Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én értem én, csak na
[kép]
éppen még bótolni, postázni, autót elővakarni, bepakolni, meg elindulni kellett volna, aztán térdig érő zuhatagban ez nem jó. De aztán elállt, elindultam, és kellett 3 teljes nap, hogy az agyam meg a szervezetem kiengedjen az elmúlt hónapok nyomásából. Komolyan nem volt még hogy ennyi idő kelljen hozzá, többnyire a reggeli megérkezés napja, meg az éjszaka elég volt, de most nem. Szellemileg, fizikailag, mindenhogy rohadt fáradt voltam, a stressznek már fizikai tünetei voltak. Most viszont már parti fenyőillat, 27 fokos tengervíz, úszkáló és sült halak, főtt kagyló, fügelekvár, napsütés, száraz meleg vesz körbe, így most már perpillanat jól megvagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Plazma TV topic
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Gear S3 - második kör
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest