Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Den
veterán
Na, az #1624-re senki nem tudja a választ? Senki nem látta a filmet? :F
-
Den
veterán
-
Den
veterán
Nem hirtelen, régen is tetszetek a sony termékek (nem mind). Notebookban mindig is az egyik kedvencem volt (a másik az ibm), pda-i is mindig tetszettek, csak most hozta úgy a szerencse hogy venni tudtam.
Egyrészt a formatervezésüket szeretem, másrészt hogy igényes, komplett megoldásokat adnak, baromi kényelmes, jól használható termékeik vannak. cliere is ösz vissz 3 idegen programot kellett telepítenem, mert alapból volt hozzá mindenre program. -
-
Den
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Hát jó neked hogy ezt értékes tapasztalatnak fogod fel, és örülök neki hogy nem poénnak, mert csalódtam volna ha te azon szórakoznál hogy más összeszarja magát az ilyedtségtől.
Én spec mikor először látam baromi ideges lettem tőle a fél szlengszótárat felhasználtam az alkotó ''méltatására'' :) -
Den
veterán
Hú ilyen nekem is volt. A nagy nethiányban megpróbáltam wapon fórumozni a ph-n. Hát az se volt semmi, van egy wapoldal ami a rendes html oldalakat konvertálja. Be tudtam jelentkezni, de iszonyú nehéz volt navigálni, és valahogy mindig az abit játék topicjában kötöttem ki :) .
-
Den
veterán
''A másodikkal meg az, hogy nagyon érdekes, de gyakorlatilag matematikusképzés folyik.''
Hát én erre sajnos akkor jöttem rá mikor már meg is kaptam a jegyzeteket. Mikor választottam azt hittem jó kis robot vezérlés, végre egy kis mechanika, igazi gépek. Aztán mikor belenéztem a jegyzetekbe, az élettől is elment a kedvem. Irdatlan táblázatok, oldalas egyenletek, százemeletes törtek, ehh... nem erre számítottam. Annyira utálom a matematikát... -
Den
veterán
-
Den
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Nem, én voltam a hibás. Eleve gyoesabban mentem mint a megengedett sebesség, gyorsabban mint az útviszonyok megengedték, és gyorsabban mint a rutinom alapján mehettem volna. A kitolató autós is vétkes, mert amit csinált az veszélyeztetés, de nem ő okozta a balesetet, ugyanis ha a megengedett sebességgel megyek, pláne ha a csúszós útnak megfelelővel. simán megállhattam volna. Ha meg van elég eszem, ilyen időben a semmi rutinommal el sem indulok motorozni.
''Meg itt nem tolathat elém senki mert egyszerűen nicns becsatlakozó út. Két oldalt szalagkorlát, amúgy a puszta. Továbbra sem tudom elképzelni mi történhetett volna.''
Hidd el Panther hogy a balesetet szenvedett emberek 99%-a ezt gondolta. senki nem úgy indul el hogy ma fogom összetörni magam, senki nem tudja 1 percre előre hogy balesetet fog szenvedni, hiszen ha tudná, megállna, lassítana, kiszállna, más utat választana, stb. Mindenki a baleset előtti utolsó másodpercekig biztonságban érzi magát.
''ott van a tábla hogy biciklivel, mezőgazdasági izével meg lovaskocsival TILOS. Ja, és a biciklisnek is ki kell lenni világítva.''
Meg ugye elméletileg csak 80-al lehet menni :) Sose építs arra hogy mindenki betartja a szabályokat.
Na mindegy nem akarom itt a nagy okost adni, csak tapasztalatból mondom hogy nem tud akkora élvezetet nyujtani a vezetés amiért egy balesetet és a következményeit érdemes bevállalni -
Den
veterán
Mentem egy úton ahol nincs forgalom, nincs kereszteződés, húztam a gázt, merthogy ott úgyis lehet nem történhet semmi, aztán egy egy parkoló kocsi padlógázzal tolatott ki az útra. Rutintalan voltam, megijedtem besatuztam, aztán a többire nem emléxem, illetve ebből is csak arra hogy elindultam az úton, hogy kicsit kihuzatom a gépet hogy érezzem a sebességet. Ja és szar volt az idő szemerkélt az eső.
-
-
Den
veterán
http://den23.freeweb.hu/virag.jpg
http://den23.freeweb.hu/ora.jpg
http://den23.freeweb.hu/peter.jpg
Hát ilyenek lettek. ezek életem 3,4,5 dik digitális fotói. Az óránál már látom hogy a vaku miat megcsillant az bezavart. A töbinél meg asszem tlzottam levettem az akku erejét. -
Den
veterán
téma szegénység volt, csak három képet csináltam, alapbeálltásokkal. most ftpzem
-
Den
veterán
oké ez nem jött be :) pedig olyan szép elmélet volt :)
-
Den
veterán
Hát az a tippem hogy azért van az hogy aki a régi motorban rakott képet annak van aki meg most annak nincs, mert szerintem korábban az adatlap küldésekor konvertálta a motor html kóddá a bewillesztést nem lekérdezéskor hogy gyorsabb legyen a szerver, igy az adatbázisban a htmlé konvertált forma van annak aki nem változtatott. Most viszont adatlap küldéskor nem konvertál, hanem csak sima stringként beteszi az adatbázisba. és lekérdezéskor csak simán beilleszti a stringet az oldalba. Tehát lehet hogy ha az aláírásba a html formátumban tesz most valaki linkt akkor lekérdezéskor az explorer értelmezi.
Vagy nem. laikus vagyo. -
Den
veterán
van egy teóriám hogy lehetne képet rakni aláírásba, ha érdekel valakit leírom
-
Den
veterán
Egyelőre sehol :) Rátettem a dokkolóra reggel de nem vettem észre hogy ha a ''hold'' kapcsoló be van kapcsolva, akkor nem csak a véletlen gombnyomásokra nem reagál de semilyen külső ingerre, így nem is töltődött. Mikor elindítottam a fényképező progit akkor szólt hogy ehhez nincs elég szufla, úgyhogy most töltöm :DDD Most 35 százalékon van, ez még kecés mert 30 százaláknál kikapcsol a vaku. Azt írja hogy még 3 óra kell a 100 százalékig.
-
Den
veterán
Sok minden. Az egész ahogy van iszonyú komplett. Teljes szoftvercsomag, minden funkcióra, tejes tartozék készlet, egy fél szécsényi könyvtár dokumentáció, és maga a gép isteni. Hihetetlen jó gui-t csináltak hozzá, olyan böngészője van mint az álom. egyszerűen egy fullextrás gép, olyan érzés birtokolni mint kocsiban egy rolls royce-t lehet. Minden nagyon kidolgozva, nagyon átgondolva, minden a helyén, érződik hogy semmin nem spóroltak. Mindjárt lövök pár képet vele.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest