Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
azt mondta a főnök, hogy mindenki csak annyit tankoljon, amennyire szüksége van.
namost, én mindig annyit szoktam, amennyire szükségem van. telenyomom, aztán van hogy egy hónapig is elvagyok.De lehet, hogy úg ygondolta, hogy egyszerre csak annyit nyomjak bele, amivel elérek Budára?
komoly kérdések ezek, de tényleg. DE amúgy mostanában már tényleg fél tanknál rátankolok, mert ki tudja mi lesz.Voltunk vasárnap egy kertipartiban, 3 másik családdal, ahol a háziasszony szabadkozott, hogy nem tudott elég húst venni, mert nem adtak annyi csirkemellet a boltban...
Itt tartunk 2022-ben, hogy naponta egyszer tankolhatsz, max 50 litert (de jó, hogy már nincs meg a mondeo), és nem tudsz annyi húst venni, hogy 8 embert vendégül láss...
Azért ez már előre, nem hátra.
ui. közben az élelmiszer inflációnk 27%, amit a KSH mutatott ki, de szerintem, érzésre valójában van az 40-50% is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest