Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
a rav4, pláne hibrid, pláne 4x4, úgy tippre 2 tonna. a mazda meg gondolom 1500kg. de lusta vagyok, nem néztem utána. tehát 500 kiló teher cipelését kompenzálja mondjuk a hibrid rendszer emisszióban. szóval ha a "zöldséget" ki is hozzuk döntetlenre - de mondom, erről fogalmam sincs -, a toyota akkor is feleslegesen nagy. és az előállítása is sokkal többe kerül.
de én nem vagyok különösebben zöldpárti, sőt, egyáltalán nem vagyok az. kifejezetten haragszom ugyebár az elektromos autókra is. szóval az én bajom a suvokkal nem a fogyasztás, hanem egész egyszerűen a méret. meg az egész amit általában képvisel. hogy nem azért veszem, mert szükségem van rá (senkinek nincs rá szüksége), hanem mert megtehetem. és én ehhez a gondolkodásmódhoz proli vagyok.
de nem mondom, hogy mi nem cseréltük le a 40 collos tévét 65-re, pedig ezt se nézzük többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !!ELADO!! New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition
- Samsung UE55KU6670 55 Curved 4K UHD Smart TV távirányítóval
- Dell R730xd 2U Xeon 2650v3 CPU 80GB RAM 2x400GB SAS SSD 12LFF+2SFF
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Garanciában cserélt HONOR Magic V2 512GB Purple ! 1ÉV Huawei Jótállás
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest