Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
Agyasima
üzenetére
visszaéltem volna vele? gondolj bele. ha valaki árul valamit, és egy másik ember bepofátlankodik, hogy x áron megveszi, majd közli, hogy nem kell, mert szerzett y áron, ami történetesen kisebb mint x, akkor az nem üzletrontás? Korrekt ember ilyenkor emilben ír, hogy olcsóbban szerzett, nem pofátlanul beírja a topikba. Intelligens embereknél így megy, sok példát láttam már rá itt a fórumon. Aki pedig nem olvassa el az alapelveket, és megsérti azokat, az pedig megsértődik, és butaságokat beszél, hogy a moderátor visszaél a hatalmával, mert a saját topikjában is érvényesíteni meri az alapelveket, nem csak máséban. Gondolt át még egyszer...
-
zsoltee10
addikt
Nekem is sárga a kép, ha mesterséges fény van, és a fehéregyensúlyt nem korrigálom. Az én gépemen (nikon coolpix2100) lehet a fehéregyensúlyt állítgatni, van néhány gyári beállítás, meg van manuális. Pl. neonra, meg sima izzóra, vagy fehér halogén lámpára van külön beállítás, de meg lehet neki mondani, illetve mutatni, hogy milyen a fehér szín abban a környezetben.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Panther
üzenetére
:( azt hiszed ez jópofa? nem csak magadban tehetsz kárt, hanem másban is. nekem 3 éve van jogsim, de nem lennék ilyen bátor, hogy egy arra alkalmatlan autóval ködben száguldozzak. És, ha a ködből egyszercsak egy biciklis, gyalogos jelenik meg előtted? az ABS megfogta volna az autót 2 méteren belül?Arról nem is beszélve, hogy friss jogosítvánnyal nem mernék a helyedben ugrálni, hogy 110-zel mentem, nincs még akkora rutinod, nem érzed még annyira az autót, hogy tudd, mit csinálhatsz vele, és mit nem. Az első évben nem nagyon mentem 90 felett jó autóval sem, nemhogy Wartburggal. Meg nem próbáltam eljátszani a született autóversenyzőt. Csak ésszel. Száguldozni a mai napig sem szoktam, sosem lehet tudni, akár egy defekt is máshogy jön ki 150-nél, és 90-nél, ezt szeretném, ha észben tartanád. Te sem akarhatod tönkre tenni az életed. sokan vannak, akik ha tehetnék viszaforgatnák az időt, és még egyszer nem mennének annyival. Nyomorék is lehetsz, ha nincs szerencséd, és azzá tehetsz embereket, tönkre teheted mindkét család életét. Ez járjon a fejedben, ha legközelebb autóba ülsz.
-
zsoltee10
addikt
Budmil nem cipőgyártó, jó pulcsiaik, meg pólóik vannak, de cipőt nem vennék. cipőből nekem a nike jön be. a mostani a 3. Barátnőmnek Adidas volt 2, de most nike cipőt vett, ami légbetétes, és azt mondja sokkal kényelmesebb, mint az eddigi Adidas cipők. Csak azért írtam le, hátha segít a döntésben. :)
-
zsoltee10
addikt
ehm, most voltam nyelvvizsgázni. angol közép, szóbeli, bme. talán.... már csak a magnóhallgatásnak kell jól sikerülnie. :)
-
zsoltee10
addikt
lehet, hogy váltok pingvin arcképre.
-
zsoltee10
addikt
mi történt? már 15 perce próbálom elérni az oldalt de nem jött be. :O
Aktív témák
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest