Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Vmi front lehet, v mi? olyan dURVA szar kedvem van, h csak na... epgi különösebb okom nincs is rá... de eccerűen azon golndolkodom, h mi a francra jó egyáltalán ez az élet... lehet, h nem kellett volna megnézni egyhuzamban az Alien 1-2-3-4et..? télleg; ''Miért Alien az Alien? Mert a Földön nem élilyen.'' hehe.
-
WolfByte
tag
Manapság standard megoldásnak számít a kutya+ló+birka+két leszbi csaj akik fiúnak hiszik magukat...
pfejjj -
twollah
nagyúr
Argh
Újra van Ph.
Már erekciós problémáim voltak az elvonás miatt. -
Mosqu!to
addikt
ahh... már alig vártam. akkor nyitom is az új topicom ;]
-
tildy
nagyúr
Be kéne vezetni a ph! intravénás változatát is..:)
-
Ye_Nő
tag
#562, #563: drága gyermekeim, steveetm és slug, légyszi-légyszi tanuljátok meg, hogy a ''mien'' szó helyes írásmódja MILYEN! :) :P
-
slug
senior tag
Na szóval szeretném megkérni az embereket, hogy ne nyitogassanak topicokat, hogy miért állt le a fórum, előre is kössz!!! :P
-
eper-fa
aktív tag
sok függő ;]
-
steveetm
őstag
VÉGRE VAN PH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C -
tildy
nagyúr
Már elvonási tüneteim voltak...:)
-
steveetm
őstag
VÉGRE VAN PH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C -
tildy
nagyúr
Már elvonási tüneteim voltak...:)
-
anaqer
veterán
Ateanyádat!!!
Most nézem a ''Darkness'' című überthrillert, az egész egy akkora Ragyogás-klón, hogy az már fáj, de sebaj. Hanem hogy ilyen olcsó, bazári ijesztegetéseket próbáljanak rámsózni, az hihetetlen.
Villám! -
twollah
nagyúr
En nem foglalkozom, es nem is erdekelnek az osszeeskuves elmeletek.
Lehet ugy is fogalmazni, hogy a homokba dugom a fejem.
Tul pici pont vagyok ahhoz, hogy megvaltoztassam a dolgok menetet, ha rajovok a turpissagra.
A masik dolog ami miatt nem erdekelnek ezek, mert ha erdekelnenek akkor lassan az utcara sem mernek kimenni, mert a szomszed neni lelo a templomba jaro botjaval. -
anaqer
veterán
[L]http://galaktikaonline.uw.hu/frames.htm[/L]
Aki nem látta volna szanalmas.hu-n, annak itt szólok.
FIGYELEM! LETÖLTÉSE KÖTELEZŐ GYAKORLAT! -
lesaux
veterán
De azért köszi!
ezt elfelejtettem :DDD -
Som@
őstag
DaSilva: Az emilben feltett kérdésre mostmár határozott igen a válaszom. Amíg nem értem haza, addig nem mertem megesküdni rá. :D
u.i: Gondolom ezt előbb elolvasod. -
zsoltee10
addikt
ehm, most voltam nyelvvizsgázni. angol közép, szóbeli, bme. talán.... már csak a magnóhallgatásnak kell jól sikerülnie. :)
-
KovacsUr
addikt
A Unicode szabvány, de nem lehet benne az ÖSSZES betűtípusban az összes definiált karakter. Jól is néznénk ki... Más kérdés, hogy működhetne valamilyen intelligent font matching a Macintoshon (én azt hittem, működik is, de tudja a fene). Mellesleg mailt még nem kaptam meg, de várok türelmesen :)
-
lesaux
veterán
-
lesaux
veterán
Jujj, de utálom a Macintosht! Vajon miért jelenik meg minden HTML-tartalom másképp, mint
ahogy kéne? Szétcseszve ezzel az egész weboldalt, hurrá!
A SPAN /SPAN páros elvileg nem emel sort, ugye? Macintoshon van soremelés. Meg a filterek
sem m?ködnek, és szvsz a hosszú ü helyett kérdôjel jelenik meg.
A tököm kivan! :o -
nilrem
aktív tag
Nektek, biztos yo mert ti mar ebed utan vagytok! En meg elotte!
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SnowRunner
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest