- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hajjaj, ne is mondd, mostanában besűrűsödött körülöttem minden mint a besamel

Szerdán már odafelé csúnyán bekarcoltunk, mire átértünk Losoncra, már erősen híján voltunk a sörnek, pedig az csak 30 km
Meg munkatársam kemény HP-jét is nyalogattuk, úgyhogy szegény srác, mert pont ő vezetett, mindig húzta le az ablakot, mert olyan piaszag volt, hogy ha rendőr beszagol, akkor ottfognak egy hónapra
Másnap volt is gond a tárgyalás előtt, mert kerülgetett engem minden ami csak lehetséges
Viszont azt felfedeztük, hogy ahány szőke csajt láttunk Lengyellandban, az mind széparcú helyes, aranyos kiscsaj volt. Már kezdtünk valami összeesküvés-elméletre gyanakodni. A reggeli recepciós, a pincér, a partnerünk recepciósa, meg az összes többi mind. Fergeteges két nap volt egyébként, tiszta osztálykirándulás-fíling, annyit ökörködtünk. Pénteken meg egy német cég vezérigazgatóját fogadtam, az meg akkora magas csávó volt, kb 210 lehetett, és egy AMG ML55 (65?) Mercivel jött, hát az se volt egyszerű eset. Péntekre is kijutott még a melóból bőven, úgyhogy túlóráztam is kicsit. De aztán este haverok szóltak hogy lesz egy kis összeröffenés a közelben, és végül egy jó kis szokásos péntek esti hepajban végződött, aminek már megint a 3/4-ére nem nagyon emlékszem, de azt tudom hogy egy perce sem volt rossz. Ma meg nagyszülők látogatása volt, most van egy kis üres időm, de lehet hogy inkább megyek és kialszom magam.
Bár még meg kéne szerezni azt az instrumental verziót..
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- World of Warships
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Meg munkatársam kemény HP-jét is nyalogattuk, úgyhogy szegény srác, mert pont ő vezetett, mindig húzta le az ablakot, mert olyan piaszag volt, hogy ha rendőr beszagol, akkor ottfognak egy hónapra
Viszont azt felfedeztük, hogy ahány szőke csajt láttunk Lengyellandban, az mind széparcú helyes, aranyos kiscsaj volt. Már kezdtünk valami összeesküvés-elméletre gyanakodni. A reggeli recepciós, a pincér, a partnerünk recepciósa, meg az összes többi mind. Fergeteges két nap volt egyébként, tiszta osztálykirándulás-fíling, annyit ökörködtünk. Pénteken meg egy német cég vezérigazgatóját fogadtam, az meg akkora magas csávó volt, kb 210 lehetett, és egy AMG ML55 (65?) Mercivel jött, hát az se volt egyszerű eset. Péntekre is kijutott még a melóból bőven, úgyhogy túlóráztam is kicsit. De aztán este haverok szóltak hogy lesz egy kis összeröffenés a közelben, és végül egy jó kis szokásos péntek esti hepajban végződött, aminek már megint a 3/4-ére nem nagyon emlékszem, de azt tudom hogy egy perce sem volt rossz. Ma meg nagyszülők látogatása volt, most van egy kis üres időm, de lehet hogy inkább megyek és kialszom magam.