Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Aktív témák
-
Bash
őstag
Én nem nézem egyiket sem. :)
-
steveetm
őstag
Dehogy bűn, nézzed ha akaraod, de sztem akkor is marhaság az egész. BB ből talán az első részt láttam végig, meg néha reklámokban, vv ből már többet, mer az volt a favorit a családban, de ez a shiftő:) totál kimaradt. az ihm-t meg nem szeretem, nem is nézem, az én szememben már némelyik poénukkal túllőnek a célon.
Üdv.: steveetm -
rog
addikt
vicces, hogy úgy csinál mindenki mintha, valami bűn lenne ilyen műsort nézni. vagy ilyesmi.:))
-
Den
veterán
Sok minden. Az egész ahogy van iszonyú komplett. Teljes szoftvercsomag, minden funkcióra, tejes tartozék készlet, egy fél szécsényi könyvtár dokumentáció, és maga a gép isteni. Hihetetlen jó gui-t csináltak hozzá, olyan böngészője van mint az álom. egyszerűen egy fullextrás gép, olyan érzés birtokolni mint kocsiban egy rolls royce-t lehet. Minden nagyon kidolgozva, nagyon átgondolva, minden a helyén, érződik hogy semmin nem spóroltak. Mindjárt lövök pár képet vele.
-
tildy
nagyúr
Hát a tv:)
Meg amikor még csak reklámoztáka műsort, akkor gazdag pasit kerestek, aki hajlandó ilyenben részt venni.
Egyébként fogalmam sincs az-e, de a benn lévő csajok azt gondolják, hogy igen.
Én sokkal szívesebben láttam volna egy olyan műsort, ahol 1 szem csaj van, ráadásul szegény környezetből, és sok gazdag pali versenyez érte...(ez a műsor egyébként a női nem meg/kicsúfolása, de lám, mégis valakik önként vállalják ezt.) -
tildy
nagyúr
Egyébként nem értem mi visz rá csajokat , hogy egy nem is szép , ám pénzes pasiért versenyezzenek!!!....
-
anaqer
veterán
Nehogymá ide is befurakodjon... azt hittem nagy naívan, hogy ha nem nézek TV-t akkor majd megúszom... hát nem. Az utcán nem lehet végigmenni úgy hogy vmelyik xar bulvárlap ne ordítana rám ezzekkel a VV-s / BB-s / shiftős / mittudoménmis ''sztárokkal''... broáf.
-
neduddki
nagyúr
H!I
Tildy-nek igaza van! Aze erre fele a kozgaz tsz tele vot vik-es meg inf-os hallgatoval tegnap is meg ma is!!!!
Felenk azert akadnek, termeszetesen foleg magasabb evfojjamosok /legalabb 190cm/ ugyanis egy jo tdk munkat konnyen lehet diplomara valtani, es ha mongyuk az ember 1-ban kitanalja 2 megfuttatja /egyik karon/ 3 nyer velen /masik karon/ 4 elviszi a kar legjobb tdk-ja cimet /harmadik kar/ otod evben elnyaralja minek dogozzon annyit, de ha megsem akkor kesz a diploma munkka es am csakkotteni kol, ha ojjan degeneralt hogy elmegy meg orszagos tdk-ra is:-))) neve ismert lesz, szerepel a publikacios jegyzekekban doktori felvetelinel igencsak nyom a latban, es ha jol valsstott a vegen meg e phd-t is abbo irhassa....
Na ez egy eszmenyi allapot, de ma lattunk ijjet...
Es mint emlitettem eddig mind a hejji mind az orszagos tdk-s reszvetelem hozott egy-egy folotteb inteligens es csinos holgyet:-)))
udv
neduddki -
tildy
nagyúr
Hát a nagy őőőőről:)nekem tuti nem az.pfuj.
-
tildy
nagyúr
ma van kedvenc sanyikás műsorunk utolsó része:)
A szobában a csajjokkal állandóan néztk a műsort , mert ilyen jó(rossz??) még egy kabaré sem tud lenni(kb, úgy mint az ilyen mini csokis reklámban ).
Komolyan, ha valaki egy jót akar röhögni nézze.Ahogy mónika biggyeszti majd a száját ha nem ő nyer...:)
Végülis nem is tuom melyik lenen jobb.Egy ekkora -nemmondommilyen emberhez- a Móni passzolna, mert a melcsi normálisabb csaj.:)Viszont pont amiatt mert normális, lehet jobb lenne ha ő nyerne.De mit is ? Sanyit?Jaj szegény... -
steveetm
őstag
Apropó, nem tudja vki mitörtént az irnettel? senkit se találok, és #prohardvert se lehet használni:(
Üdv.: steveetm -
Panther
HÁZIGAZDA

Thanx, Bash! -
tildy
nagyúr
Na egy példa: [L]http://intel.obuda.kando.hu/projektek/projektek.html[/L].
Kivááncsi lennék, hányan használták fel az enyémet...SZerintetek?:) -
twollah
nagyúr
Na el melózni, meg minden más egyébb haszontalan dolgot művelni.
-
-
tildy
nagyúr
Egyébként nagy szomorúság ért..Valaki benn a cégnél ellopta és/vagy eltörte kicsiny kis IW-s bögrém.A volt cégemtől kaptam ajándékba.Még a nevem is rajta volt.:O:O
-
twollah
nagyúr
Édesanyád a testi szerelem forintosításának a mestere.
Mekkora szöveg. -
twollah
nagyúr
Haraptam pár száz falatot.
-
twollah
nagyúr
Harapok par szaz falatot.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Latod Panther eze kell tdk-ra pl a vegyesz, gtk, ttk kari tdk-t valasztani:-)))) Szamodra legcelszerubb a gtk, ugyis fognak meg itt a 4-iken szivatni eleget a kovetkezo evekban /remelhetoleg, mert akkor eljucc odaig:-)))/ Ma hajnali fel 10 kor kilepek a liftbol es a lifttel szemben.... na szoval egeszen jol indul a nap.... csak igy tovabb
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
H!I
Panther mi az hogy nem vitezzkecc a tdk??? Hat meg ijjet, pedig kerlek jol megvalasztott kar tdk-ja eseten folotteb csinos es ertelmes nokkel lehet osszeakadni!!! /En ma csaqk tudom:-))))/.
Ha reggel vegignesztel volta az st tetejen aszem igyekeszhettunk volna mire becsukod a szadat:-)))))
udv
neduddki -
PeliScan
addikt
Hélóhéló moderátor urak és hölgyek!
Az OFF [szépjsz!] TOPIC mióta OFFTOPIC? Ez megcsúfolása az évezredes PH hagyományoknak... javítani szíveskedjen vki. :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Látom tegnap felkeltettem az emberek érdeklődését az át nem alakuló smiley-jaimmal :) Hát igen... csak azt nem értem, miért mindenki a bold-ot használta. Hogyhogy senki nem próbálta pl. italic-kal meg underline-nal? :D Biztos sak másotatok rólam :D
-
twollah
nagyúr
Na bezárták az OFFTOPIC 6ot.
Most már itt lehet legálisan OFFolni. -
Agyasima
őstag
Sémmi különöset.(tesó) Remélem ebben több izgalom lesz!
-
Warlock_42
senior tag
Hát... nem is írtam a 6-osba. Kihagytam valamit? -
Agyasima
őstag
Hát ismét öröm, hogy ezt megnyithatom.
Szóval újra, és úrja mindenkinek jó offolást, remélem ez nem fog olyan gyorsan megtelni, mint az előző.
(ha továbbra is így figyelek, még a végén MODERÁTORt csinálnak belőlem) :))
Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest