Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Ki látta ezt a pókos filmet az RTL Klubon? Meg hogy vagy hatszor belógott a mikrofon. :C
-
lesaux
veterán
Milyen programmal tudok MIDI-t szerkeszteni?
-
lesaux
veterán
Nem ismeri fel a gép a telefont, az infrán keresztül. Azt mondja, nincs eszköz a gépre kapcsolva. Most mit csináljak? Tud valaki segíteni?
-
lesaux
veterán
Nézegetem a telefonomat. Ilyen beállításai lehetnek az órának:
Analogikus
Digitális
Semilyen:DDD -
lesaux
veterán
-
lesaux
veterán
Akkor ide is:
Nem tudja valaki, van-e alaplapi irda-port a TUSL2-C-n?
És ha nincs, akkor hogy USB-set van soros portra valót veszek, az mindegy? -
lesaux
veterán
Sagem telefonhoz nem lehet letölteni csengőhangot? Tökönszúrom magam. :(
-
lesaux
veterán
KovacsUr, itt vagy?
-
lesaux
veterán
formokhoz ért valaki? Ha az egyik mezőt üresen hagyja a user, akkor kapjon egy figyelmeztetést, és lehetőleg a másik mező tartalma maradjon meg. A google-t már kérdeztem, de nem tud segíteni. :DDD
-
lesaux
veterán
4 éves gyereknek kéne játékprogram. Nem tudtok címeket vagy ingyenesen letölthető játékokat?
-
lesaux
veterán
-
lesaux
veterán
Ez a csillár fémrészeiben megjelenik a fázis nagyon nem biztató. Nekem ne jelenjen meg a fázis a villanykörtén kívül.
-
lesaux
veterán
És mennyiben változik a helyzet, ha a zöld-sárga igazából piros? Merthogy az utolsó pár centi be van tekerve pirossal. Lehet, hogy ezzel azt akarták jelezni, hogy ő a piros madzag.
-
lesaux
veterán
Én így hozzá nem nyúlok... :U
-
-
lesaux
veterán
Ért valaki a csillárokhoz? A plafonból jön 2 vezeték: 1 barna, egy kék. A csillárból 1 kék, 1 fekete meg 1 zöld-sárga.
A kéket összekötöttem a kékkel, a barnát a feketével, viszont így az 5 égőből 2 nem ég. Nem merem bekötni a zöld-sárgát. Hova kössem? -
lesaux
veterán
Tudja valaki, mi a különbség az ECS K7S5A és a K7S5A Pro között? Mert tök máshogy néz ki, de nem tudom, mennyivel tud többet a Pro.
-
lesaux
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
> Mijjen video a lelkem????
Nem tudom, de elég régi. Nagypapámtól örököltük.
> Es a kabel nem egyirasnyusitott????
Ezt nem tudom. Dugjam bele fordítva?
> A tv-bol avideora tucc jelet kuldeni????
Azt se tudom, hogy kell. Szerintem nem.
Ez állati jó, mert 3 kérdésre 3 nem tudom a válasz. :)
(ti se lássatok szmájlikat!) :(( -
lesaux
veterán
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
TheVeryGuest és Den:
Köszi, tényleg volt egy csavar a videó hátulján, ezzel elcsavargattam a videojelet, és most már nem ütközik semmivel. :)
Már csak egy dolog nem fér a fejembe. Scart-kábellel van összekötve a tévé meg a videó, mégsem jön be a tévén, ami a videóban lejátszódik. Sem az AV1, AV2, EXT, GAM, DVD, VCD, VCR, LD, mindenhol csak nagy feketeség jelenik meg. Már az is kipróbáltam, hogy kihúzom az antennakábelt, hátha az ''mondja meg'' a tévének, hogy ne a Scartot figyelje. De nem jött be. Mindegy, végül is így működik, csak nem értem... -
lesaux
veterán
Most kezd csak izgalmas lenni a dolog, mert azt javasolták, vegyek egy SCART-kábelt.
Hazatelefonáltam, hogy van-e SCART-csatlakozó a videón meg a tévén, és kiderült, hogy van
bizony, sôt azzal van összekötve a két eszköz. Viszont sem az AV1-en, sem az AV2-n nem jön
be, hanem a 0-son lehet behangolni, mint bármelyik másik csatornát.
Ezt a csavarhúzós dolgot megpróbálom, valószín?leg tényleg túl közel van az HBO a videóhoz. -
lesaux
veterán
A nagy érdeklődésre való tekintettel leírom a gondomat. :DDD
Bekötötték az HBO-t, innentől nem tudok videózni. Úgy vannak sorba kötve a dolgok, hogy HBO-dekóder, videó, tévé. De most a videocsatorna helyén olyan szarul jön a videojel, hogy alig felismerhető. És nem hangolódott el, mert már vagy 5-ször végigtekertem a tévét, miközben a videóban gyári kazetta ment, és nem jön be jobban. Ami érdekes: ha kihúzom a videóból az antennakábelt, egyből tökéletes a videó képe.
Ennyire számítana, hogy a videótól visszafelé vagy 10 méterre van egy dekóder?
És mit lehetne tenni? -
lesaux
veterán
Újra van PH! :D
Ért itt valaki az antennákhoz meg ilyenekhez? Lenne egy kérdésem, ami lehet, hogy csak nekem bonyolult. -
lesaux
veterán
Mindjárt dönt a Sanyi. Nem nézi senki? :DDD
-
lesaux
veterán
Kentaur elég régen ír cikkeket a PH!-ra. Nem ô volt a fôszerkesztô, aki most távozik?
(Ha nem, akkor bocsánat, és ez esetben törölje egy moderátor ezt az üzenetet! :DDD) -
lesaux
veterán
Megkérném a ***.***.***.***-t, hogy ne piszkálja a weboldalam számlálóját, úgyis visszaállítom, nincs értelme.
Köszi. -
lesaux
veterán
Miért vannak felzászlózva a buszok?
-
lesaux
veterán
De azért köszi!
ezt elfelejtettem :DDD -
lesaux
veterán
-
lesaux
veterán
Jujj, de utálom a Macintosht! Vajon miért jelenik meg minden HTML-tartalom másképp, mint
ahogy kéne? Szétcseszve ezzel az egész weboldalt, hurrá!
A SPAN /SPAN páros elvileg nem emel sort, ugye? Macintoshon van soremelés. Meg a filterek
sem m?ködnek, és szvsz a hosszú ü helyett kérdôjel jelenik meg.
A tököm kivan! :o -
lesaux
veterán
♪ ♫ ♪ ♫ ♫ ♪
-
lesaux
veterán
;]
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest