Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ezt most hogy fotózzam le? Egy autó javítását? Kívülről meg a javított autó is ugyanúgy néz ki mint az eredeti :)
De azért egy kép van: a Kombinált műszert (név a kapcs. rajz alapján) lefotóztam szétszedve mert nagyon király :) Üzemanyagszint, motor-hőmérséklet, és real-time fogyasztásmérő (!) található rajta -- és ez már mind müxik!! :DD
[L]http://pantherz.uw.hu/kombinaltmuszer.jpg[/L] -
Panther
HÁZIGAZDA
Ááá csak gyűlik a bepótolnivaló... kicsit elvitte az időmet a Wartburg javítása, azt hiszem :)
De már MINDEN müxik a hátsó ablakmosó szivattyút és a rádiót kivéve :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Ehhe. Le vagyok maradva úgy két héttel PH-ügyben :O De majd bepótlom vmikor. ...asszem :U
-
Panther
HÁZIGAZDA
Már bebasztál? Hmm... :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Mail? Én amúgy jól megvagyok a Westelemmel, csak érdekel a dolog. :)
Nos:
Felhasználó: tildy -- gondolom ez nem az :)
E-mail cím: tildy(KUKAC)koli(PONT)kando(PONT)hu -- talán ez sem.
ICQ azonosító: 50865333 -- ?
IRC nick/cím: tildy/#goa.hu, #php.hu ,#prohardver, #vitorla -- na ez csak nem
Telefonszám: 20/9303362 -- ez nekem csak annyit mond hogy régi szám (9-essel kezdődik), valószínűleg előfizetés (volt már akkoriban kátyás?). Kérdés kié. Csak nem loptad :) De ha meg nem, akkor simán kérhetnél új SIM-et... hmm :)
Aláírás: Nem akarok windowsos lélegeztetőgépre kerülni! -- A linuxosok adtak neked egy előfiztést ezért az aláírásért? :)
Hozzászólások: 4436 -- PH! addikt -- ez nem lehet mert ilyen nekem is volt, de nem kaptam ingyen telefonálást :DDD
Regisztrált: 2002-10-19 08:43 -- elképzelni nem tudom mi köze lehetne ennek a telefonodhoz. :DD -
Panther
HÁZIGAZDA
Kösz a bíztatást! :)
Méghogy ''csak nyomom neki''... ez azért nem volt szép. Attól sem aki előtted majdnem ugyanezt mondta. Eleve magamnak fizettem a jogsit, magamnak fogom a zöldkártyát holnap, a biztosítást ha akarok menni az autóval. A benzin? Nem is kérdés kinek a pénztárcája bánja. Igen, az enyém. És ráadásul összeszámolva eddig a Nagy ''nyomom a gázt''-vezetést a Wartburg 3 napi szerelésével és 30 km éjjeli kipróbáló-autózással jegyzem. -
Panther
HÁZIGAZDA
Rohadt index... vettem egy új villogatót (a régi elromlott, meg lett javítva, de utána már 250 körül villant percenként), erre nem jó -> túl lassú. Mondom kicsit járatom, hátha csak ''bele kell jönnie''. Belejött, már egész jó sebességgel villogott (bár talán csak mert baromira bemelegedett), amikor észrevettem hogy ha nem működik se index se vészvillogó, a műszerfalon a visszajelzés álladóan ég. Mondom ez nem jó. Vissza a boltba, szó nélkül adnak másikat. Már kocsival mentem; kipróbálom: szép és jó. Visszajelző lámpa nem ég ha nem kell, villogás jó sebességű (mint a másik bejáratás után). Most viszont már ez is bejáratódott, erre ez meg belassult. Úgyhogy most baromi lassan villog, ráadásul a vészvillogó gyorsabb mint az index (fordítva kéne lennie, és eddig úgy is volt mindkét másik villogtatóval), ja és mindkettőnek van egy állati idegesítően hosszú késleltetési ideje az első felvillanás előtt :O Miért ver engem a sors?? :O
Ja és persze kifogyott a benzin, apám hozott utánam, de mire az AC pumpa felnyomta volna a motorig hogy beindulhasson, az önindító lemerítette az akksit :O Jó, utána megbikáztuk, nagy nehezen beindult, kiderült hogy az egyik henger nem megy, húzassam ki 3asban 80nal Sóskútig. Mondom az jó lesz. Elment rá csomó benzin, remélem megjavult. Várom hogy apám hazaérjen és szakvéleményt adjon a 3. hengerről. Ja, és persze az orrom előtt zárt be a hely ahol zöldkártyát akartam ma szerezni a kocsinak. :O
--> :O -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Panther
üzenetére
ááááÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Bazze! Ez meg mi?! 5 percen át próbáltam elküldeni, mindig csak ''töltötte az oldalt'' miután megnyomtam az OK-t, egy idő után eluntam, ekkor nyomtam egy oldalvissza-t, frissítettem, láttam még nem érkezett meg a hsz-em, ezután megpróbáltam újra elküldeni. Erre beér 4x!! :O
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
Jó, OK, majd próbálok vigyázni. Annyira nagy köd amúgy nem volt hogy csak az orromig lássak, de azért volt rendesen. Mondjuk olyan két saroknyit lehetett látni. Úgy mentem ki hogy na most jól érzem magam kicsit végre, vesztenivalóm úgysincs: a témát innentől pedig hagyhatjuk, mert már párszor elmeséltem, és nem akarom elölről kezdeni megin' a siránkozást :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
Jó, OK, majd próbálok vigyázni. Annyira nagy köd amúgy nem volt hogy csak az orromig lássak, de azért volt rendesen. Mondjuk olyan két saroknyit lehetett látni. Úgy mentem ki hogy na most jól érzem magam kicsit végre, vesztenivalóm úgysincs: a témát innentől pedig hagyhatjuk, mert már párszor elmeséltem, és nem akarom elölről kezdeni megin' a siránkozást :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ahá, te kérdezed. :)
A lerobbant autó vezetője meg sétálhat, de ha az út szélén jön (ahogy kell neki definíció alapján) akkor simán elmegyek mellette, ha kicsit beljebb van, kikerülöm. Igen, szembe jövő autó esetén is van megoldás, mert amikor jött szembe autó, lassítottam. Már csak azért is, mert hátha rendőr :) Ja, és értelmes ember úgyis olyan szinten az út szélén sétál, hogy legalább fél métert tartson az aszfalt szélétől. (Igen, én is úgy mentem amikor mentem éjjel gyalog országúton.)
M5 fizetős rész: fizetőőős?? ÉN?! :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Igaz ami igaz, én is gondolkodtam már rajta hogy veled hogyan történhetett ami. Elég szívás baleset... :( De igazából nem a te hibád volt ha jól értem... jó, persze hogy ez nem segít már semmit, teljesen igaz :( Mondjuk azért motorral mégiscsak más minden mint autóval. Meg itt nem tolathat elém senki mert egyszerűen nicns becsatlakozó út. Két oldalt szalagkorlát, amúgy a puszta. Továbbra sem tudom elképzelni mi történhetett volna.
Ja, nem tudom ki kérdezte mióta nem járhatnak ott biciklisek: azóta, mióta megépült az az út, ott van a tábla hogy biciklivel, mezőgazdasági izével meg lovaskocsival TILOS. Ja, és a biciklisnek is ki kell lenni világítva. -
Panther
HÁZIGAZDA
Már miért lenne jogsielvétel? Ahhoz 50%-kal kell túllépni a határt tudtommal... amúgy is, direkt olyan a Wartburgok kijelzője, hogy ami a 120 rajta az igazából csak 110 (be vannak jelölve a valódi sebességek is rajta, csak egy kis baromi vékony fehér csíkkal), szóval az a 110 kb 100 volt és 90 a megengedett. Nem értem hol itt a jogsielvétel. Apró szabálysértés. Kb fele akkora mint városban 60-nal menni.
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
zsoltee10
üzenetére
Jááájj :) Tök jól esik hogy így aggódtok értem. Bár lehet hogy inkább a világ többi élőlényét féltitek :) De ismét mondom hogy ez országúton volt kint a pusztában, ahol nem járhat gyalogos, biciklis, lovaskocsi, nagymami, egy árva lélek sem. Főleg nem hajnali 1kor. Ködlámpa ugyan nincs de a sima fényszórók jók voltak és mint mondtam a szembejövők fényét bőven időben ki lehetett szúrni. Ráadásul egy részen még 2x2 sávos út és végig közvilágítás is volt. Nem tudom mond-e ez nemtek valamit, de a 6-os út Budafok és Érd között. Természetesen azon a részén ahol lámpák meg kereszteződés meg az M0-s van, 50-60 körül mentem. De ki kellett próbálnom az érzést, szerintem bőven megfelelő biztonsággal.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nyugi, nyugyi, nem városban természetesen, hanem országúton kint a pusztában :) Azért a szembe jövő fényét lehetett látni időben. Amúgy sokkal veszélyesebb volt amikor Budafokon mentem az egyik főúton. Tök szabályosan 50-el a 2x2 sávból a külsőn, amikor majdnem rögtön meg is volt első karambolom fél óra vezetés után. Balról valami állat jött rá az útra ezerrel, de nem a belső sávba hanem így majdnem 90 fokban (úton keresztbe) be elém a külsőbe. Fék padlóig, szerencsére megúsztam. Mondjuk nagyon durva hangok jöttek ki a kocsiból, meg aztán kattogott is, mondom ''mi a..?!'' Megálltam kicsit arrébb, majd megnéztem az autót mi szakadt le (másik ürge persze gyorsan lelépett). Úgy láttam nem lóg semmi, de azért visszasétáltam a helyszínre kiesett-e valami (egész nap előtte az autót csináltam hogy egyáltalán beinduljon). megyek visszafelé, valami vastag íves rozsdás fémdarabot találok az úton. Aztán még kettőt. A durva az volt az egészben, hogy melegek voltak, pedig kint marha hideg volt! Úgyhogy elhoztam magammal haza őket, megkérdezem majd apámtól hogy lehetnek-e a kocsiból valók :) Ja, és a száguldás csak ezután jött, hogy szétesett a kocsi :) Legalább a dögcédulából tudták volna ki voltam :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na ez veszéltyes volt. 110-el mentem a szétesős Wartburggal hajnali 1-kor baromi nagy ködben :) Első vezetésnek nem is rossz... kezdőknek való, nemde? :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na vééégre itt a jogsi a kezemben :) Irány az utcára gyilkolni ;] ;]
-
Panther
HÁZIGAZDA
Háát ez kész. Hétfőtől csütörtökig minden nap itthon betegeskedett valaki a családból, ma meg találom a postaládában a kis értesítőt hogy holnap mehetek be a postára a jogsimért :) Jó, persze örülök mint twollah a monkeynak (:DDD), de hogy pont ma húzzon el mindenki itthonról amikor a postás jön :( Ráadásul anyám tuti itthon volt 9:30-ig. Na nem baj, holnap reggel 8-kor... ;]
-
Panther
HÁZIGAZDA
PeliScan, itt vagy? Nem mész véletlen most PSzF gólyabálra? Esetleg vki más? :) Vagy nem tudjátok jó-e az? Van sok jó csaj? :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Rohadt leállás. Utálom ha nincs PH :(
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ja, amúgy most jövök Pestről a Gold Crown-ból. Biliárdoztunk egy jót rég nem látott, legkedvesebb barátosnémmal, Mariannal, majd ettünk egy finom pizzát :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hé! Ti meg micsináltok itt?! A hekkelés az én szórakozásom, találjatok ki magatoknak valami mást :) Ha te nem látod a képet, az legyen a legnagyobb bajunk, te úgyis tudod hogy milyen :) Persze elküldhetem mailben ha gondolod :D
-
Panther
HÁZIGAZDA

Thanx, Bash! -
Panther
HÁZIGAZDA
Látom tegnap felkeltettem az emberek érdeklődését az át nem alakuló smiley-jaimmal :) Hát igen... csak azt nem értem, miért mindenki a bold-ot használta. Hogyhogy senki nem próbálta pl. italic-kal meg underline-nal? :D Biztos sak másotatok rólam :D
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Jogász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Nyaralás topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest