Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azt mondta a főnök, hogy mindenki csak annyit tankoljon, amennyire szüksége van.
namost, én mindig annyit szoktam, amennyire szükségem van. telenyomom, aztán van hogy egy hónapig is elvagyok.De lehet, hogy úg ygondolta, hogy egyszerre csak annyit nyomjak bele, amivel elérek Budára?
komoly kérdések ezek, de tényleg. DE amúgy mostanában már tényleg fél tanknál rátankolok, mert ki tudja mi lesz.Voltunk vasárnap egy kertipartiban, 3 másik családdal, ahol a háziasszony szabadkozott, hogy nem tudott elég húst venni, mert nem adtak annyi csirkemellet a boltban...
Itt tartunk 2022-ben, hogy naponta egyszer tankolhatsz, max 50 litert (de jó, hogy már nincs meg a mondeo), és nem tudsz annyi húst venni, hogy 8 embert vendégül láss...
Azért ez már előre, nem hátra.
ui. közben az élelmiszer inflációnk 27%, amit a KSH mutatott ki, de szerintem, érzésre valójában van az 40-50% is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Robotporszívók
- Egér probléma
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest