- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 7
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Bash
őstag
Én nem nézem egyiket sem. :)
-
rog
addikt
-
Som@
őstag
-
steveetm
őstag
Dehogy bűn, nézzed ha akaraod, de sztem akkor is marhaság az egész. BB ből talán az első részt láttam végig, meg néha reklámokban, vv ből már többet, mer az volt a favorit a családban, de ez a shiftő:) totál kimaradt. az ihm-t meg nem szeretem, nem is nézem, az én szememben már némelyik poénukkal túllőnek a célon.
Üdv.: steveetm -
Som@
őstag
-
rog
addikt
vicces, hogy úgy csinál mindenki mintha, valami bűn lenne ilyen műsort nézni. vagy ilyesmi.:))
-
tildy
nagyúr
-
Som@
őstag
-
tildy
nagyúr
-
Som@
őstag
-
Bash
őstag
-
Den
veterán
Sok minden. Az egész ahogy van iszonyú komplett. Teljes szoftvercsomag, minden funkcióra, tejes tartozék készlet, egy fél szécsényi könyvtár dokumentáció, és maga a gép isteni. Hihetetlen jó gui-t csináltak hozzá, olyan böngészője van mint az álom. egyszerűen egy fullextrás gép, olyan érzés birtokolni mint kocsiban egy rolls royce-t lehet. Minden nagyon kidolgozva, nagyon átgondolva, minden a helyén, érződik hogy semmin nem spóroltak. Mindjárt lövök pár képet vele.
-
tildy
nagyúr
Hát a tv:)
Meg amikor még csak reklámoztáka műsort, akkor gazdag pasit kerestek, aki hajlandó ilyenben részt venni.
Egyébként fogalmam sincs az-e, de a benn lévő csajok azt gondolják, hogy igen.
Én sokkal szívesebben láttam volna egy olyan műsort, ahol 1 szem csaj van, ráadásul szegény környezetből, és sok gazdag pali versenyez érte...(ez a műsor egyébként a női nem meg/kicsúfolása, de lám, mégis valakik önként vállalják ezt.) -
Bash
őstag
-
Som@
őstag
-
Den
veterán
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
-
tildy
nagyúr
Egyébként nem értem mi visz rá csajokat , hogy egy nem is szép , ám pénzes pasiért versenyezzenek!!!....
-
tildy
nagyúr
-
steveetm
őstag
-
divot
veterán
-
Den
veterán
-
anaqer
veterán
Nehogymá ide is befurakodjon... azt hittem nagy naívan, hogy ha nem nézek TV-t akkor majd megúszom... hát nem. Az utcán nem lehet végigmenni úgy hogy vmelyik xar bulvárlap ne ordítana rám ezzekkel a VV-s / BB-s / shiftős / mittudoménmis ''sztárokkal''... broáf.
-
tildy
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
H!I
Tildy-nek igaza van! Aze erre fele a kozgaz tsz tele vot vik-es meg inf-os hallgatoval tegnap is meg ma is!!!!
Felenk azert akadnek, termeszetesen foleg magasabb evfojjamosok /legalabb 190cm/ ugyanis egy jo tdk munkat konnyen lehet diplomara valtani, es ha mongyuk az ember 1-ban kitanalja 2 megfuttatja /egyik karon/ 3 nyer velen /masik karon/ 4 elviszi a kar legjobb tdk-ja cimet /harmadik kar/ otod evben elnyaralja minek dogozzon annyit, de ha megsem akkor kesz a diploma munkka es am csakkotteni kol, ha ojjan degeneralt hogy elmegy meg orszagos tdk-ra is:-))) neve ismert lesz, szerepel a publikacios jegyzekekban doktori felvetelinel igencsak nyom a latban, es ha jol valsstott a vegen meg e phd-t is abbo irhassa....
Na ez egy eszmenyi allapot, de ma lattunk ijjet...
Es mint emlitettem eddig mind a hejji mind az orszagos tdk-s reszvetelem hozott egy-egy folotteb inteligens es csinos holgyet:-)))
udv
neduddki -
Som@
őstag
-
divot
veterán
-
Som@
őstag
-
Den
veterán
-
tildy
nagyúr
-
steveetm
őstag
-
Som@
őstag
-
divot
veterán
-
tildy
nagyúr
Hát a nagy őőőőről:)nekem tuti nem az.pfuj.
-
steveetm
őstag
-
tildy
nagyúr
ma van kedvenc sanyikás műsorunk utolsó része:)
A szobában a csajjokkal állandóan néztk a műsort , mert ilyen jó(rossz??) még egy kabaré sem tud lenni(kb, úgy mint az ilyen mini csokis reklámban ).
Komolyan, ha valaki egy jót akar röhögni nézze.Ahogy mónika biggyeszti majd a száját ha nem ő nyer...:)
Végülis nem is tuom melyik lenen jobb.Egy ekkora -nemmondommilyen emberhez- a Móni passzolna, mert a melcsi normálisabb csaj.:)Viszont pont amiatt mert normális, lehet jobb lenne ha ő nyerne.De mit is ? Sanyit?Jaj szegény... -
steveetm
őstag
Apropó, nem tudja vki mitörtént az irnettel? senkit se találok, és #prohardvert se lehet használni:(
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA

Thanx, Bash! -
tildy
nagyúr
Na egy példa: [L]http://intel.obuda.kando.hu/projektek/projektek.html[/L].
Kivááncsi lennék, hányan használták fel az enyémet...SZerintetek?:) -
tildy
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
twollah
nagyúr
Na el melózni, meg minden más egyébb haszontalan dolgot művelni.
-
neduddki
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
Ye_Nő
tag
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Egyébként nagy szomorúság ért..Valaki benn a cégnél ellopta és/vagy eltörte kicsiny kis IW-s bögrém.A volt cégemtől kaptam ajándékba.Még a nevem is rajta volt.:O:O
-
tildy
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
Agyasima
őstag
-
anaqer
veterán
-
twollah
nagyúr
Édesanyád a testi szerelem forintosításának a mestere.
Mekkora szöveg. -
Som@
őstag
-
twollah
nagyúr
Haraptam pár száz falatot.
-
twollah
nagyúr
Harapok par szaz falatot.
-
twollah
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Latod Panther eze kell tdk-ra pl a vegyesz, gtk, ttk kari tdk-t valasztani:-)))) Szamodra legcelszerubb a gtk, ugyis fognak meg itt a 4-iken szivatni eleget a kovetkezo evekban /remelhetoleg, mert akkor eljucc odaig:-)))/ Ma hajnali fel 10 kor kilepek a liftbol es a lifttel szemben.... na szoval egeszen jol indul a nap.... csak igy tovabb
udv
neduddki -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
neduddki
nagyúr
H!I
Panther mi az hogy nem vitezzkecc a tdk??? Hat meg ijjet, pedig kerlek jol megvalasztott kar tdk-ja eseten folotteb csinos es ertelmes nokkel lehet osszeakadni!!! /En ma csaqk tudom:-))))/.
Ha reggel vegignesztel volta az st tetejen aszem igyekeszhettunk volna mire becsukod a szadat:-)))))
udv
neduddki -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Apika
addikt
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Hélóhéló moderátor urak és hölgyek!
Az OFF [szépjsz!] TOPIC mióta OFFTOPIC? Ez megcsúfolása az évezredes PH hagyományoknak... javítani szíveskedjen vki. :) -
tildy
nagyúr
-
Ye_Nő
tag
-
twollah
nagyúr
-
Som@
őstag
-
twollah
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
Látom tegnap felkeltettem az emberek érdeklődését az át nem alakuló smiley-jaimmal :) Hát igen... csak azt nem értem, miért mindenki a bold-ot használta. Hogyhogy senki nem próbálta pl. italic-kal meg underline-nal? :D Biztos sak másotatok rólam :D
-
twollah
nagyúr
Na bezárták az OFFTOPIC 6ot.
Most már itt lehet legálisan OFFolni. -
twollah
nagyúr
-
Chip
aktív tag
-
Agyasima
őstag
-
Chip
aktív tag
-
Agyasima
őstag
Sémmi különöset.(tesó) Remélem ebben több izgalom lesz!
-
Warlock_42
senior tag
Hát... nem is írtam a 6-osba. Kihagytam valamit? -
Agyasima
őstag
Hát ismét öröm, hogy ezt megnyithatom.
Szóval újra, és úrja mindenkinek jó offolást, remélem ez nem fog olyan gyorsan megtelni, mint az előző.
(ha továbbra is így figyelek, még a végén MODERÁTORt csinálnak belőlem) :))
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 7
- (téma lezárva)
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest