- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
-
KovacsUr
addikt
Telefonszámokról jut az eszembe... Nem ismer valaki véletlenül egy bizonyos Ballner A.-t? Benne van a telefonkönyvemben a száma, és halvány gőzöm sincs róla, ki ő. :U
-
KovacsUr
addikt
tildy, a PH!-tali topicban véglegesíthetem a nevedet? Biztosan jössz? (Merthogy most csak kérdőjelesen vagy a listán)
-
KovacsUr
addikt
A Unicode szabvány, de nem lehet benne az ÖSSZES betűtípusban az összes definiált karakter. Jól is néznénk ki... Más kérdés, hogy működhetne valamilyen intelligent font matching a Macintoshon (én azt hittem, működik is, de tudja a fene). Mellesleg mailt még nem kaptam meg, de várok türelmesen :)
-
KovacsUr
addikt
Ahá! Egy újdonság: a fáradt gőzös témák egyáltalán nem jelennek meg baloldalt. Talált valaki még valami változást? :)
-
KovacsUr
addikt
No, akkor megy megint, úgy látszik
-
KovacsUr
addikt
...Illetve jó arc vagy, ha fizetsz egy sört! :)
Aktív témák
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest