- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 7
- (téma lezárva)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Den
veterán
Nem kell bepofátlankodni más topicjába, és okoskodni kibicként.
Te meg mások bizalmával élsz vissza mikor két nicken írogatsz egy topicba.
Erröl ennyit. -
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
Hát, kevésre emlékszem, de az biztos, hogy valami barátnőféle volt, legalábbis közös hálószobánk volt, az biztos (hogy ott mi történt, arra tényleg nem emlékszem :)) Időnként valamilyen okból beszéltem Parcival, de ez nem tudom hogy kapcsolódik ide. Elég komplex álom volt, de a részleteket sajnos már felejtem. :)
''hogy ott mi történt, arra tényleg nem emlékszem''
Hát én ezt Tildy helyében kikérném magamnak :DDD -
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
Na, az #1624-re senki nem tudja a választ? Senki nem látta a filmet? :F
-
Den
veterán
-
Den
veterán
hat fogos kerdesek.a hoeses tan iden nyaron, a masikra meg tippem sincs
-
Den
veterán
-
Den
veterán
Lattad Jim Carey-vel (vagy hogy irjak), az en meg en meg az irent? Par napja lattam es te jutottal az eszembe. Talald ki melyik szereplorol? :)
A tobbiek is tippelhetnek -
Den
veterán
Húúú, ez nem egyszerű. Műszaki cikkes cég rengeteg van, én csak a neten vásárolok minden ilyesmit, de gőzöm nincs, hogy melyik szállít Mo-ra. Egyébként ha olcsón akarsz vásárolni, akkor a következő oldalakat ajánlom, különösen az elsőt:
[L]http://www.pricegrabber.com/index.php/ut=ac85c8e073032917[/L]
[L]http://shopper.cnet.com/[/L]
[L]http://www.nextag.com/[/L]
[L]http://www.shopping.com/?drd=1[/L]
P.S.: Sony rulz!!!Koszi az elso valami gyujtoszajt mert a linkek mas oldalakra vittek de jonak tunik, majd holnap pcrol is megnezem.
-
Den
veterán
Milyen póló az? Nagyon le vagyok maradva. Mióta 24ezer egy póló?
Egyébként tényleg jók, én rendszeresen vásárolok náluk. Tavaly akartam venni egy cipőt (illetve két ugyanolyat), de a boltban nem volt. Megmutattam ott a katalógusban és két nap múlva mehettem érte. Mindig vannak akciók, általában az szokott lenni, hogy a második pár cipőt féláron megveheted. Tegnap is voltam, akkor $89.90-ért lehetett két pár cipőt venni. Ajánlom mindenkinek, nem kell félni az internetes vásárlástól.Olyan ceget tudsz mondani aki muszaki cikkel foglalkozik es szalit MO-ra? Tegnap neztem hogy a 8 megapixeles digit fenykepezo 999 dollar
-
Den
veterán
Köszönöm az XPs segítségeket, délutánfelé, amikor lesz időm, kipróbálom.
Nem emléxik vki, volt egy memóriákártya-adatmentős topic, merre lehet? Elfelejtettem a címét, és elég fontos/dürgős lenne!
Melyik programmal álljak neki? Rémlik vmi GetDataBack meg vmi recovery-nevű...
A legjobb a topicot lenne megtalálni, de tippek is jöhetnek (MMC kártya, minden olvasó szerint hibás lett, formattáltam, mostmár jó, vissza lehet ''kapni'' a hiba előtti adatokat? még nem írtam rá semmit azóta)
Ismétcsak thx előre is! :Bigen, a getdataback volt, de más vinyó mentő is jó.
-
Den
veterán
Tudom hogy nem vigasztal de ez az egyhetes autok sorsa. Nekunk meg minden kocsink igy jart. Egyikbe oldalrol tolattak bele, masik kettobe, elso heten beledurrantak hatulrol, egy masikba meg egy joindulatu ember karcolt egy harminc centis x-et egeszen a femig.
-
Den
veterán
Nem hirtelen, régen is tetszetek a sony termékek (nem mind). Notebookban mindig is az egyik kedvencem volt (a másik az ibm), pda-i is mindig tetszettek, csak most hozta úgy a szerencse hogy venni tudtam.
Egyrészt a formatervezésüket szeretem, másrészt hogy igényes, komplett megoldásokat adnak, baromi kényelmes, jól használható termékeik vannak. cliere is ösz vissz 3 idegen programot kellett telepítenem, mert alapból volt hozzá mindenre program. -
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
Én kihagytam volna :) az ijesztgetős horrot sem szeretem, ahol a fantáziátlan rendező, az ostoba forgatókönyvet úgy próbálja ''izgalmassá'' tenni hogy a nagy csendben előugrík valami, és alákevernek egy k..va hangos ''zenét'' De hát ízlések és pofonok :)
-
Den
veterán
Hát jó neked hogy ezt értékes tapasztalatnak fogod fel, és örülök neki hogy nem poénnak, mert csalódtam volna ha te azon szórakoznál hogy más összeszarja magát az ilyedtségtől.
Én spec mikor először látam baromi ideges lettem tőle a fél szlengszótárat felhasználtam az alkotó ''méltatására'' :) -
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
Nem veszem sértésnek én is csak azért tartom nagy becsben mert ajándékba kaptam, de azon a sziloplasztos rögzítésen mindig elcsodálkozom. döbbenet egy megoldáss :)
-
Den
veterán
-
Den
veterán
Tudod, mit csináltam legutóbb az egy nap alatt? Tök jó volt, annyi időm elszabadult, mit állat; rendetraktam, sütöttem, naplót írtam, és csináltam egy tök jó kis fát a barátnőmnek. Meg is mutatom, mert durvára büszke vagyok magamra, tök jól sikerült. :)
Szóval, vettem nyers fahéjat, kettévágtam, középen belecsiszoltam, majd szépen X alapkban egymásra tettem őket, összeragaszt.
:) Majd ezeket szépen össze tekertem egymással, majd rá a fahéj alapra...
:)
:) majd ezt is leírom, h mi lett belőle.Tényleg jól sikerült. Nekem is van egy hasonló, igaz nem csináltam hanem kaptam.
[L]http://den23.freeweb.hu/fa.jpg[/L]
(ehh freeweb) -
Den
veterán
6-tól 10-ig szünetelt az adsl-szoglgáltatás.
ez.. ez. borzasztó volt.
''gondoltam nagyon rossz lesz. de még én sem tudtam hogy milyen''.
Case Neuromancer-ből érezhetett valami ilyesmit. amikor megtudta, hogy szétroncsolták az idegrendszerét, és többé nem tud becsatlakozni a mátrixba.
Az APEH-nál voltam, és ahogy jöttem hazafelé, csak álltam a 80-as troli hátuljában és bámultam az utcát. Ahogy az emberek mászkálnak össze-vissza, a sok autó, a kopasz fák. Minden szürke volt. És már mást nem is láttam, csak a browserem adressbar-ját, ahogy villog benne a cursor. Szinte éreztem a billentyűzet érdes müanyag-hűvösét az ujjaim végén. Na az volt egy ''flash''. Egy tökéletes pillanat. Annyira vágytam a virtuális világ után, mint még soha. És csak felerősítette, hogy a valódiba száműztek, annak is egy olyan távoli, idegen részére ahol még sose voltam. Úgy is éreztem, hogy már sose jutok vissza. Mint egy száműzött :)
De aztán eszembe jutott hogy nálam van a telefonom, úgyhogy gyorsan becsatlakoztam a freemail-ra, meg elolvastam valami közlekedési híreket a teletexten. (vödör víz a partravetett hal nyakába)
:)
poén az nincs. csak gondoltam megosztom veletek ezt a kis ''élményt''. hiszen ha valahol, hát itt biztos más is érzett már ilyesmit, és ezért megért.Hú ilyen nekem is volt. A nagy nethiányban megpróbáltam wapon fórumozni a ph-n. Hát az se volt semmi, van egy wapoldal ami a rendes html oldalakat konvertálja. Be tudtam jelentkezni, de iszonyú nehéz volt navigálni, és valahogy mindig az abit játék topicjában kötöttem ki :) .
-
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
Két napig lehet még szakirányokra jelentkezni; jól megzavarodtam. :O
Vagy elmegyek híradástechnikára (digitális jelfeldolgozás, video, audio, rádiós kommunikáció), vagy robotikára. Az elsővel az a gond, hogy érdekel, de nem tudom, nem-e telített a szakma. A másodikkal meg az, hogy nagyon érdekes, de gyakorlatilag matematikusképzés folyik.''A másodikkal meg az, hogy nagyon érdekes, de gyakorlatilag matematikusképzés folyik.''
Hát én erre sajnos akkor jöttem rá mikor már meg is kaptam a jegyzeteket. Mikor választottam azt hittem jó kis robot vezérlés, végre egy kis mechanika, igazi gépek. Aztán mikor belenéztem a jegyzetekbe, az élettől is elment a kedvem. Irdatlan táblázatok, oldalas egyenletek, százemeletes törtek, ehh... nem erre számítottam. Annyira utálom a matematikát... -
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
Rohadt index... vettem egy új villogatót (a régi elromlott, meg lett javítva, de utána már 250 körül villant percenként), erre nem jó -> túl lassú. Mondom kicsit járatom, hátha csak ''bele kell jönnie''. Belejött, már egész jó sebességgel villogott (bár talán csak mert baromira bemelegedett), amikor észrevettem hogy ha nem működik se index se vészvillogó, a műszerfalon a visszajelzés álladóan ég. Mondom ez nem jó. Vissza a boltba, szó nélkül adnak másikat. Már kocsival mentem; kipróbálom: szép és jó. Visszajelző lámpa nem ég ha nem kell, villogás jó sebességű (mint a másik bejáratás után). Most viszont már ez is bejáratódott, erre ez meg belassult. Úgyhogy most baromi lassan villog, ráadásul a vészvillogó gyorsabb mint az index (fordítva kéne lennie, és eddig úgy is volt mindkét másik villogtatóval), ja és mindkettőnek van egy állati idegesítően hosszú késleltetési ideje az első felvillanás előtt :O Miért ver engem a sors?? :O
Ja és persze kifogyott a benzin, apám hozott utánam, de mire az AC pumpa felnyomta volna a motorig hogy beindulhasson, az önindító lemerítette az akksit :O Jó, utána megbikáztuk, nagy nehezen beindult, kiderült hogy az egyik henger nem megy, húzassam ki 3asban 80nal Sóskútig. Mondom az jó lesz. Elment rá csomó benzin, remélem megjavult. Várom hogy apám hazaérjen és szakvéleményt adjon a 3. hengerről. Ja, és persze az orrom előtt zárt be a hely ahol zöldkártyát akartam ma szerezni a kocsinak. :O
--> :OEz a szép a varjúban. Erre 20 év múlva is emlékezni fogsz. :)
-
Den
veterán
Na sikerült javítani, de messze nem tökéletes. Valószínűleg a képen is nagyon múlik, hogy mennyire lehet utólagosan javítani. Szóval tényleg az a biztos, ha fényképezésnél állítod be (már persze ha a gép engedi...).
Itt egy példa:
eredeti kép: [L]http://web.axelero.hu/halmagyi/PH/kutya/sarga.jpg[/L]
javított kép: [L]http://web.axelero.hu/halmagyi/PH/kutya/feherebb.jpg[/L]
Így néz ki vakuval: [L]http://web.axelero.hu/halmagyi/PH/kutya/vaku.jpg[/L]
Jelzem, azóta sem sikerült ilyen rossz képet csinálni a kutyámról :D EGyébként a vakus képből nem szabad kiindulni, mert az azért is jobban néz ki, mert ott kisebb záridőt használt a gép, így nem mozgott be, s már csak ezért is részletesebb. Tehát csak a színeket érdemes nézegetni. Btw. az egészet a Photoshop ''Variations'' menüpontjával csináltam. Mivel ez félig meddig automata dolog, ezért biztos meg lehet jobban is csinálni (de így csak pár percembe került).Köszi szépen, próbálkozok akkor a géppel. Mondjuk azt is észrevettem hogy vaku nélkül elég zajos lessz a kép gondolom ahogy próbálja erősíteni a jelet.
-
Den
veterán
Szórakozásból csináltam két képet a gépemmel (Olympus C-960Z).
Mind a két képnél ugyanazok voltak a környezeti tényezők, s természetesen semmi módosítás, ez az ami ''kijött'' a gépből :)
''A ''lámpa fény nélkül'':
[L]http://web.axelero.hu/halmagyi/PH/feny/wofeny.jpg[/L]
''A Nap az én lámpám'':
[L]http://web.axelero.hu/halmagyi/PH/feny/nap.jpg[/L]
Ja, vakut egyiknél sem használtam :DKoszi holnap megnezem, mert valamiert a netfront nem nyitja meg.
Ezt a sargasagot lehet korrigalni valahogy? akar a geppel akar utolag valamilyen kepszerkesztovel. -
Den
veterán
aha, én is a fehéregyensúlyra gyanakszom csak egyelőre még nem mélyedtem el a rejtelmekben eccer sárgás eccer meg zöldes lett a kép :) hagytam most automatán. nappal meg vakuval oké, de ha kikapcsolom a vakut akkor már sárga. Na majd próbálkozom :)
-
Den
veterán
Aha hát azért nem szobavilágítás volt :) meg gondolom komoly gépecske :)
Igazából azt próbálgatom hogy mi ami beállítás miatt van és mi ami a gép korlátai miatt. Csodát nem várok mert hát azért mégse egy full fényképező ez, csak szeretném a legtöbbet kihozni belőle. -
Den
veterán
ja bocs a vakut nem azért kérdeztem hogy amiatt van. Csak úgy kezdőként érdekel hogy másnak is besárgul-e a kép vku nélkül, lámpafénynél
-
Den
veterán
Írtam már ide ([L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=16204&start=#msg204[/L]) de sajna elég kevesen olvassák -talán a kissé elrugaszkodott topiccím miatt- így ide is leírom, hátha. :) (Jah, a topic #204 hozzászólása a lényeg jelen esetben.)
Van egy digitális fényképezőm, ez még nem probléma. Alsó-középkategóriás, önmagában még ez sem gáz. Ám! :)amúgy ezek vaku nélkül készültek ugye? Mert nekem is ilyen sárgás árnyalatuak a képek ha lámpafényné vaku nékül fényképezek.
-
Den
veterán
Írtam már ide ([L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=16204&start=#msg204[/L]) de sajna elég kevesen olvassák -talán a kissé elrugaszkodott topiccím miatt- így ide is leírom, hátha. :) (Jah, a topic #204 hozzászólása a lényeg jelen esetben.)
Van egy digitális fényképezőm, ez még nem probléma. Alsó-középkategóriás, önmagában még ez sem gáz. Ám! :)próbáltad több memóriakártyával? Keresztapámnak volt ilyen hogy az a képek vele ilyen lett vagy elmászott de ezt csak egy kártyával csinálta.
-
Den
veterán
Igaz ami igaz, én is gondolkodtam már rajta hogy veled hogyan történhetett ami. Elég szívás baleset... :( De igazából nem a te hibád volt ha jól értem... jó, persze hogy ez nem segít már semmit, teljesen igaz :( Mondjuk azért motorral mégiscsak más minden mint autóval. Meg itt nem tolathat elém senki mert egyszerűen nicns becsatlakozó út. Két oldalt szalagkorlát, amúgy a puszta. Továbbra sem tudom elképzelni mi történhetett volna.
Ja, nem tudom ki kérdezte mióta nem járhatnak ott biciklisek: azóta, mióta megépült az az út, ott van a tábla hogy biciklivel, mezőgazdasági izével meg lovaskocsival TILOS. Ja, és a biciklisnek is ki kell lenni világítva.Nem, én voltam a hibás. Eleve gyoesabban mentem mint a megengedett sebesség, gyorsabban mint az útviszonyok megengedték, és gyorsabban mint a rutinom alapján mehettem volna. A kitolató autós is vétkes, mert amit csinált az veszélyeztetés, de nem ő okozta a balesetet, ugyanis ha a megengedett sebességgel megyek, pláne ha a csúszós útnak megfelelővel. simán megállhattam volna. Ha meg van elég eszem, ilyen időben a semmi rutinommal el sem indulok motorozni.
''Meg itt nem tolathat elém senki mert egyszerűen nicns becsatlakozó út. Két oldalt szalagkorlát, amúgy a puszta. Továbbra sem tudom elképzelni mi történhetett volna.''
Hidd el Panther hogy a balesetet szenvedett emberek 99%-a ezt gondolta. senki nem úgy indul el hogy ma fogom összetörni magam, senki nem tudja 1 percre előre hogy balesetet fog szenvedni, hiszen ha tudná, megállna, lassítana, kiszállna, más utat választana, stb. Mindenki a baleset előtti utolsó másodpercekig biztonságban érzi magát.
''ott van a tábla hogy biciklivel, mezőgazdasági izével meg lovaskocsival TILOS. Ja, és a biciklisnek is ki kell lenni világítva.''
Meg ugye elméletileg csak 80-al lehet menni :) Sose építs arra hogy mindenki betartja a szabályokat.
Na mindegy nem akarom itt a nagy okost adni, csak tapasztalatból mondom hogy nem tud akkora élvezetet nyujtani a vezetés amiért egy balesetet és a következményeit érdemes bevállalni -
Den
veterán
-
Den
veterán
egy cagiva frecciam. rég volt 9 éve. többet nem mesélek most, végülis eredményt láttad, a többi elég durva nem ide való, majd valamelyik talin ha találkozunk és érdelke majd mesélek.
-
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
Mentem egy úton ahol nincs forgalom, nincs kereszteződés, húztam a gázt, merthogy ott úgyis lehet nem történhet semmi, aztán egy egy parkoló kocsi padlógázzal tolatott ki az útra. Rutintalan voltam, megijedtem besatuztam, aztán a többire nem emléxem, illetve ebből is csak arra hogy elindultam az úton, hogy kicsit kihuzatom a gépet hogy érezzem a sebességet. Ja és szar volt az idő szemerkélt az eső.
-
Den
veterán
-
Den
veterán
'' Amúgy is, fék fog, kormány müxik, ''
néhány alkatrész kihullott egy nagyobb fékezésnél.. amúgy semmi gond :)
De amúgy tök igazad van kihalt út,járgány rendben, mi történhet? Én is ugyanezt gondoltam, és milyen igazam lett... -
Den
veterán
HI!
Panther ha nem sokaid akarod boldogitani itt a tarsasagot akkor csak tegyel igy, sanjnalna ha ph-nak testuletileg kene kivonulni temetesedre, en es ugy tunik rajtam kivul meg nehanyan ugyanezen a velemnen vannak.
Nehany dolgot erdemes megtanulni kodben nem rohanunk, es qva figyelunk akad ojja esmerosom akinek a gozolgo loszar mentette meg az eletet, mert bevillant, hogy akkor elotte lo/lovaskocsi van vhol... ott volt....
Lejton soha nem rohanunk, egy fokozattal lejjeb mint sik uton had fogjon a motor is. felfele ellenben nyugodtan....
es meg lehetne sokaig sorolni, de ha eszt a taktikat fojjtatod akkor kar eszt megtanulni:-(((((
udv
neduddki''egy fokozattal lejjeb mint sik uton had fogjon a motor is.''
Mondjuk vartburgban, és állt. kétüteműben ez nem sokat ér :) -
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
A nagy érdeklődésre való tekintettel leírom a gondomat. :DDD
Bekötötték az HBO-t, innentől nem tudok videózni. Úgy vannak sorba kötve a dolgok, hogy HBO-dekóder, videó, tévé. De most a videocsatorna helyén olyan szarul jön a videojel, hogy alig felismerhető. És nem hangolódott el, mert már vagy 5-ször végigtekertem a tévét, miközben a videóban gyári kazetta ment, és nem jön be jobban. Ami érdekes: ha kihúzom a videóból az antennakábelt, egyből tökéletes a videó képe.
Ennyire számítana, hogy a videótól visszafelé vagy 10 méterre van egy dekóder?
És mit lehetne tenni?a video hátulján van egy kis csavar azzal lehet hangolni hogy a nagyfrekvenciás kimenetre melyik frekvencián keverje rá az elektronika a video jelet. Ezzel a csavarral hangold odébb a frekvenciát ahol nem ütközik a dekóderrel, majd hangold utána a tv-t
-
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
Huh, az a nem semmi, szép kis utat bejárhatott. érdekes lenne filmen feldolgozni a mobil útját a balatontól kanadáig, kiknek a kezén ment át...
-
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
Ha testünk alapanyagait vizsgáljuk, és - persze csak elméletben - alkotórészeire bontjuk, a következőkre jutunk: Nem állunk másból, mint 2 kg nitrogénből, 1,2 kg kalciumból, 0,7 kg foszforból, 24 dkg kálumból, 17 dkg kénből, 10 dkg klórból, 3 dkg magnéziumból, 4 gramm vasból, és kisebb mennyiségű fémekből. Mindez jó esetben 4 dollárt ér...
A te esetedben még 5 kiló rosszindulat :)
-
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
http://den23.freeweb.hu/virag.jpg
http://den23.freeweb.hu/ora.jpg
http://den23.freeweb.hu/peter.jpg
Hát ilyenek lettek. ezek életem 3,4,5 dik digitális fotói. Az óránál már látom hogy a vaku miat megcsillant az bezavart. A töbinél meg asszem tlzottam levettem az akku erejét. -
Den
veterán
téma szegénység volt, csak három képet csináltam, alapbeálltásokkal. most ftpzem
-
Den
veterán
oké ez nem jött be :) pedig olyan szép elmélet volt :)
-
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
Hát az a tippem hogy azért van az hogy aki a régi motorban rakott képet annak van aki meg most annak nincs, mert szerintem korábban az adatlap küldésekor konvertálta a motor html kóddá a bewillesztést nem lekérdezéskor hogy gyorsabb legyen a szerver, igy az adatbázisban a htmlé konvertált forma van annak aki nem változtatott. Most viszont adatlap küldéskor nem konvertál, hanem csak sima stringként beteszi az adatbázisba. és lekérdezéskor csak simán beilleszti a stringet az oldalba. Tehát lehet hogy ha az aláírásba a html formátumban tesz most valaki linkt akkor lekérdezéskor az explorer értelmezi.
Vagy nem. laikus vagyo. -
Den
veterán
van egy teóriám hogy lehetne képet rakni aláírásba, ha érdekel valakit leírom
-
Den
veterán
-
Den
veterán
Egyelőre sehol :) Rátettem a dokkolóra reggel de nem vettem észre hogy ha a ''hold'' kapcsoló be van kapcsolva, akkor nem csak a véletlen gombnyomásokra nem reagál de semilyen külső ingerre, így nem is töltődött. Mikor elindítottam a fényképező progit akkor szólt hogy ehhez nincs elég szufla, úgyhogy most töltöm :DDD Most 35 százalékon van, ez még kecés mert 30 százaláknál kikapcsol a vaku. Azt írja hogy még 3 óra kell a 100 százalékig.
addig ímélezek :)
-
Den
veterán
Egyelőre sehol :) Rátettem a dokkolóra reggel de nem vettem észre hogy ha a ''hold'' kapcsoló be van kapcsolva, akkor nem csak a véletlen gombnyomásokra nem reagál de semilyen külső ingerre, így nem is töltődött. Mikor elindítottam a fényképező progit akkor szólt hogy ehhez nincs elég szufla, úgyhogy most töltöm :DDD Most 35 százalékon van, ez még kecés mert 30 százaláknál kikapcsol a vaku. Azt írja hogy még 3 óra kell a 100 százalékig.
-
Den
veterán
Sok minden. Az egész ahogy van iszonyú komplett. Teljes szoftvercsomag, minden funkcióra, tejes tartozék készlet, egy fél szécsényi könyvtár dokumentáció, és maga a gép isteni. Hihetetlen jó gui-t csináltak hozzá, olyan böngészője van mint az álom. egyszerűen egy fullextrás gép, olyan érzés birtokolni mint kocsiban egy rolls royce-t lehet. Minden nagyon kidolgozva, nagyon átgondolva, minden a helyén, érződik hogy semmin nem spóroltak. Mindjárt lövök pár képet vele.
-
Den
veterán
-
Den
veterán
-
Den
veterán
ma van kedvenc sanyikás műsorunk utolsó része:)
A szobában a csajjokkal állandóan néztk a műsort , mert ilyen jó(rossz??) még egy kabaré sem tud lenni(kb, úgy mint az ilyen mini csokis reklámban ).
Komolyan, ha valaki egy jót akar röhögni nézze.Ahogy mónika biggyeszti majd a száját ha nem ő nyer...:)
Végülis nem is tuom melyik lenen jobb.Egy ekkora -nemmondommilyen emberhez- a Móni passzolna, mert a melcsi normálisabb csaj.:)Viszont pont amiatt mert normális, lehet jobb lenne ha ő nyerne.De mit is ? Sanyit?Jaj szegény...Miiii? Ez meg mi?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 7
- (téma lezárva)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- OLED monitor topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Microsoft Rewards
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Blue - Szép állapot - 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest