- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ja, nem olvastam vegig, az kimaradt, hogy otthon “belőheted” magadnak. Mondjuk én nagyon ebben sem bíznék, ahogy most átfutottam, vannak azért gondok a pontossággal. Na mindegy, továbbra is azt mondom, hogy ha tudni akarod, hogy mi történik az egészségeddel, akkor orvosi műszerre (vizsgálatra) van szükséged. Mindezt úgy, hogy amúgy nekem is minden szart mér az órám, ami perpill órával mérhető (kivéve ekg, véroxigén, de azok a szenzorok még amúgy is béta állapotban vannak), emellett napi 4x mérek vérnyomást (omron felkaros mérővel, és reggelente ráállok a testösszetételes okosmérlegre (na, ez végképp mutat aztán mindenféle fura dolgokat).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Asztalos klub
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest