Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Zárva.:)
-
Szóval akár lehetne ilyen mikro-fórumtali is. :)
Amolyan pótlék. -
De durva, nézzétek meg az 1848-as hozzászólástól felfelé szinte csak moderátor meg házigazda..:)
-
Ööö, hát úgy kábéra már emlékszem. :)
-
Hát, kevésre emlékszem, de az biztos, hogy valami barátnőféle volt, legalábbis közös hálószobánk volt, az biztos (hogy ott mi történt, arra tényleg nem emlékszem :)) Időnként valamilyen okból beszéltem Parcival, de ez nem tudom hogy kapcsolódik ide. Elég komplex álom volt, de a részleteket sajnos már felejtem. :)
-
Mennyi hülyeséget összeálmodtam.
A legtöbbet Tildy szerepelt benne, :) -
Ez lesz:
http://www.fsz.bme.hu/education/szakir/bevezeto.html
kivéve a folyamatirányítás meg ilyesmik, mert az az irányítástechnika része, én a robotikára megyek. -
Na, megvan a végleges. Robotika. Teljes lelki nyugalommal. :D
-
Két napig lehet még szakirányokra jelentkezni; jól megzavarodtam. :O
Vagy elmegyek híradástechnikára (digitális jelfeldolgozás, video, audio, rádiós kommunikáció), vagy robotikára. Az elsővel az a gond, hogy érdekel, de nem tudom, nem-e telített a szakma. A másodikkal meg az, hogy nagyon érdekes, de gyakorlatilag matematikusképzés folyik. -
Nekem még nem volt időm jogsit csinálni :(, de néha 180-al meghajtjuk a barátomék lagunáját egy épülő úton. Azóta viszont nem, hogy apám pár napja elütött egy őzet, 130-al.
Amikorra meg tudott állni, akkor estek le a maradványai a levegőből, az egész kocsi tiszta vér meg ilyesmi volt; gyakorlatilag szétrobbant az őz. (Főútra lépett föl). -
Ne versenyezzetek már.. majd szépen kiderül, hogy a jegyek nem számítanak túl sokat; az egyéniség a lényeg. :D
-
Na, eddigiekben először kicsit tuningoltam a gépemen.
Csak sportból, úgysem játszom vele, de azért..:)
XP1700+,V-Data DDR266, A7V8X-X (csupa gagyi cucc).
Ebből:
1700+@1466->2800+@2275
DDR266->DDR366
ehe.:)
Ja, ősöreg titán hűtőborda.:) -
Huh. Van már jó ideje két V-Data ramom, DDR266-osak.
Kicsit meghúztam a gépet, nem egy tuninglap, nem tud aszinkront.
És mit ád a sors: a 133 MHz helyett most 184-en mennek a ramok.
Teccik.:)
Aktív témák
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest