Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
Új hozzászólás Aktív témák
-
azt mondta a főnök, hogy mindenki csak annyit tankoljon, amennyire szüksége van.
namost, én mindig annyit szoktam, amennyire szükségem van. telenyomom, aztán van hogy egy hónapig is elvagyok.De lehet, hogy úg ygondolta, hogy egyszerre csak annyit nyomjak bele, amivel elérek Budára?
komoly kérdések ezek, de tényleg. DE amúgy mostanában már tényleg fél tanknál rátankolok, mert ki tudja mi lesz.Voltunk vasárnap egy kertipartiban, 3 másik családdal, ahol a háziasszony szabadkozott, hogy nem tudott elég húst venni, mert nem adtak annyi csirkemellet a boltban...
Itt tartunk 2022-ben, hogy naponta egyszer tankolhatsz, max 50 litert (de jó, hogy már nincs meg a mondeo), és nem tudsz annyi húst venni, hogy 8 embert vendégül láss...
Azért ez már előre, nem hátra.
ui. közben az élelmiszer inflációnk 27%, amit a KSH mutatott ki, de szerintem, érzésre valójában van az 40-50% is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Facebook és Messenger
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest