Hirdetés
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hold
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Mikor beküldtek kórházba 10+ vizsgálat tartott 2 hétig, közben Nővér hiány miatt már az élelmiszert és a gyógyszer adagokat is én adagoltam a betegeknek, meg a kardiológia mellett mi volt ? Persze hogy a Pszichiátria.. sok beteg tévedt át "hozzánk" úgy kellett vissza kísérnem őket.. Ennyi erővel dolgozhattam volna is ott
Ja és ez Pesten volt, egyik legnagyobb kórházban.. 10 Éve nagymamám bekerült kórházba hasműtéttel.. Műtőből kitolva berakták a közösbe 16 ember közé.. Minden reggel azt mesélte, éppen éjjel hány ember halt meg körülötte.. Sajnos szomorú és egyben vicces a Magyar egészségügy..
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 TURBO - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- Omen 16-ap0192ng 16" FHD IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 XC GAMING Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja és ez Pesten volt, egyik legnagyobb kórházban.. 10 Éve nagymamám bekerült kórházba hasműtéttel.. Műtőből kitolva berakták a közösbe 16 ember közé.. Minden reggel azt mesélte, éppen éjjel hány ember halt meg körülötte.. Sajnos szomorú és egyben vicces a Magyar egészségügy..