Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Hol leht kikapcsolni az XP ''belső'' tűzfalát? :(( Vagy inkább a routert. ;]
Tehát, XP, belső tűzfal kikapcs merre? -
Chip
aktív tag
Bash: Azon a 75-ös számmal jelzett úton kell keresgélni?
-
twollah
nagyúr
FASZKORBACS FASZKORBACS FASZKORBACS
A nagy intimbetet topic megnyitojanak (agp).
FASZKORBACS FASZKORBACS FASZKORBACS -
-
Den
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Hát jó neked hogy ezt értékes tapasztalatnak fogod fel, és örülök neki hogy nem poénnak, mert csalódtam volna ha te azon szórakoznál hogy más összeszarja magát az ilyedtségtől.
Én spec mikor először látam baromi ideges lettem tőle a fél szlengszótárat felhasználtam az alkotó ''méltatására'' :) -
twollah
nagyúr
Most szedtem le peeceere C64 emulatort.
-
Bash
őstag
Másfél órája értünk haza Sarasota-ból. Előtte voltunk kicsit vásárolni Ellentonban is.
Kiráy napom volt. Hazafelé viszont még sosem volt ilyen rossz jönni. 90 feletti átlagsebességgel jöttem, és úgy dobálta a kocsit a szél, hogy rendesen bírkóznom kellett a kormánnyal - az éjszaka közepén.
Egy kis feladvány: délelőtt végigmentem azon az úton, ami elvileg a legmeredekebb út egész Florida és Georgia területén. Találjátok ki, hogy hol van ez! -
Cathfaern
nagyúr
Most nagyon, de nagyon ideges vagyok :((( Egyszerűen röhely, hogy az ember képtelen laptop ügyben rendesen tájékozódni :(( Pedig semmi extrát nem szeretnék, csak _pontosan_ tudni, hogy mit veszek, és hogy mennyiért...ezt eddig egyedül az ibm-nél sikerült megtudni, viszont annak meg nincs magyar weboldala, így az árak vagy annyi, mint ami ott ki van írva, vagy nem...(illetve van neki magyar is, de messze nem olyan részletes és pontos, mint az angol).
-
PeliScan
addikt
válasz
zsoltee10
üzenetére
Den kedvéért: Csak az nézze meg, aki nem szed szívgyógyszert... mondjuk így pont az érdekes része, a meglepetés lövődik le, de hát mit lehet tenni... :)
(Vmi hangszóró legyen bekapcsolva, mert ha nem megy, majd lesz segítség is.)
[L]http://www.localbandfinder.us/flash/whatswrong.swf[/L] -
shteer
titán
-
amargo
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
Kisebb bolt..
konkrezitálhatnám is hogy melyik, de még nem teszem hátha megtudok velük állapodni :)
ezzel a CDs dologgal csak az a bajon, hogy sejtettem, hogy lesz pár rossz CD.. nade 42.. az kicsit sok.
asszem holnap meglátogatom őket, lessz ami lessz..
már úgy is ''kidühöngtem'' magam :)
megyek is aludni..
kösszi a választ! kellemeseket!
amargo -
amargo
addikt
hi!
Szerintetek lehetséges e az, hogy egy 50db os CD kiszerelésben csak 8db legyen jó?
Nálam bejött ez.. sajna.
Persze elsőnek a Cd íróra gondoltam.. de minden más CD megírt ami nem ebben a csomagban volt.. aztán szomszédhoz is átvittem.. nála se ment. utána elkeztem nézegetni a CD k sorozatszámát.. és azt vettem észre, hogy az első 8CD sorozat szám más mint a többi é..
na most úgye bár blokkot én marha nem hoztam el, mert láma arcommal nem gondoltam, hogy ilyet tesz egy kereskedő.
de szerintetek van értelme 30percet utaznom azért, hogy legalább megkérdezzem a tisztet tulajdonostól, hogy köthetnénk e számomra is eredményes üzletet..
vagy mivel nincs számlám.. csak a szavam, meg a szar CDk ezért ne is próbáljam meg.
köszi a válaszokat előre is
amargo -
twollah
nagyúr
Hupsz.
Majd nem beraktam az edennyel egyutt a villat is a mikroba. -
Kidus
őstag
PeliScan,
a 200Ft-os topicban mondtál vmi képet, amin hibát kell keresni, és azt hiszem, nem a 200asra gondoltál, viszont linket nem láttam.
Nem értem :t -
Som@
őstag
Ez eléggé pihent:
[L]http://www.theculture.net/barbie/index.html[/L] -
WolfByte
tag
Bash ezt nézd meg, nagyon üt:
[L]http://free.x3.hu/eastpark/eastpark-dl.htm[/L]
South Park magyar módra :)) -
Bash
őstag
Erősen ajánlott:
[L]http://mr-40415.v-mirror.spb.ru/antimults/antimult011-smokekills.swf[/L] -
Bash
őstag
Utálom az idióta embereket, de annál jobbeső érzés, amikor kiderül, hogy nekem volt igazam. :)
-
PeliScan
addikt
Mindenki nekem akar válaszolni, vááá, túl jó vagyok! :D
-
WolfByte
tag
Érdekes, kétszer szerepel ugyanaz a sorszám KovacsUr és PeliScan hozzászólásánál, a válaszablakban is mindkettőt kiírta Ri/Os :)
-
PeliScan
addikt
Tudod, mit csináltam legutóbb az egy nap alatt? Tök jó volt, annyi időm elszabadult, mit állat; rendetraktam, sütöttem, naplót írtam, és csináltam egy tök jó kis fát a barátnőmnek. Meg is mutatom, mert durvára büszke vagyok magamra, tök jól sikerült. :)
Szóval, vettem nyers fahéjat, kettévágtam, középen belecsiszoltam, majd szépen X alapkban egymásra tettem őket, összeragaszt.
:) Majd ezeket szépen össze tekertem egymással, majd rá a fahéj alapra...
:)
:) majd ezt is leírom, h mi lett belőle. -
faster
nagyúr
Most figyeltem fel erre a sorra a PH!-n:
Üdvözöljük _Pupák-t, legújabb tagunkat!
Rossz előérzetem van! :(( -
tildy
nagyúr
Miért nem aklar senki sem vásárolni tőlem?:(Túl drága vagyok?:(
-
twollah
nagyúr
Szétrobban a fejem a fejfájástól.
Már bevettem egy QUALERINt, de ha így megy tovább még egyet beveszek. -
Den
veterán
Hú ilyen nekem is volt. A nagy nethiányban megpróbáltam wapon fórumozni a ph-n. Hát az se volt semmi, van egy wapoldal ami a rendes html oldalakat konvertálja. Be tudtam jelentkezni, de iszonyú nehéz volt navigálni, és valahogy mindig az abit játék topicjában kötöttem ki :) .
Aktív témák
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest