Hirdetés
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
lesaux
veterán
KovacsUr, itt vagy?
-
anaqer
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Hááát... én egy TweakUI nevezetű kis freeware ketyerével szoktam lekapcsolni ( amúgy is nagyon hasznos a program ), abban a ''Taskbar and Start Menu'' résznél van a megfelelő checkbox. Rémlik valami, hogy mostanában láttam valahol másutt is a funkciót, de csak nem akar eszembe jutni... :(
-
PeliScan
addikt
Merre lehet kikapcsolni az XPben h ne sikítozzon, ha egy 6.4GBos hdd-n már csak 1mb szabad hely van? Kissé idegesítő tud lenni. :(
Thx előre is! :B -
-
Den
veterán
-
marcee
addikt
Meghúzták az 1 hetes verdánkat, ilyen nincs bazzeg!!!!
-
Bash
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Az árak tax nélküliek. Egyrészt azért mert csak akkor kell tax-ot fizetni, ha a cégnek abban az államban van valamilyen kirendeltsége, másrészt azért mert majdnem minden államban más. Nálunk Florida-ban 7% a tax, és élelmiszerre nem vonatkozik. A Sony-nak szerintem minden államban van irodája, ergo ha a Sony oldaláról rendelsz, akkor valószínű, hogy nem úszod meg. Előnye, hogy jó támogatást kapsz, ha tőlük rendeled, hátránya, hogy más online üzletekben olcsóbban is meg lehet kapni a cuccokat.
-
ehh
csendes tag
matáv percdíjas internet...
-van valami akció.
állítólag olcsóbb lett az écccakai.
ki mit tud erről? :F
mert én csak ennyit.
egyebet nemtok mondani. -
Den
veterán
Nem hirtelen, régen is tetszetek a sony termékek (nem mind). Notebookban mindig is az egyik kedvencem volt (a másik az ibm), pda-i is mindig tetszettek, csak most hozta úgy a szerencse hogy venni tudtam.
Egyrészt a formatervezésüket szeretem, másrészt hogy igényes, komplett megoldásokat adnak, baromi kényelmes, jól használható termékeik vannak. cliere is ösz vissz 3 idegen programot kellett telepítenem, mert alapból volt hozzá mindenre program. -
lesaux
veterán
formokhoz ért valaki? Ha az egyik mezőt üresen hagyja a user, akkor kapjon egy figyelmeztetést, és lehetőleg a másik mező tartalma maradjon meg. A google-t már kérdeztem, de nem tud segíteni. :DDD
-
Bash
őstag
Ááááá! Naggyon hiddeg vannn. Majd odafagyott a kezem a kormányhoz. Összesen 48 fok van, ez kevesebb mint 9 Celsius. De a nap már kisütött, remélem jó idő lesz.
-
Bash
őstag
Dehogy idegesít, ne hülyéskedj! Segítek, ahogy tudok. Itt augusztusban szokott kezdődni a suliidőszak. Hogy mennyire kell az egyetemi élethez? Elég ha annyit mondok, hogy az összes store-ban hatalmas akciók vannak? Rendkívül jó hónap ez nekik. Itt a notebook kb. olyan, mint Magyarországon a füzet. Az árakról nem érdemes most gondolkozni, mert addig még rengeteg idő van, és ennyi idő alatt nagyon sokat változik a piac. Az én gépemet tavaly szeptemberben vettem, akkor ez volt a Sony csúcsgépe, $2300-ba került. Most a Centrino miatt a csúcsgépek árai kicsit magasabbak, kb. olyan $3000. Ennyi pénzt 2-3 hónap alatt bőven meg tudsz keresni, sőt. Neked viszont szerintem nem kell a legnagyobb gépet venni, fő szempont a hordozhatóság legyen. Addigra valószínű már lesznek olcsóbb Dothan procis gépek is.
-
PeliScan
addikt
Hát ezt nem hiszem el! Elromlott egy MMC kártyám! :(((
-
nofene
aktív tag
Asszem mostmár Téged is idegesít de nemtok mit tenni még egy dolgot kérdeznem kell (USA-val kapcsolatban). :B Mégpedig az, hogy az egyetemi élethez (Computer Engineering szakra fogok járni) valószínüleg elengedhetetlen egy laptop. Namost azt itthon megvenni nem tudom de mivel májusban már utazok szeptemberig csak összedolgozok annyi pénzt, hogy kinn tudjak egyet venni. Szóval a lényeg kb. mennyibe kerül egy normál laptop? Egyáltalán kell az nekem a Collegebe? Köszi mégegyszer.
-
PeliScan
addikt
Mekkora állat vagyok! :)
A routerbe beírtam a portot, a DC++ba meg nem. Már megy. :D -
Bash
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Programokat én is sokat kipróbálok, de általában demo vagy próbaverziókat keresek. Ha szükségem van rá, akkor fizetek érte. Játszani én sem játszok egyáltalán, filmeket moziban nézek, nagyritkán TV-ben. Zenéim nagyon nagy százaléka a CD-m megkímélése érdekében került a gépemre. A CD-ket azért veszem, mert szépek és itt elég olcsón meg is lehet kapni őket (persze nem boltban kell vásárolni).
-
Cathfaern
nagyúr
Nem tudom mit értesz pontosan a ''warezolás'' fogalma alatt, de én úgy használom a netet (DC++-t), hogy ami kell/érdekel azt letöltöm...már csak azért is, mert én az esetek 70%-ában egy programot használok 10x/1-2 hétig, s utána felé sem nézek (mert még sincs rá szükségem, mégse erre gondoltam, meguntam azt amire való, stb.).
Játszani gépen nem játszok, filmeket nem szoktam nézni, mp3-aim nagy része konzolos játékok zenéje. Ezeket originálban 10-15ezer Ft/album-ért lehetne kapni, persze úgy, hogy japánból megrendelem őket...valahogy nem vonzó a lehetőség :)). Ugyebár vásárlással ez ugyancsak drága mulatság lenne.
Ettől függetlenül az a meglátásom, hogy én nem warezolok: a netezésem nagy része ''böngészőhasználatból'' áll (sok-sok fórum, ilyen weboldal, olyan weboldal, stb.). -
Bash
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nem mondom azt, hogy csak legális dolgokat használok, de DC++-ra nincs szükségem. Egyrészt itt reális a RIAA fenyegetése, bár majdnem 100%-ban Kazaa-sokat kaptak el. Bár nincs félnivalóm, de nincs kedvem court-ra járni. Másrészt notebook-om HDD kapacitása sajnos véges, de remélem ez hamarosam megoldódik, amint veszek egy 250GB-os Hitachi 7k250-t.
-
-
Bash
őstag
-
steveetm
őstag
Esetleg a DC passive módba állítása? Asszem az is segíteni fog...
Üdv.: steveetm -
lesaux
veterán
4 éves gyereknek kéne játékprogram. Nem tudtok címeket vagy ingyenesen letölthető játékokat?
-
salazol
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
A DC++-hoz lehet hogy virtual-szervert kell állítanod a routerben. Nem tudom biztosan, én még soha nem használtam semmi ilyesmit és nem is szándékozom. De valszeg ehhez a DC++ által használt portokat be kell engedned vagy az összes belső IP-re, vagy áttérni fix belső IP-re és csak arra engedélyezni. Azt tudod, hogy melyik portot használja a DC++ és milyen protokollt (UDP vagy TCP) ?
-
PeliScan
addikt
Akkor elkezdek próbálkozni... pl a DC++ még nem szeresse a jövevényt... ,eg majd jó lenne a két gépet berakni hálóba' a routeren keresztül... de legalább megy! :D
-
salazol
őstag
Az utóbbi 20-30 hozzászólásnak lehet érdemes lett volna nyitni egy topikot. Ez szakmaibb volt az OFF-ban, mint sok szakmai topik.
-
PeliScan
addikt
Hm-hm, gondolom nem is sejtitek, h min keresztül PH!zok. :))
-
PeliScan
addikt
Mindjárt próbálom a tanácsokat (1000 hála értük nektek, thx! :(
Kipróbálom gyorsan, amiket írtatok. :o Nagyon jó lenne, ha menne! -
salazol
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Itt nem muszáj, de a szélessávút akár ki is törölheted.
Az explorer tulajdonságaiban a kapcsolat fülön találod a tárcsázós kapcsolatokat. Ott a sosem tárcsáz kell. Alatta a helyi háló beállításánál jelöld be az automatikus felismerést. De ezek nélkül is kellene mennie. A bibi a helyi kapcsolatodnál lesz valahol érzésem szerint. -
-
salazol
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Nem egészen, mert az pppoe protokollon megy, ha routerre váltasz, akkor TCP lesz.
Hiba pl. hogy valaki router nélküli üzemben beír egy fiz IP-t a TCP kapcsolathoz, hogy gyorsabban boot-oljon a windows, aztán amikor ráteszi routerre, úgy jár mint te, ha a beállított fix IP kívül esik a helyi háló címtartományán. -
PeliScan
addikt
És itt (services) melyik a tűzfal? Letiltom de rögtön...
Csak a tisztánlátás végett... másnak, elvileg ugye úgy kéne mennie, h volt egy szépen működö rendszere, meg egy ADSL netkapcsolata. DSL modem > cross > gép
Ebbe beiktatja a routert (DSL modem > cross > router > sima UTP > gép) és az IEbe beírja, h 192.168.0.1... konfig, és már megy is. Ugye? -
PeliScan
addikt
Hát ez az. :(
Di604, ugye. DSL modemből crosskábel a WANban, az 1es csatiből sima UTP a gépbe. Beír 198.162.0.1 nem történik semmi, de semmi! :( Pedig itt kéne kiírni ugye, h user/pass h beléphess a router menüjébe. De abszolút semmi nincs.
Ha egyanez a bekötés, és csökkentett módban indítom az XPt, akkor be tudok jutni a router menüjébe, be is állítom, de a netet már nem tudom elérni. :(
Csak ezért újrainstalláltam az XPt, de ugyanez a helyzet. :(
Egyszerűen nem tudom elképzelni, mi a gáz, mit nem csinálok jól. :(
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest