Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
a rav4, pláne hibrid, pláne 4x4, úgy tippre 2 tonna. a mazda meg gondolom 1500kg. de lusta vagyok, nem néztem utána. tehát 500 kiló teher cipelését kompenzálja mondjuk a hibrid rendszer emisszióban. szóval ha a "zöldséget" ki is hozzuk döntetlenre - de mondom, erről fogalmam sincs -, a toyota akkor is feleslegesen nagy. és az előállítása is sokkal többe kerül.
de én nem vagyok különösebben zöldpárti, sőt, egyáltalán nem vagyok az. kifejezetten haragszom ugyebár az elektromos autókra is. szóval az én bajom a suvokkal nem a fogyasztás, hanem egész egyszerűen a méret. meg az egész amit általában képvisel. hogy nem azért veszem, mert szükségem van rá (senkinek nincs rá szüksége), hanem mert megtehetem. és én ehhez a gondolkodásmódhoz proli vagyok.
de nem mondom, hogy mi nem cseréltük le a 40 collos tévét 65-re, pedig ezt se nézzük többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest