Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Bash
őstag
Szia kentaur!
Ne haragudj, ezek szerint félreértettél. Egyáltalán nem zavaró, hogy MODERÁTOR lettél, csak pont néhány nappal előtte gondolkoztam el azon, hogy te miért vagy újonc, s miért nem HÁZIGAZDA. Legalábbis én úgy vettem észre, hogy akik a cikkeket írják, mind HÁZIGAZDA-k. S akkor tegnap reggel hirtelen megláttalak az egyik topic-ban, mint MODERÁTOR 6 hsz-al. Nálam a MODERÁTOR szó többezer hsz-al rendelkező, helyesírásra igényes, felelősségteljes és nagyon hasznos fórumozó kollégát takar. Ebből az ideából te egy kicsit kilógsz, de ez legyen a legnagyobb baj. Sajnálom, hogy a te szemszögedből ilyen rosszul alakult a dolog, de reméljük, hogy ezt a feladatot is megkedveled majd idővel. Sok sikert kívánok!
Aktív témák
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest