Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
w9033626
aktív tag
szerintetek tud rajzolni a srác????
[L]http://delfin.klte.hu/~bl0023/1.jpg[/L]
[L]http://delfin.klte.hu/~bl0023/2.jpg[/L]
[L]http://delfin.klte.hu/~bl0023/3.jpg[/L]
[L]http://delfin.klte.hu/~bl0023/4.jpg[/L]
[L]http://delfin.klte.hu/~bl0023/5.jpg[/L]feltöltés alatt
[L]http://delfin.klte.hu/~bl0023/6.jpg[/L]feltöltés alatt
:C -
Panther
HÁZIGAZDA
-
tildy
nagyúr
Mindenki vendegem egy virtualis sorre!Megvana szobelim!!!!:C
-
twollah
nagyúr
Utálok csalódni emberekben.
-
twollah
nagyúr
NaSuM tHe IdIoT pArAdE
Lassan ez lesz az életem. -
twollah
nagyúr
Szar az élet.
-
Pupak
tag
mi a helyzet errefelé?!
-
PeliScan
addikt
Monnya meg már vki, h miért olyan jó a DVI egy TFTn? Miért jobb, mint az analóg csati?
-
PeliScan
addikt
Mitől hal meg egy memóriakártya? :) Elfárad. :)
Titok, de én pl a rendesen működő SIMemet is ki szertném cseréltetni, h a mostni 15 sms és 100 név helyett tudjon tárolni 40et és 600at. :D Majd besomfordálok, és aszondom ártatlan bociszemekkel, h ''néha nem működik... most igen, ezért is hoztam meg most, h át tudjákl másolni :D Tesómnak -bár ő Pannonos és ott lágyszívűbbek a szervízesek mint a vodánál állítólag- már bejött. -
-
Panther
HÁZIGAZDA
Mail? Én amúgy jól megvagyok a Westelemmel, csak érdekel a dolog. :)
Nos:
Felhasználó: tildy -- gondolom ez nem az :)
E-mail cím: tildy(KUKAC)koli(PONT)kando(PONT)hu -- talán ez sem.
ICQ azonosító: 50865333 -- ?
IRC nick/cím: tildy/#goa.hu, #php.hu ,#prohardver, #vitorla -- na ez csak nem
Telefonszám: 20/9303362 -- ez nekem csak annyit mond hogy régi szám (9-essel kezdődik), valószínűleg előfizetés (volt már akkoriban kátyás?). Kérdés kié. Csak nem loptad :) De ha meg nem, akkor simán kérhetnél új SIM-et... hmm :)
Aláírás: Nem akarok windowsos lélegeztetőgépre kerülni! -- A linuxosok adtak neked egy előfiztést ezért az aláírásért? :)
Hozzászólások: 4436 -- PH! addikt -- ez nem lehet mert ilyen nekem is volt, de nem kaptam ingyen telefonálást :DDD
Regisztrált: 2002-10-19 08:43 -- elképzelni nem tudom mi köze lehetne ennek a telefonodhoz. :DD -
Panther
HÁZIGAZDA
Kösz a bíztatást! :)
Méghogy ''csak nyomom neki''... ez azért nem volt szép. Attól sem aki előtted majdnem ugyanezt mondta. Eleve magamnak fizettem a jogsit, magamnak fogom a zöldkártyát holnap, a biztosítást ha akarok menni az autóval. A benzin? Nem is kérdés kinek a pénztárcája bánja. Igen, az enyém. És ráadásul összeszámolva eddig a Nagy ''nyomom a gázt''-vezetést a Wartburg 3 napi szerelésével és 30 km éjjeli kipróbáló-autózással jegyzem. -
Pet_i
senior tag
Nem akarok új topicot nyitni a témának, de hallott már valaki az Excelstor HDD-kről?
Milyenek? Megbízhatóság, etc. -
Panther
HÁZIGAZDA
Rohadt index... vettem egy új villogatót (a régi elromlott, meg lett javítva, de utána már 250 körül villant percenként), erre nem jó -> túl lassú. Mondom kicsit járatom, hátha csak ''bele kell jönnie''. Belejött, már egész jó sebességgel villogott (bár talán csak mert baromira bemelegedett), amikor észrevettem hogy ha nem működik se index se vészvillogó, a műszerfalon a visszajelzés álladóan ég. Mondom ez nem jó. Vissza a boltba, szó nélkül adnak másikat. Már kocsival mentem; kipróbálom: szép és jó. Visszajelző lámpa nem ég ha nem kell, villogás jó sebességű (mint a másik bejáratás után). Most viszont már ez is bejáratódott, erre ez meg belassult. Úgyhogy most baromi lassan villog, ráadásul a vészvillogó gyorsabb mint az index (fordítva kéne lennie, és eddig úgy is volt mindkét másik villogtatóval), ja és mindkettőnek van egy állati idegesítően hosszú késleltetési ideje az első felvillanás előtt :O Miért ver engem a sors?? :O
Ja és persze kifogyott a benzin, apám hozott utánam, de mire az AC pumpa felnyomta volna a motorig hogy beindulhasson, az önindító lemerítette az akksit :O Jó, utána megbikáztuk, nagy nehezen beindult, kiderült hogy az egyik henger nem megy, húzassam ki 3asban 80nal Sóskútig. Mondom az jó lesz. Elment rá csomó benzin, remélem megjavult. Várom hogy apám hazaérjen és szakvéleményt adjon a 3. hengerről. Ja, és persze az orrom előtt zárt be a hely ahol zöldkártyát akartam ma szerezni a kocsinak. :O
--> :O -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
Na sikerült javítani, de messze nem tökéletes. Valószínűleg a képen is nagyon múlik, hogy mennyire lehet utólagosan javítani. Szóval tényleg az a biztos, ha fényképezésnél állítod be (már persze ha a gép engedi...).
Itt egy példa:
eredeti kép: [L]http://web.axelero.hu/halmagyi/PH/kutya/sarga.jpg[/L]
javított kép: [L]http://web.axelero.hu/halmagyi/PH/kutya/feherebb.jpg[/L]
Így néz ki vakuval: [L]http://web.axelero.hu/halmagyi/PH/kutya/vaku.jpg[/L]
Jelzem, azóta sem sikerült ilyen rossz képet csinálni a kutyámról :D EGyébként a vakus képből nem szabad kiindulni, mert az azért is jobban néz ki, mert ott kisebb záridőt használt a gép, így nem mozgott be, s már csak ezért is részletesebb. Tehát csak a színeket érdemes nézegetni. Btw. az egészet a Photoshop ''Variations'' menüpontjával csináltam. Mivel ez félig meddig automata dolog, ezért biztos meg lehet jobban is csinálni (de így csak pár percembe került). -
beeboy
addikt
volt egy zombis klipje
most nem kéne sminkelni, ha most forgatnák ;] -
beeboy
addikt
mivel ez egy OFF topic, hát ide teszem a nap képét:
http://hirtv.hu/uploads/jakoo11891.jpg
Michael Jackson nyilvántartási lapja, mely a Santa Barbara-i rendőrségen készült, miután a pedofíliával vádolt sztár feladta magát. -
Cathfaern
nagyúr
zsoltee10 jól mondta, a fehéregyensúlyt kell állítgatni. Nekem sajnos csak 4 előre beállított van: napfény, felhő, lámpa, meg még valami, talán neon lehet :( Pedig nincs kifejezetten fehér bőröm).
Mivel a gép is szoftveresen csinálja (gondolom én) a fehéregyensúly állítását, ezért szvsz szgéppel is meg lehet csinálni ezt. -
twollah
nagyúr
De nincs kedvem ma bemenni melózni fájós derékkal.
-
hbbalint
aktív tag
lesaux:
Semmi különös.
A (most már ex) barátnőm számítógépének volt egy hardverproblémája. Gondoltam itt meglelem a választ. Leültünk a gép elé és elkezdtem regisztrálni. (Amikor még csak forum olvasgató voltam) Mutogattam neki, hogy kell választani egy nick-et és adjon ő valamit ... De mi legyen? ... mindegy, mondtam, egy bármilyen szó (mutogattam mások nevét). Akármit mondasz, az leszek! ... Akkor viszont legyél kiskegyed, mutatot rá az újságra. Részben szemétségből meg, hogy vállalom-e amit ígértem. (Megjegyzem nem ezért szakítottam vele :) )
A face meg természetesen magától jött :)
Az aláírást meg nem olyan régen találtam ki. Ha jól tudom már meg is szünt a lap. -
twollah
nagyúr
Kegyetlenül megfázott a derekam jobb oldala.
Alig tudok lehajolni, mozogni stb.
Izgalmas lesz így dolgozni menni. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Panther
üzenetére
ááááÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Bazze! Ez meg mi?! 5 percen át próbáltam elküldeni, mindig csak ''töltötte az oldalt'' miután megnyomtam az OK-t, egy idő után eluntam, ekkor nyomtam egy oldalvissza-t, frissítettem, láttam még nem érkezett meg a hsz-em, ezután megpróbáltam újra elküldeni. Erre beér 4x!! :O
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
Jó, OK, majd próbálok vigyázni. Annyira nagy köd amúgy nem volt hogy csak az orromig lássak, de azért volt rendesen. Mondjuk olyan két saroknyit lehetett látni. Úgy mentem ki hogy na most jól érzem magam kicsit végre, vesztenivalóm úgysincs: a témát innentől pedig hagyhatjuk, mert már párszor elmeséltem, és nem akarom elölről kezdeni megin' a siránkozást :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
Jó, OK, majd próbálok vigyázni. Annyira nagy köd amúgy nem volt hogy csak az orromig lássak, de azért volt rendesen. Mondjuk olyan két saroknyit lehetett látni. Úgy mentem ki hogy na most jól érzem magam kicsit végre, vesztenivalóm úgysincs: a témát innentől pedig hagyhatjuk, mert már párszor elmeséltem, és nem akarom elölről kezdeni megin' a siránkozást :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
-
zsoltee10
addikt
Nekem is sárga a kép, ha mesterséges fény van, és a fehéregyensúlyt nem korrigálom. Az én gépemen (nikon coolpix2100) lehet a fehéregyensúlyt állítgatni, van néhány gyári beállítás, meg van manuális. Pl. neonra, meg sima izzóra, vagy fehér halogén lámpára van külön beállítás, de meg lehet neki mondani, illetve mutatni, hogy milyen a fehér szín abban a környezetben.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Nem tudom, de leszedtem őket. Az XnView egyikre azt mondja, hogy sérült fájl s meg sem nyitja, másikat megnyutja, de alul ott lesz egy szürke csík, a harmadiknak meg fele szürke. Az indexképek nálam is ott vigyorognak teljes pompájukban...
Photoshop mindegyikre azt mondja, hogy sérült, de mindegyiket hajlandó megnyitni, legalább a fele hiányzik mindnek.
A Windows kép és faxmegjelenítő sem tud vele túl sokat kezdeni (ugyanaz, mint az XnView-nál).
Szóval a Windows csodát művelt, de kép menthetetlen :( Vagy a memóriakártyával van gond, vagy a gép csinál írás közben furcsa dolgokat. Friss elemmel próbáltad már? -
csudri
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Nem hittem, hogy ez lesz abból, hogy beírok valamit az OFF TOPIK-ba! Ki beszélt itt hányásról? Aki hányásig iszik az meg is érdemli! Aki meg nem bírja az ne igyon. Nem is ezzel van a bajom. Hanem azzal, hogy másnaposan nem kellene fűszeres kaját ennem!
De ha nektek jó így, akkor írjatok le magatokban egy lezüllöt alkoholistaként, aki hány, iszik és nem bírja és persze még IQ-fighter is vagyok. :D Csak egyszer gondolkoznátok egy kicsit, mielőtt bármi f*szságot leírtok!
Aktív témák
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- OpenWRT topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)