Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Ha testünk alapanyagait vizsgáljuk, és - persze csak elméletben - alkotórészeire bontjuk, a következőkre jutunk: Nem állunk másból, mint 2 kg nitrogénből, 1,2 kg kalciumból, 0,7 kg foszforból, 24 dkg kálumból, 17 dkg kénből, 10 dkg klórból, 3 dkg magnéziumból, 4 gramm vasból, és kisebb mennyiségű fémekből. Mindez jó esetben 4 dollárt ér...
-
twollah
nagyúr
Underclock versenyt kene rendezni.
Ki tudja minnel alacsonyabb Mhzre lehuzni a procijat.
A cel az 1Mhz. -
Som@
őstag
Hogy megint milyen OFFolás megy itt? :DD
-
twollah
nagyúr
Na lassan elvánszorgok edzeni.
Majd leszek, addig ne írjatok nem válaszolok. -
twollah
nagyúr
Szerintetek melyik a kreatívabb tuning?
Ha a gép túléli a tuningot vagy ha mókás fény, hang, és szah mellett az egész elhalálozik.
Természetesen mindez csak a legdrágább, legújabb cuccokkal a legjobb. -
anaqer
veterán
Ez az oldal elég réginek tűnik, persze lehet, hogy szándékos a dolog:
<META NAME=''Creation_Date'' CONTENT=''08/15/2000''>
<META name=''revisit-after'' content=''15 days''>
Tetszett, hogy google milyen oldalakat dobott ki ''supplex''-re. Spandexről már hallottam, supplexről még nem. Mindig tanul az ember, néha még én is. -
Na, eddigiekben először kicsit tuningoltam a gépemen.
Csak sportból, úgysem játszom vele, de azért..:)
XP1700+,V-Data DDR266, A7V8X-X (csupa gagyi cucc).
Ebből:
1700+@1466->2800+@2275
DDR266->DDR366
ehe.:)
Ja, ősöreg titán hűtőborda.:) -
anaqer
veterán
Olvastam, de csak elég halványan körvonalazódott a dolog.
Na nyúztam egy kicsit google-t is, jó nyomon járok?
[L]http://www.arabuusimiehet.com/~break/amiga/index.php?a=S&l=1050[/L]
[L]http://www.ojuice.net/7025/nick.htm[/L]
( Utóbbinál a ''ZIK'' pozíció az mi? COD/ANS/ASC/stb.-re rájöttem, ezt nem tudom )
Azt nem értem, hogy miért kell ezeket a demókat ( és egyebeket ) úgy terelgetni a BBS-ek között? Szóval miért nem tart fent minden csapat egy weboldalt ( keveset találtam, ami működne is), ahonnan le lehet tölteni az általuk csinált dolgokat?
''Ha lesz egy kis idõm a sok Quake-ezés mellett akkor nekiállok újra játszani a játékkal.'' - AD 2000... ez volt a bohó fiatalság? -
twollah
nagyúr
KURVA ÉLET BEGÖRÖCSÖLT A LÁBAM!!!!!!!!!!!!
-
twollah
nagyúr
Minél előbb halsz meg, annál tovább leszel halott.
-
anaqer
veterán
Ez szinte kivétel nélkül igaz minden mai programra.
De el tudsz te képzelni olyan mellényúlást, ami ezt eredményezhetné? Mármint hogy nagyobb felbontásban gyorsabban fut a játék? Mert még ha valami fícsör ki/bekapcsolása lenne, akkor értem, de a felbontás váltása a létező legegyszerűbb, leg''favágóbb'' feladat. Kérsz egy másik DC-t a ringyóztól, és onnantól kezdve abba renderelsz. Esetleg egy kis memóriafoglalási/felszabadítási kavarás, de (szvsz) semmi olyan, amin ennyire el lehetne hasalni... -
anaqer
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Erre kevés értelmes dolgot tudok mondani. Arra emlékszem, hogy annak idején a kettőben a legnagyobb FPS boostot a ''view distance'' ( nem biztos, hogy pontosan ez volt a neve ) letekerése adta, meg az environment mapping teljes kikapcsolása.
AA/AF be van kapcsolva? Próbáltad esetleg 1600 x 1200-ban, hátha ott is csinál 15-30 FPS-t? :DDD Más játékokat ( valami Q3 alapú, vagy UT vagy valami ) is ilyen kevéssé hatja meg a felbontás? Nagyon fura...
Nem tudsz valami jó rally progit ajánlani? Colin2 so-so volt, a három nagyon nem jön be ( billentyűzettel szenvedek, és ahhoz gány egy irányítást csináltak ). Most leszedtem a VRally3 demóját, de a navigátor hangját fél percig bírtam, fizikáról meg szó se essék... valami olyasmi kellene nekem, mint a Rally Trophy volt pár éve ( bár expertet ott sem tudtam megcsinálni, mert ahhoz az elsőkerekesek lassúak, a hátsósok meg ugye megintcsak kormányért kiáltottak ). -
eper-fa
aktív tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
egyik barátomnak jobban mennek a játékok 1280ban, mint 800*600ban... először azt hittem, hülyül. aztán megmutatta. akkor még egy TELJESEN más konfigja volt. olyannyira más, h igazából kb a bill és az egér nem változott. aztán egyszer konfigot cserélt. mondom most már te sem örülhetsz. aztán felmentem hozzá. összerakom neki a cuccot. berakok vmi játékot, h kipróbáljam, h minden frankó-e. 800*600. akad. anyád. mondja: próbáljuk ki 1280ban. mondom haggyámá, de azért kipróbáltuk. és tök jól futott :DDD és ez NEM VICC! fos számítástechnika...
-
anaqer
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Ugyanannyi FPS-t mértél mindkét felbontásban, vagy csak ''érzésre'' megy ugyanolyan gyorsan? Találkoztam már pár emberrel aki nemigen ''látott'' 30-40 FPSnél többet, lehet, hogy te is a szerencsések közé tartozol. :)
Adatok alapján kb. egy szinten van a CPU-VGA, szóval egyik cseréjével sem fogsz egy csapásra megszüntetni egy olyan szűk keresztmetszetet, hogy utána szárnyalni fog a gép. Mindkettő az már más tészta. :DDD
Hülye kérdés: Vsync ki van kapcsolva?
Ja, háromdémarkra nem tudok semmit mondani, letettem róla, hogy megértsem, mikor mi alapján hány pontot ad. :( -
launcser
senior tag
na most ide irok
ha valaki látja emvit rugja seggbe
itt ir a forumba de emailt nem néz
EMVY NÉZZÉ EMILT!
nem akarok offtopicolni nagyon sehol :) -
lesaux
veterán
♪ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪
-
Cathfaern
nagyúr
Most épp Colin3, de gyakorlatilag az összesre igaz. Duron1300+R9000Pro. Mondjuk az kicsit furcsa, hogy kb 500 pontot eset a 3DMark2001 értékem. Hogy pontosan mikor, azt nem tudom, ugyanis kb. tavasszal mértem utoljára, akkor volt ~5600 pont, most felraktam a 3.8-as Cat-ot, akkor lett 4600 (!), aztán felraktam a 3.6-ot, akkor lett 5000. Hozzáteszem, tavasszal még azt hiszem a 3.2-es volt fenn. Lehet, hogy megérett a lassan egy éves XP-m egy újraintsallra? :U
-
Bash
őstag
Nézzétek milyen user-t találtam:
[L]http://prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=27&id=451[/L]
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P14S - I7 1185G7 - 32Gb ram - 1TB nvme - Quadro T500
- Lenovo Thinkpad E595- AMD Ryzen 5 3500U - Sok db rendelhető
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Ryzen 5 2600 OEM + AMD processzor hűtő
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2540M I 8GB I 320GB HDD I Radeon I Cam I 15,6" HD+ I Garancia!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest