Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
WolfByte
tag
Most ettem töltött csirkét fél literes barackos joghurttal :DDD
Az Üt! ;] -
twollah
nagyúr
Kukoricapehely kólával.
Üt! -
twollah
nagyúr
Baumgartner az Uniqa reklámban.
Üt! -
twollah
nagyúr
Pezsgőtabletta kólában feloldva.
ÜT! -
w9033626
aktív tag
vagizás 1000-rel
[L]http://delfin.klte.hu/~bl0023[/L]
:C -
Cane
őstag
Ne szívd mellre. Volt itt már korábban 1-2 skac, aki itt fel volt háborodva, hogy miért lett XY-ból moderátor (belőle meg nem).
Biztos vagyok benne, hogy egyesek ezt a moderátorságot hatalomnak fogják fel és ennek elérése minden vágyuk. Szerencsére a PH! csapata is válogat a(z ön) jelentkezők közül.
Ha van valakinek erre a munkára rendszeresen ideje az csinálja, főleg ha jól csinálja. A legtöbbször csak sajnálom őket, ahogy a sok idiótát le kell szabályozniuk.
Sok sikert a munkádhoz! -
WolfByte
tag
ON
Kentaur üdv a fórumozók között moderátorként, sikeres és eredményes munkát hozzá!
Hmm OFF topicban ciki, ha az elején ON-nal indítok :DDD? -
twollah
nagyúr
Na igény Trefort összeszarta magát.
-
kentaur
csendes tag
-
twollah
nagyúr
En vagyok ennyire bena, vagy tenyleg nem tudok belepni a Gyaloglora?
-
tildy
nagyúr
En egy idoben szivesen lettem volna moderator, de akkor most nem jatszhatnek;]
-
lesaux
veterán
Kentaur elég régen ír cikkeket a PH!-ra. Nem ô volt a fôszerkesztô, aki most távozik?
(Ha nem, akkor bocsánat, és ez esetben törölje egy moderátor ezt az üzenetet! :DDD) -
Som@
őstag
Nektek is akadozik az oldal? Vagy nálam van a gond? :U
-
Bash
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Zavarni engem sem zavar, csak kicsit furcsának találtam, hogy pár napja még újoncként láttam, ma reggel meg már MODERÁTOR volt. Persze látszik, hogy nem most regisztrált, de szerintem a moderáláshoz kellene egy kis gyakorlatot szerezni a fórumozásban. Remélem ezzel nem sértek meg senkit, de ez a véleményem.
-
Cathfaern
nagyúr
Hhmmm...ez jó kérdés. Egyáltalán ki az a kentaur? Nekem nem feltétlenül van azzal bajom, hogy valaki olyan lesz moderátor, aki új itt, de akkor jó lenne szólni, hogy ''hoppá gyerekek, itt van xy, akit ismerik vz helyről és megkértük, hogy legyen moderátor'' Vagy valami ilyesmi :)
-
Bash
őstag
kentaur-ból hogy lett MODERÁTOR? Nem akarok beleszólni, de igen kevés hsz-t postolt eddig.
[L]http://prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=27&id=5087[/L] -
lesaux
veterán
Megkérném a ***.***.***.***-t, hogy ne piszkálja a weboldalam számlálóját, úgyis visszaállítom, nincs értelme.
Köszi. -
lesaux
veterán
Miért vannak felzászlózva a buszok?
-
kizo13
tag
TAG lettem!
-
twollah
nagyúr
Én is ilyen sötét voltam régen?
Ne talán kezd benőni a fejem lágya?
Vagy szimplán csak öregszem? -
twollah
nagyúr
Kezd elegem lenni az egyre IQblasterebb topicokból, és az egyre IQhiányosabb emberkékből.
Egyre jobban az az érzésem, hogy zuhan a Ph fórumának a színvonal. -
csudri
őstag
Tökre beparáztam! Azt hittem elfogyott a sör! De nem! :C
-
Bash
őstag
Kezd nálunk is hideg lenni. Pár napja már ki lehet nyitni az ablakot éjszakára úgy, hogy közben nem menjen egész éjszaka a lágkondi. Egészen 17-18 fokig lehűl már a levegő, és reggelente is hideg van. Lassan elő kell vennem a cipőmet, meg a farmeromat.
-
Bash
őstag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Köszönöm, megfelel!
-
Cathfaern
nagyúr
Nekem volt néhány linkem a japán nyelv témában, valamelyiken biztos volt ilyen, de most nem találom őket :O
Egyébként pontosan mit keresel? A japán ABC-t nálunk is használt írásjelekkel, vagy eredeti formában? Előbbit annyira nehéz találni (ennek ellenére most én sem találok), utóbbit már jóval nehezebb. -
tildy
nagyúr
én nem szoktam figyelni, hogy mi az illető neme.Ha tudok, segitek...
ez az also sorban levo :o szmajli egyebkent mit jelent?(nem muszaj valaszolni...) -
Bash
őstag
Keresem a japán abécét a neten. Valami profi igazán segíthetne.
-
Cathfaern
nagyúr
Aktív témák
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest