Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Ye_Nő
tag
Som@: kösz a bizalmat... :) )
Kalandor: :P -
Ye_Nő
tag
Szép nap ez a mai! Sokkal jobban vagyok, mint tegnap, találkoztam reggel BobMasterrel, és a Kedvenc Moderátorom is megörvendeztetett egy képpel, a PH! csapatáról nem is beszélve: itten is sok kép van, mind!! :))
Mindenkinek hasonló jókat kívánok! :) -
Ye_Nő
tag
#562, #563: drága gyermekeim, steveetm és slug, légyszi-légyszi tanuljátok meg, hogy a ''mien'' szó helyes írásmódja MILYEN! :) :P
-
Ye_Nő
tag
Hallo, mein liebes Kind! :))
Én is tégedet. Most, hogy már foci sincs, meg ilyesmi...
Csúnya téli idő, sok melóval tetézve... meg sötét is van, meg hideg...
Ma viszont bulizik öreganyád, koncertre megyek a haverokkal (hozzám hasonló vén szatyrok meg szivarok a nyugdíjasklubból)!
Vigyázz magadra, gyermekem!
...és persze remélem, a német jól megy!! ;] :P
Tschüssi ♥
Deine Oma -
Ye_Nő
tag
Nem baj, nekem azért tetszik.
Annyit azért hozzátennék, hogy az avatar nem, vagy nem feltétlenül tükrözi a fórumozó egyéniségét; itt arra is gondolok, hogy zsoltee10 nem alattomos és nem sunyi. Valószínű, hogy ha neked javasolná valaki, hogy Linux-pingvin helyett használj egy hatalmas nullát, te sem örülnél neki... hacsak nem azt nézzük, hogy a nulla természetes szám.
Rossz napod van? (Kérlek, ne mondd, hogy ez is az imidzsed része, vagy ha mégis, akkor szerintem gondokodhatnál imidzsváltáson.) -
Ye_Nő
tag
Még mindig elöljárunk ;]
Nálam most 11:31 van. -
Ye_Nő
tag
válasz
KovacsUr
üzenetére
Még éppen itt vagyok...
Szóval: a ''Hát - így.'' tipikus Sík Endre Miklós-féle szókapcsolat, mondhatni: nevezett szavajárása; amúgy meg egy - gyakorlatilag bármely élethelyzetre alkalmazható - frappáns, tömör és nem kevéssé éleselméjű megnyilvánulás. Hát - így. :) [Az illető egyébként (sajnos már csak ex-:() főnököm]
Nah, csók a családnak, most már tényleg elmentem vagánynak! Y. -
Ye_Nő
tag
-
Ye_Nő
tag
Bizonyíték, nem ígéret:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=24957[/L]
#7 ArchElf
Kedves tomcs, jössz egy sörrel! :))
Aktív témák
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest