Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hold
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Mikor beküldtek kórházba 10+ vizsgálat tartott 2 hétig, közben Nővér hiány miatt már az élelmiszert és a gyógyszer adagokat is én adagoltam a betegeknek, meg a kardiológia mellett mi volt ? Persze hogy a Pszichiátria.. sok beteg tévedt át "hozzánk" úgy kellett vissza kísérnem őket.. Ennyi erővel dolgozhattam volna is ott
Ja és ez Pesten volt, egyik legnagyobb kórházban.. 10 Éve nagymamám bekerült kórházba hasműtéttel.. Műtőből kitolva berakták a közösbe 16 ember közé.. Minden reggel azt mesélte, éppen éjjel hány ember halt meg körülötte.. Sajnos szomorú és egyben vicces a Magyar egészségügy..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- FC26 Nintendo Switch játék
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja és ez Pesten volt, egyik legnagyobb kórházban.. 10 Éve nagymamám bekerült kórházba hasműtéttel.. Műtőből kitolva berakták a közösbe 16 ember közé.. Minden reggel azt mesélte, éppen éjjel hány ember halt meg körülötte.. Sajnos szomorú és egyben vicces a Magyar egészségügy..