Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
WolfByte
tag
Nahh megértük OFF Topic 8at, máris itt a 2000. hsz :)
-
WolfByte
tag
Nem durván lelassult a fórum, várjuk az új vasat:)
-
WolfByte
tag
Tényleg, mekkora LOL lenne ha ma ő moderálhatna. Az a topic, amit nem ért meg, törlésre kerülne :DD
-
WolfByte
tag
Tétel: A krokodil hosszabb, mint szélesebb
Biz: A tétel bizonyításához felhasználjuk a krokodil egy másik tulajdonságát, miszerint zöld.
- Először nézzük meg felülről (a krokodilt): hosszú és zöld, ezt követően alulról: hosszú és kevésbé zöld. Tehát a krokodil hosszabb, mint zöldebb.
- Most vizsgáljuk meg ismét felülről: zöld és nem széles, alulról figyelve: nem zöld és nem széles. Megállapíthatjuk, hogy zöldebb, mint szélesebb.
Ezek után összefoglalva: mivel hosszabb, mint zöldebb, és
zöldebb, mint széles, a krokodil hosszabb, mint széles!
:C -
WolfByte
tag
Sziasztok!
Gratulálok tildy az eredményhez! :D
Bash itt lassan 2 pulcsi + télikabát lesz a trendi, kezd eléggé di-di-di-didergős lenni az idő :t -
WolfByte
tag
Én férfi abada nadrágot keresek, ha valaki tud elérhető áron, jelezze!
A hagyományos zöld-sárga capoeirás abada lenne az igazi, annak örülnék legjobban :) -
WolfByte
tag
46os lábamra általában 11,5 vagy 12es cipő megy fel, szerintem biztosan kisebb kell neked tildy, habár lehet férfi és női cipőket másképp számozzák :)
-
WolfByte
tag
Bash ezt nézd meg, nagyon üt:
[L]http://free.x3.hu/eastpark/eastpark-dl.htm[/L]
South Park magyar módra :)) -
WolfByte
tag
Érdekes, kétszer szerepel ugyanaz a sorszám KovacsUr és PeliScan hozzászólásánál, a válaszablakban is mindkettőt kiírta Ri/Os :)
-
WolfByte
tag
Sajnos ez nem csak nálad fordul elő, én már majd' egy éve szívok velük.
Volt olyan effekt, hogy nem számláztak ki vmi 1700 Ft ''többletköltséget'' és kikapcsolták a netem, amikor csontra minden számla be volt fizetve. Ügyfélszolgálatra személyesen biztonságiőr nem engedett fel InfoParkban, mondván ''csak előzetes bejelentéssel'' lehet bemenni.
Ha nem matávos területen lennék....
*sighs* -
WolfByte
tag
Kgt a legjobb, ha jó az előadó. Nálunk először egy közgázról frissen kikerült szőke hölgyemény volt. Konzultációkon persze sokan ''beszélgettek'' el vele zh után a jobb jegy érdekében, volt aki 2-esből 4-est csinált, ki tudja hogyan ;]
A mostani előadó meg humorral tölti meg az egészet, így érdekes módon mindenki odafigyel rá :P -
WolfByte
tag
Most ettem töltött csirkét fél literes barackos joghurttal :DDD
Az Üt! ;] -
WolfByte
tag
ON
Kentaur üdv a fórumozók között moderátorként, sikeres és eredményes munkát hozzá!
Hmm OFF topicban ciki, ha az elején ON-nal indítok :DDD? -
WolfByte
tag
Amúgy honnan szerezted Pantherét? nagyon korrekt!
-
WolfByte
tag
Manapság standard megoldásnak számít a kutya+ló+birka+két leszbi csaj akik fiúnak hiszik magukat...
pfejjj
Aktív témák
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest