- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
WolfByte
tag
Nahh megértük OFF Topic 8at, máris itt a 2000. hsz :)
-
WolfByte
tag
Nem durván lelassult a fórum, várjuk az új vasat:)
-
WolfByte
tag
Tényleg, mekkora LOL lenne ha ma ő moderálhatna. Az a topic, amit nem ért meg, törlésre kerülne :DD
-
WolfByte
tag
Tétel: A krokodil hosszabb, mint szélesebb
Biz: A tétel bizonyításához felhasználjuk a krokodil egy másik tulajdonságát, miszerint zöld.
- Először nézzük meg felülről (a krokodilt): hosszú és zöld, ezt követően alulról: hosszú és kevésbé zöld. Tehát a krokodil hosszabb, mint zöldebb.
- Most vizsgáljuk meg ismét felülről: zöld és nem széles, alulról figyelve: nem zöld és nem széles. Megállapíthatjuk, hogy zöldebb, mint szélesebb.
Ezek után összefoglalva: mivel hosszabb, mint zöldebb, és
zöldebb, mint széles, a krokodil hosszabb, mint széles!
:C -
WolfByte
tag
Sziasztok!
Gratulálok tildy az eredményhez! :D
Bash itt lassan 2 pulcsi + télikabát lesz a trendi, kezd eléggé di-di-di-didergős lenni az idő :t -
WolfByte
tag
Én férfi abada nadrágot keresek, ha valaki tud elérhető áron, jelezze!
A hagyományos zöld-sárga capoeirás abada lenne az igazi, annak örülnék legjobban :) -
WolfByte
tag
46os lábamra általában 11,5 vagy 12es cipő megy fel, szerintem biztosan kisebb kell neked tildy, habár lehet férfi és női cipőket másképp számozzák :)
-
WolfByte
tag
Bash ezt nézd meg, nagyon üt:
[L]http://free.x3.hu/eastpark/eastpark-dl.htm[/L]
South Park magyar módra :)) -
WolfByte
tag
Érdekes, kétszer szerepel ugyanaz a sorszám KovacsUr és PeliScan hozzászólásánál, a válaszablakban is mindkettőt kiírta Ri/Os :)
-
WolfByte
tag
Sajnos ez nem csak nálad fordul elő, én már majd' egy éve szívok velük.
Volt olyan effekt, hogy nem számláztak ki vmi 1700 Ft ''többletköltséget'' és kikapcsolták a netem, amikor csontra minden számla be volt fizetve. Ügyfélszolgálatra személyesen biztonságiőr nem engedett fel InfoParkban, mondván ''csak előzetes bejelentéssel'' lehet bemenni.
Ha nem matávos területen lennék....
*sighs* -
WolfByte
tag
Kgt a legjobb, ha jó az előadó. Nálunk először egy közgázról frissen kikerült szőke hölgyemény volt. Konzultációkon persze sokan ''beszélgettek'' el vele zh után a jobb jegy érdekében, volt aki 2-esből 4-est csinált, ki tudja hogyan ;]
A mostani előadó meg humorral tölti meg az egészet, így érdekes módon mindenki odafigyel rá :P -
WolfByte
tag
Most ettem töltött csirkét fél literes barackos joghurttal :DDD
Az Üt! ;] -
WolfByte
tag
ON
Kentaur üdv a fórumozók között moderátorként, sikeres és eredményes munkát hozzá!
Hmm OFF topicban ciki, ha az elején ON-nal indítok :DDD? -
WolfByte
tag
Amúgy honnan szerezted Pantherét? nagyon korrekt!
-
WolfByte
tag
Manapság standard megoldásnak számít a kutya+ló+birka+két leszbi csaj akik fiúnak hiszik magukat...
pfejjj
Aktív témák
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JG002SHV-Ryzen 7 250-32gb-1TB-RTX5050 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyarbill
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JE00QRHV-i7 13700HX-32gb-1TB-RTX5060 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyar bill
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- LG 49sm8600pla 49" és ok. odl 58920uh-dab 58" hibás TV-k
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest