Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
HI!
Nem a 110-an a baj, hogy kod, meg hogy mivel... mert egeszen mas egy aktiv bisztonsagi elemekkel jol felszerelt joszaggal tiszta idoben szaraz uton, es mas szetszakadt autoval etc. etc. a tobbit tudod...
Ne felejcs el, hogy van abszolut es relativ gyorshajtas... es az nem mindegy...
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
HI!
Panther ha nem sokaid akarod boldogitani itt a tarsasagot akkor csak tegyel igy, sanjnalna ha ph-nak testuletileg kene kivonulni temetesedre, en es ugy tunik rajtam kivul meg nehanyan ugyanezen a velemnen vannak.
Nehany dolgot erdemes megtanulni kodben nem rohanunk, es qva figyelunk akad ojja esmerosom akinek a gozolgo loszar mentette meg az eletet, mert bevillant, hogy akkor elotte lo/lovaskocsi van vhol... ott volt....
Lejton soha nem rohanunk, egy fokozattal lejjeb mint sik uton had fogjon a motor is. felfele ellenben nyugodtan....
es meg lehetne sokaig sorolni, de ha eszt a taktikat fojjtatod akkor kar eszt megtanulni:-(((((
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
H!I
A skala metroban mult heten eleg szepen learazott sportcipok is akadtaka agalerian....
Nem tudom pontosan mijjen funkciora ko /labra:-)))/, de a katona j-ban 13 ker erdeems megnezni az over irregulart neha eleg ertelmes cipok vannak meg a ket mattut kozott mejjik ucca meg felfele???? mindig elfelejtem ott is van vmi hasonlo, mongyuk a tulaj/eladok kritikan aluliak az a segitokesseg, de szerencsere egy-ket normalis alkalmazott is akad.... /bal oldalon 28 talan/ esetleg szinten 13 tatra 22 sandstone, de ott kifejezetten sprtcipot meg nem lattam
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Hajnal Imre Egessegtudomanyi Foiskola, ujjababan sote kara, a san marco uccaban volt a suli, ugy hallotam ujabban mar nincs ott, es a hajdu uccaban van a koli /volt chip, most pcmagazin szerkesztoseg mellet/, meg vhol a 4. kerban de arra nem emlexem. Ottkepeztek adiploas apoloeniket, a kolival volt egy ideig a barossnak testverkoli statusza:-)))
Amugy a teat majdnem altalaltad, anyi kulomseggel, hogy volt sotet tea rumma, es volt vilagos ... ma enm tom mivel, talan vodkaval, sajnos szeritem senki nem jar errefele azokbal az idokbol....:-(((( pedig de szip is vala.....:-)))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Decoderen nincs ket scart??? Mert akor egyik a videoba a masik a tvbe... es ha meg a videon is akad masik akkor meg a video is tv-be pl egyik felallas...
Egyik ismerosnek szereltek a upc szereloi a decoderuket es aszntak nem lehet megcsinalni a kozvetlen veltelet a dekoderbol videora... erdekes modon a decoderen is van 2 scart a vdeon is 2 a tv meg 3.... szoval akkor mit nem lehet... Mar eppen vissza kartak mondani, hog ez semmit nem er mire hihetelen nehezsegek aran,de ragyuttem erre...:-))) kozben kiderult hogy e miatt a kornyeekn mar 2-3 csalad vissza is monda az upc:-)))) hat hiaba a hozza ertes....
udv
neduddki
p.s. esetleg a sarzsi hianya.............:-((((( -
neduddki
nagyúr
válasz
I. Richard
üzenetére
hI!
csak 62 mi f... ene van ezekkel atmentek lagyszivube????:-)))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
I. Richard
üzenetére
HI!
Az az anyagismeret egy kicsit szegyelnivalo, de a tobbi mar egesz szep!!!!:-)))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
H!I
Tildy-nek igaza van! Aze erre fele a kozgaz tsz tele vot vik-es meg inf-os hallgatoval tegnap is meg ma is!!!!
Felenk azert akadnek, termeszetesen foleg magasabb evfojjamosok /legalabb 190cm/ ugyanis egy jo tdk munkat konnyen lehet diplomara valtani, es ha mongyuk az ember 1-ban kitanalja 2 megfuttatja /egyik karon/ 3 nyer velen /masik karon/ 4 elviszi a kar legjobb tdk-ja cimet /harmadik kar/ otod evben elnyaralja minek dogozzon annyit, de ha megsem akkor kesz a diploma munkka es am csakkotteni kol, ha ojjan degeneralt hogy elmegy meg orszagos tdk-ra is:-))) neve ismert lesz, szerepel a publikacios jegyzekekban doktori felvetelinel igencsak nyom a latban, es ha jol valsstott a vegen meg e phd-t is abbo irhassa....
Na ez egy eszmenyi allapot, de ma lattunk ijjet...
Es mint emlitettem eddig mind a hejji mind az orszagos tdk-s reszvetelem hozott egy-egy folotteb inteligens es csinos holgyet:-)))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Latod Panther eze kell tdk-ra pl a vegyesz, gtk, ttk kari tdk-t valasztani:-)))) Szamodra legcelszerubb a gtk, ugyis fognak meg itt a 4-iken szivatni eleget a kovetkezo evekban /remelhetoleg, mert akkor eljucc odaig:-)))/ Ma hajnali fel 10 kor kilepek a liftbol es a lifttel szemben.... na szoval egeszen jol indul a nap.... csak igy tovabb
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
H!I
Panther mi az hogy nem vitezzkecc a tdk??? Hat meg ijjet, pedig kerlek jol megvalasztott kar tdk-ja eseten folotteb csinos es ertelmes nokkel lehet osszeakadni!!! /En ma csaqk tudom:-))))/.
Ha reggel vegignesztel volta az st tetejen aszem igyekeszhettunk volna mire becsukod a szadat:-)))))
udv
neduddki
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest