Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Szóval akár lehetne ilyen mikro-fórumtali is. :)
Amolyan pótlék. -
De durva, nézzétek meg az 1848-as hozzászólástól felfelé szinte csak moderátor meg házigazda..:)
-
Som@
őstag
Ahh.
Engem már teljesen sikerült hipnotizálni.
De legalábbis már jojózik a szemem. :D -
Ööö, hát úgy kábéra már emlékszem. :)
-
Hát, kevésre emlékszem, de az biztos, hogy valami barátnőféle volt, legalábbis közös hálószobánk volt, az biztos (hogy ott mi történt, arra tényleg nem emlékszem :)) Időnként valamilyen okból beszéltem Parcival, de ez nem tudom hogy kapcsolódik ide. Elég komplex álom volt, de a részleteket sajnos már felejtem. :)
-
Warlock_42
senior tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Köszönöm az aggódást ;] úgy nézem sikerült minden. Azért ilyen hosszan nem telepítettem, csak közben még néztem a boxmeccset meg végigböngésztem mindenféle topicot amiben szerepelt a ''2000'' szó. Csodálkoztam, hogy nincs általános Win2000 topic, majd nyitok egyet. Na megyek, még 3DMarkolok egyet. -
anaqer
veterán
válasz
Warlock_42
üzenetére
Most hallottam egy jó ''utolsó hozzászólást'' ( valószínűleg csak nekem új ):
''Nem úgy van az, Sztálin elvtárs!...'' -
Warlock_42
senior tag
Ha minden igaz ez az utolsó hozzászólásom 98 alól. Jön a 2000 (jó akkor álljunk félre). Kíváncsi vagyok. Most megyek, mentek, gyalulok, telepek. -
Mennyi hülyeséget összeálmodtam.
A legtöbbet Tildy szerepelt benne, :) -
twollah
nagyúr
Az egesz varost elleptek az agressziv Telapok, akik boszen zaklatjak az 150nel alacsonyabb lakossagot varosszerte.
Szegeny parom is majdnem belekerult a szorasba. -
hungeek
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
nem egészen... csak vállalatnak lejárt a régi 128/128-asra a szerződése, és most ez van helyette :)) (itt lakunk egy vállalati házban az irodaparkban)
-
hungeek
senior tag
embereeeek :))
végre: megvan az 512/512-es bérelt vonal :) kegyetlen, egyszerre megy a fel és letöltés 60-60KB/seccel :) -
WolfByte
tag
Tényleg, mekkora LOL lenne ha ma ő moderálhatna. Az a topic, amit nem ért meg, törlésre kerülne :DD
-
Som@
őstag
Most látom, hogy megszállták a fórumot a Mikulások (pontosabban a mikulás utánzatok). :D
-
WolfByte
tag
Tétel: A krokodil hosszabb, mint szélesebb
Biz: A tétel bizonyításához felhasználjuk a krokodil egy másik tulajdonságát, miszerint zöld.
- Először nézzük meg felülről (a krokodilt): hosszú és zöld, ezt követően alulról: hosszú és kevésbé zöld. Tehát a krokodil hosszabb, mint zöldebb.
- Most vizsgáljuk meg ismét felülről: zöld és nem széles, alulról figyelve: nem zöld és nem széles. Megállapíthatjuk, hogy zöldebb, mint szélesebb.
Ezek után összefoglalva: mivel hosszabb, mint zöldebb, és
zöldebb, mint széles, a krokodil hosszabb, mint széles!
:C -
anaqer
veterán
''Foot in the Mouth''-t Arany Citromnak fordítják?
Mindig tanul az ember, néha még én is... -
Warlock_42
senior tag
Opera 7.23 :C
Nagyon tuti lett. Gyors mint egy nagyon gyors valami. Végre az animgifeket is korrektül kezeli. Ráteleptem az előzőre és minden beállítását (+Bookmarks) átvette.
Szeretem, na. :C -
twollah
nagyúr
Azok a jelentések, amik azt mondják, hogy nem történt semmi, mindig is nagyon érdekeltek engem, mert mint köztudott, ismerünk tudott dolgokat, vagyis vannak dolgok, amikről tudjuk, hogy tudjuk. Azt is tudjuk, hogy köztudottan vannak ismeretlen dolgok; tehát vannak dolgok, amikről tudjuk, hogy nem tudjuk. De vannak nem tudott ismeretlen dolgok is - azok, amikről nem is tudjuk, hogy nem tudjuk.
-
Cathfaern
nagyúr
Akkor színarany billentyűzet kell :)
Szerintem meg az lesz, hogy ha valaki eléri a 10ezert, akkor mindig amikor be akarna jelentkezni, akkor át lesz irányítva egy másik webcímre, ahol a következő szöveg fog állni: ''Te már annyi hozzászólást írtál, mint más egész életében, így ideje leállni'' :D -
crab
senior tag
Hello!
Akinek megvan a Lemmings sorozat valamelyik tagja, az küdje már el mélben legyenszives.:)
Előre is kössz! -
Pacák
senior tag
Mozgalmas volt a kora délután: vettem egy ti4200 -at a ''fűrésztechnika'' gyártmánya :DDD, megleptem az asszonykámat mikulásra egy csinos-piros női trikóval és a hozzáillő bugyival. :D :B
-
boygo
aktív tag
Utazom vidékre ezért nem tudom böngészni a fórumot
a hétvége nagy részében.
Ezúton kívánom mindenkinek, hogy rakja tele a csizmáját
a Mikulás ! :D -
marcee
addikt
Indítanék egy ''Ex-aláírások'' topic-ot, csak nem vagyok benne biztos, hogy van rá igény. Persze nem a konfigokra gondolok, hanem a megunt, levetett poénos aláírásokat lehetne benne, gyűjteni.
No?
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Hálózati / IP kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- nVidia tulajok OFF topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest