade 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz KF436C18RBK2/64
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest